A következő Mad Max-film új plakátja nem lett túl jó

Az előző Furiosa-plakát jobb volt.

A Furiosa: A Mad Max Saga című George Miller-film új plakátjánál láttunk már jobbat a mostani reklámkampány során, de ennek is megvan a maga funkciója, hiszen az IMAX-vetítésekre való befizetésre próbálja ösztönözni a nézőket.

Ahogy azt már többször is leírtuk korábban, a Mad Max-univerzumban játszódó filmben a hatalmas sikerű Mad Max: Fury Road egyik közönségkedvenc karakterének előtörténetét ismerhetjük meg, akit Charlize Theron után Anya Taylor-Joy alakít. A filmben mellette még Chris Hemsworth, valamint Tom Burke, Alyla Browne, Quaden Bayles, Daniel Webber és Lachy Hulme szerepel. És vissza fog térni rá a Fury Roadból Nathan Jones és Angus Sampson, mint Rictus Erectus és The Organic Mechanic.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Supra-III #4
    Mondjuk arra pont nem emlékszem, de ha igen, akkor is sorozat idegen kissé. És nem, nem normális ha csak annyi ötletük van, hogy idegen elemeket hoznak be. Pont attól lesz valaminek karaktere, hogy megmarad a témánál. Ha nem tud, az irói szegénység, vagy produceri hülyeség.

    Vélhetően megalapozott a véleményed a filmekről, ha sem a star-wars, sem a star-trek univerzumról sem hallottál még...
    És igen, léteznek sorozatok, 10+ filmel, meg 50+ évaddal(nem résszel, évaddal), amibe semmi idegen nem jött be, és még mindig érdekesek, izgalmasak, és népszerűek...
  • kalapos01 #3
    " Meg robotkéz? Az hogy jön a mad-max-be? Elfogytak az ötletek vagy mi is van?"

    Amellett, hogy ha a Fury Roadban ilyen volt a keze a karakternek, akkor miért most kell meglepődni, amikor kiderül, hogy korábban is ilyen volt, miért az jelenti az ötletek elfogyását, hogy kitalálnak valamit? Ha nincs robotkezes ötlet, akkor azt mondod, hogy nem fogytak el az ötletek? Pont az újabb és újabb sztorik ebben a világban nagyon jól mutatják, hogy bőven vannak még ötletek.

    "De akkor lesz benne fénykard meg térváltás is hamarosan :-) "

    Ezek nem tudom, hogy mik, de olyasmiben vannak, amikről már pár évtizede folyamatosan húzzák le a bőrt, azaz elfogytak az ötletek? Fura.
  • Supra-III #2
    Meg robotkéz? Az hogy jön a mad-max-be? Elfogytak az ötletek vagy mi is van?

    Ja, lehet hogy Thor, mint rejtett reklám. De akkor lesz benne fénykard meg térváltás is hamarosan :-)
  • Sippie #1
    az ott thor? ez valami multiverzumos cucc?