• Macropus Rufus
    #2
    sztem ők lehet jobban értenek a dologhoz mint mi itt a fórumon. Szóval simán el tudom képzelni, hogy tényleg macerásabb egy ugráló izét felismerni ami még a levegőben is képes változtatni a mozgás irányán, mint egy kiszámítható szavast/őzet/kutyát/stb... (gondolj bele, hogy pár éve még az is gond volt, hogy a bicajt toló embert ne papírnak vagy minek nézze az autó... Arról nem is beszélve, hogy még sok esetben egy gyereket sem tud felismerni, vagy azt, hogy az úton egy luk van amibe am. az egész autó elférne. Erről is volt cikk itt az sg.hu-n)

    "A gyartok egyszeruen sajnaljak ra a penzt, hogy rendes onvezeto hardvert rakjanak egy autoba csak az utkozeselkerules erdekeben."
    ami ugye nem is létezik. Nincs még önvezető autó. Az, hogy tartja a sávot/sebességet meg ilyesmi nem az. Kismillió teszt van a neten (mást ne mondja a speedzone-os srácok is többszőr bemutatták) amiben látható, hogy 10-ből 8-9 semmire sem jó. Ezek jelenleg max. vezetést támogató rendszerek. Semmi több.

    "(tehat a jol mukodo level 1-hez is kell a level 5 hardvere) "
    ez így értelmetlen. Miért tennének a kocsiba egy qurva drága hw ha annak 5%-át fogják csak kihasználni. Nincs értelme. Mire lesz pl. 3-as vagy 4-es szint addigra a vasba rakott hw már pontosan semmit nem fog érni mert el halad mellett a technológiai fejlődés.