Folytatódhat a Ted sorozat

Lesz Ted 2. évad.

Cseppet sem meglepő módon a Ted a Peacock platform egyik legsikeresebben debütáló sorozata volt, így a szolgáltató be is rendelte a 2. évadot. Amiről persze még nem tudni semmit, de feltételezhetjük, hogy az itthon a SkyShowtime-on bemutatott széria új szezonja 2025-ben fog érkezni.

Ugyebár 2021 nyarán derült ki, hogy tévésorozat készül a Ted című komédia alapján, aminek készítője és főszereplője a filmeket is jegyző és azokban főszereplő Seth MacFarlane lesz. 10 részes előzménysztorira sem Mark Wahlberg, sem pedig Mila Kunis nem tért vissza - előbbi fiatal énjét Max Burkholder alakította, aki mellett még Giorgia Whigham és Scott Grimes is kiemelt szerepet kapott.

A 2012-es film Amerikában 219 millió dolláros bevételt ért el, Amerikán kívül pedig 331 milliósat, pedig csak 50 millió dollárba került. A 2015-ös folytatás még az első epizódnál is gyengébb lett, és ezt a bevételei is tükrözték: hazai pályán csak 81 millió dollárig jutott el a 68 milliós komédia, nemzetközileg pedig 134 milliót, azaz a bevétele több, mint a felével csökkent.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!