4
  • Bruce_Willis
    #4
    Lehet statisztikázni, és vakargatni a fejeket az ilyen korrupt húzások után, mint a kötelező MPL kiszállítás. Az biztos, hogy ahol csak mpl választható, onnan én nem rendelek.
  • banjozsef #3
    Igen, a Temu is csak az MPL -el ( legalább is nálam ) indult, de már nem egyedül van, mint futárszolgálat. Egyébként a Temu teljesen rendben működik, habár "csak" pár ezer forintos tételekkel teszteltem ( persze jó sokszor már ), ahol kb. harmad áron ( és ingyenes szállítás mellett ) jutottam a legtöbb dologhoz az átlagos piaci árhoz képest. Egyébként már az AliExpress -el is pár száz forintért is sikerült ( a pár ezer helyett ) számomra szükséges dolgokhoz hozzájutnom ( volt hogy szállítási költség nélkül, de volt úgy is hogy töredékes szállítási költség mellett a szokásoshoz képest ). Sajnos nekem is oda kell figyelnem rá, hogy minél olcsóbban ( és lehetőleg a legjobb minőségben ) szerezzem be a számomra szükséges dolgokat ha lehet, mivel a legtöbb dologért így is horribilis összegeket vagyok kénytelen fizetni. Sajnos volt pár magyar webáruházzal kapcsolatban is rossz tapasztalatom ( Néha azért van, hogy valamit mégis Magyarországról rendelek, hiába drágább is. ), akiket persze többet nem fogok felkeresni.
  • AndReWsss
    #2
    Nem baj, viszont legalább örüljünk Tiborczéknak, akik megszerezték a magyar posta logisztikai alvállalkozó cégének többségi tulajdonát és lassan majd csak ők szállíthatnak csomagot :)
  • M2 #1
    A lendület azért fogy el Magyarországon, mert Lölöék mindent megtesznek, hogy rajtuk kívül itt senki más ne legyen képes vállalkozást indítani, a kisgömböcünk felfal mindent. Kell az ember a futószalagjaik mellé meg a szállodáikba takarítónak.