Ötvös Tibor

Battlefield: Hardline - a széria rendőrös mellékága

A jelek szerint az Electronic Arts ezúttal sem tudta megőrizni a titkát és megjelentek a Battlefield rendőrös mellékágának első részletei.

Már korábban is hallottunk nem egy hírt arról, hogy a Battlefield franchise kibővül és a megszokott katonai ág mellett egy, a SWAT szériához hasonló vonalat is kap majd. Ezt azóta folyamatosan próbálta cáfolni a kiadó, ám ma megjelentek az első, természetesen nem hivatalos forrásból származó információk a Battlefield: Hardline nevet kapott projektről. A korábban Havanna kódnevet viselő játék elméletileg a rendőröket állítja majd középpontba, ugyanakkor a bűnözők oldalán is harcba szállhatunk.

Legalábbis erre utalnak a honlapon megjelent logók, háttérképek és hasonló elemek. Ezekből látható, hogy a SWAT jelvény mellett egy Thieves (Tolvajok) is lesz. a dokumentumok alapján négy karakterosztály közül választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabbat: Enforcer, Mastermind, Technician és Professional. A fegyverek közül a legtöbbet a való életben is alkalmazzák a kommandósok és természetesen minden erre kapcsolható, csatolható eszközt is megkapunk.



Egy Battlefield természetesen nem létezhet vezethető járművek nélkül és ez a Hardline esetében sem lesz másként. A jelenlegi lista alapján motorok, autók (szolgálati, sport és hétköznapi változatok), helikopterek, repülők és különböző kamionok, teherautók volánja mögé is bepattanhatunk. A Heist és a Blood Money pedig biztosan elérhető játékmódok lesznek.

A fejlesztési munkálatokat a Visceral Games végzi, ami szintén alátámaszt egy korábbi pletykát is egyben. A Battlefield: Hardline elméletileg még az idén megjelenik, PC-re és konzolokra egyaránt. És ennyi volt a "nem hivatalos" infóáradat, most már csak azt várjuk, hogy az Electronic Arts minden mindegy alapon hivatalosan is eláruljon valamit a programról. Erős a gyanúnk, hogy ez következik és az idei E3-on lehull a lepel a rendőrös FPS-ről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Camouflage #2
    lazan kapcsolodik:
    BF3 junius 3.-ig ingyenesen letoltheto
  • Ender Wiggin #1
    lehet, hogy nem véletlen az időzítés, a Rainbow Six széria is idén tér vissza.