153974
Jön a ValóVilág 12!

2024 nyara forró lesz!
  • Ironman2
    #153974
    Ja,8 általánossal!
  • xido
    #153973
    közben az eltűntethetetlen mester újabb epizódja

  • Ironman2
    #153972
    Ez a srác melyik VV-ben volt? Most hirtelen nem jut eszembe,itt ökörködik Bartosékkal egy csapatban,ilyen Jackass stílusban tik-tok módra.Nézzétek,aztán egyből meglátjátok kiről van szó!
    https://www.youtube.com/@CretinsKretenek

    ez a bartos is megér egy misét,egyszer már befejezte a videózást,most megint előkerült,jól birja a gyomra :)

    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2024.03.18. 15:38:44
  • xido
    #153971
    hát a 0-24 magyaréknál mindig is kényes/alulfinanszirozott téma lesz...nem tanulnak a külföldi szériákból..
  • Ironman2
    #153970
    Igen,és plusz el van rontva avval is hogy az ember kukkolna,de nem teheti,mert nincs adás,vagy olyanra mutatnak rá,ahol nem történik semmi se.Na meg egy félórás összefoglalóból tudunk meg 24 óra eseményét,a maradék 23,és félórába meg a jóisten tudja mi történik.Bevágnak kb 3 jelenetet.Legalább Puskás Peti megint degeszre keresi magát,meg gondolom a Schumacher leányt is odateszik mellé.Mármint a magyar Schumi Wandát :)))
  • xido
    #153969
    erre érdekesség..van egy belsős ismerősöm...mindig kitárgyaljuk mi volt és mi lehetne...mondom neki.unalmas már ez a minden évadban ugyanazok a tematikus hetek..még a visszatérő vendégek is ugyanazok..oké - mondja - akkor legyek kreativ..mit javasolnék helyettük...öreg gamer fejjel rögtön ilyen hosszabb időt és kitartást igénylő vetélkedők..házi bajnokságok...urambocsá zárt offline konzolos versenyek..bármi..ami trendi és friss és online és nem egy hétig tart csak,hanem akár át is íveli az évadot.....áá..azokat hamar megunnák..nem termelne nézettséget,,megunnák..stb..stb...szóval sajnos ebben a 100adik lehúzott bőrben van a lóvé meg az index...most már az AI-t is be lehetne vonni..ha már volt instagramos dolog..utazós vlog zöld háttérrel..ki merre menne,hogy adná elő magát..
  • Ironman2
    #153968
    Attól félek megvan az esély,hogy megint ilyen nyekenyókák lesznek az évadban.Minek is költenek rá milliókat,nem értem.Nulla diszlet,ovodás berendezés a villában,komolytalan dolgok,rengeteg pia,mert csak úgy lehet szórakozni rajtuk,ha tök részegek,alapból sik hülyék a lakók.
    Tisztelet a kivételnek,némelyik azért eléggé kitűnik a többiek közül.Ez az utóbbi megint nem nyerte el a tetszésemet.
    A 10-es is semmitmondó volt.Igazából a VV9 ami idáig a VV4 után nyújtott szórakozást.Nem is tudom elképzelni,ha még Csoki nem esik ki,nagyobb müsor lett volna,az is el lett rontva félúton.
  • Ironman2
    #153967
    Friss,és ropogós hír,most jelentették be:

    Jön a Való-Világ 12 a nyáron.Már lehet is rá jelentkezni!

    https://rtl.hu/valovilag/jelentkezz

    Blikk

    Ismét lehet majd nézni a stream felületet!!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2024.02.28. 11:19:54
  • IXEMGabeo
    #153966
    Nem tudom ki nézte az Ázsia expresszt, de ebben is állandóan a figyelem Alekosz ra irányult... Voltak jó dumai, konfliktusai csak sajna 5.ek lettek. Azóta unalmas az Ázsia.
  • xido
    #153965
    Piros a Lupán pultoskodik jelenleg
  • Ironman2
    #153964
    ALekosz megkapta az ingyenklímát
  • Ironman2
    #153963
    "Pályáztatás!

    Tizenhárom évnyi mostmár nemzetközi sztárságom ideje alatt, én semmit sem kértem. Eljötthát az idő. A kérésem indokolt, szerény, és nem pofátlan az. Kérem, segítsenek! Szeretnék egy légkondit.

    Bármely ország által előállított modell.. számításba jöhet, nem vagyok válogatós. Ekkora Luxust még sztárként sem! engedhetek meg itt magamnak. Lennének viszont beszerelési kikötések, ami véleményem szerint nem okozhat gondot.

    A munkásnak tűrnie kell a beszerelés alatt általam hallgatott magyar könnyűzenéket, musicaleket. Pressermusicalek, Padlás, és a Király. Ezeket minden körülmények között tűrni illik, kell. Hangerőtartomány: 50-es, géniuszon.

    Étkezési lehetőségek a következők. Amennyiben a klíma jappán, úgy a munkás, szusit kap. Ha NDK, akkor sört meg virslit. Ha orosz, akkor az ebéd értelemszerűen, ruszli. És ha a technikát dél koreában csinálták, akkor Kimchi a menü.

    A biztonságról. A teljes ház bekamerázott, alekoszi ereklyék eltulajdonítása, teljességgel kizárt. Az az lehet, csak BRFK lesz a vége. Olyan megbízható rajongót keresek, aki légkondimat szereléssel együtt ingyen felajánlja, a munkát elvállalja.

    A reklám természetesen nem marad el.

    Nagy Alekosz - Nemzetközi Sztár.

    https://www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/alekosz-klima-szereles-ingyen/cv56p6y
  • sorler
    #153962

    wesker24

    jól eltűnt innen
  • xido
    #153961
    Tudom,hogy off..de hát Alekinnyó :))

    Alekosz cipő

    Alekosz Hajdú
  • xido
    #153960
    Alekosz express
  • xido
    #153959
  • kozi001
    #153958
    Sztem se volt anynira rossz. A VV9-nél például tuti jobb volt.
    Olyanra se emlékszem hogy 2 nő küzd a végső győzelemért.
  • Zs0lt1
    #153956
    Kriszti bakker, hülyeséget irtam tegnap :D
  • beby44
    #153956
    Kriszti a lány neve!!Párbaj nélkül talán már volt aki nyert az hiszem a Robin gyerek,meg a Soma!!Én arra nem emlékszem,hogy az utolsó két finalista között mikor volt ekkora szavazat különbség!!Alig pár % különbség volt az eddigi évadokba.Soma -Vivi Aurélió Zsófi,Hunor Zsuzsu,Gosling Vivi.Itt nagy különbség volt!!Én is biztam benne,hogy Rico nyer!!Rá is szavaztam Lisza ellen is ma is!!Melinát nem bírtam,a végére végképp,Kriszta semilyen nem volt számomra!!!!
  • Zs0lt1
    #153955
    Na Szilvi nyerte párbaj nélkül, nem is emlékszem volt-e már ilyen. Rico csak 3. lett, azt hittem ő fog nyerni. Melina az utolsó pillanatban is bunkó volt. Összességében szerintem nem volt ez annyira rossz évad.
  • kozi001
    #153954
    Horgászokkal már kibékült?
  • IXEMGabeo
    #153953
    Akartam mondani tegnap mit csajozott Alek a Szerencsekerekben:D Onelegult Kasza le is ült annyira nem jutott szohoz
  • xido
    #153952
    spin off ha szabad :)

    szerencsekerék alekosz
  • Fantasico
    #153951
    Igen Rico kellemes csalódás az utóbbi hetekben, meglepően emberi volt jópár pillanatban. Én amig Melina bent van rá szavazok, ha kiesik akkor csak Rico marad akire még leadom a voksom, a többi játékos teljességgel értékelhetetlen, és vállalhatatlan kategória rájuk biztos nem szavazok.
  • kozi001
    #153950
    Én is Ákost mondtam volne előtte.

    Amúgy vicces lenne egy csajos finálé. :P
  • beby44
    #153949
    Én inentől csak Ricora szavazok!!Kriszta kiejti Melinát.Reni Liszát!!Bár ki tudja,hogy lesznek a párbajok!!
  • kill3r21
    #153948
    Ákossal nagyon vakon "voltunk"
    Hál isten hogy az egybites kiesett xD
  • Fantasico
    #153947
    Egy fillért nem raktam volna arra, hogy Melina visszamegy erről a párbajról, de most a livestreamen aranypillanatok vannak, Lissza és Kriszti csak rá kell nézni a fejükre óriási, nem gondoltam volna hogy ez a VV még tud meglepetést mutatni, de ez azért nagyon nagy volt, a világ szégyene lett volna ha ez a senkiházi, hazug, napraforgó Márió visszament volna, Meli azért a sok nemszimpatikus dolgaival együtt is egy teljesen más kaliberű játékos mint az egybites Márió. Ez kijárt Melinek de valószinű itt az Ő útja véget is ért de ezt legalább behúzta.
  • Zs0lt1
    #153946
    Hát Ákos már nem nyer.
  • Fantasico
    #153945
    Szerintem meg Ákos toronymagasan meg fogja nyerni a mostani párbajt. Nekem az elejétől fogva Melina volt a kedvencem, de amit Dani kiesése után művelt az teljesen értelmezhetetlen, és vállalhatatlan volt ezzel szerintem végérvényesen leirta magát, Márió meg egy senkiházi, hazug, ostoba, számitó, tetű, remélem elsőként esik ki ez a gyökér, agressziv agyhalott, Ákoson a másik két párbajellenfél nem tud fogást találni, nem tudnak belekötni a játékába, normális esetben ha sima kettes párbaj lenne szerintem Máriót minimum 70-30 al verné, Melinél nem tudom mert mostanság hatalmas a Melina gyűlölet, de az elejétől fogva az egyik legmeghatározóbb játékos volt, tehát ott nem tudnék százalékokat mondani, de szerintem nem kérdés, hogy Ákos megy vissza, hozzáteszem annak is örülnék ha Melina menne vissza de arra jelen pillanatban semmi esélyt nem látok, egy a lényeg ez a hazug, agressziv, ostoba fasz azonnal húzzon haza.
  • Zs0lt1
    #153944
    Hát Ákos szerintem a mostani párbajon fog kiesni. Melina ellen nem nyer, Márió pedig esélytelen.
  • beby44
    #153943
    Igazad van!Nekem is ez a véleményem nagyon gáz ez az évad!!Soha nem volt még olyan évad,hogy ne lett volna egy kedvencem vagy olyan akinek örültem volna,hogy megérdemli a nyereményt!!!!Pont idén válogattak be idiótákat mikor van live stream,de igy sokan nem kiváncsi rá!!Ilyen szereplőkkel dög unalom!!Majd figyeld meg a Kriszta nyeri!!Én tuti nem szavazok rá!!Nem adnék 36 millát a kezébe!!Ákossal sokan nem foglalkoznak kint nemhiszem,hogy megnyeri!!Szerintem a top 3-ba Rico Reni Kriszta lessz de ez csak az Én tippem!!
  • Fantasico
    #153942
    Ákos az egyetlen játékos a jelenlegi bentlevők közül aki megérdemelné a győzelmet, a többieknél az is többet ér amit lehúzok a WC-n. Kriszti meg a legalja továbbra is ugyanaz a mesterkélt, mű, álszent drámakirálynő, csak megnőtt az arca, hulladék kategória, ráadásul annyira szutyok hogy az borzalom, egy nőnek azért minimális higéniai és eleve alapszintű tisztasági szintet fel kéne mutatnia, de ezt lassan 100 napja nem sikerül neki, állandóan vakaródzik mintha rühes, vagy tetves lenne, már jópáran szóvá tették a kellemetlen szagot ami belőlle árad, illetve többször is piszkos volt a körme, és tegnap este is de minimum 2-3 naponta retkes lábbal fekszik le aludni, olyan fekete a talpa mint a szurok, ez a nő már ha annak lehet hivni optikailag büdös, egy szutykos senkiházi álszent nulla, nem mintha a többiekről jobb véleménnyel lennék Márió és Lissza kritikán alúli minősithetetlen ostoba, primitiv kirakatkapcsolatukkal együtt 10 napnál többet nem érdemelnének bent senkiházi mindkettő, az egyetlen normális játékos Ákos, de szerintem is nagyon kevés az esély arra hogy behúzza, de még Riconak is sokkal jobban örülnék mint a többiek közül bárkinek a világ szégyene, hogy ilyen emberek vannak a játék ezen szakaszán, nem véletlen, hogy hetek óta nézhetetlen, szánalmas bohózat az egész, kritikán aluli siralom, meg merem kockáztatni minden idők legszarabb VV-je, pedig eddig az összeset láttam az elejétől a végéig de ez már jó ideje nézhetetlen.
  • beby44
    #153941
    Szerintem a top 3-ba Kriszta,Reni és Rico lessz benne!!Bár ki tudja ki lessz 3.nak Melina és hastag mellé a 3.párbajozó!!Kettő tutti kiesik!A harmadik megy a top 3-ba szerintem!!Kriszta megnyeri ezt az évadot!!Ákos kiesik simán senkit nem érdekel instán is a legkevesebb követője van az összes játékos közül!!Meluna szombaton kiesik!!Hastegre kiváncsi vagyok,hogy ki fog 3.nak menni velük!!Ha Ákos akkor kiesik Ákos is szombaton!Rico ,Kriszta,vagy Reni szerintem kinthagyja Melinát és hastagat is ha csak egy nyerhet szombaton!!
  • Zs0lt1
    #153940
    Hát elég szoros volt, de nem gondoltam volna, hogy a lány nyer.
  • kill3r21
    #153939
    hát már nem lesz, a mai feje vitt mindent xD még az alvóslány ellen is kiesett xd
  • kozi001
    #153938
    Barnának meg ha még egy hetet bent lenne meglenne a Mesternégyes vele, a Mesterhármas után...
  • kill3r21
    #153937
    Na Melina lett az első villalakó akit két pasi is elhagy egy évadban xD
    Dani is offolja ezentúl.
    Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2023.02.16. 00:11:17
  • Fantasico
    #153935
    Elképesztő irányvonalat vett a műsor rég volt ilyen évad amikor még ennyi játékos bent volt de igazából senkinek nem adnám oda a nyereményt, a most bent lévő temérdek játékos közül igazából csak és kizárólag Meli és Ákos az akinek van tényleges emberi értéke, akik tisztában vannak a tartás, és az elköteleződés fogalmával, rajtuk kivül az összes többi villalakót le lehetne húzni a WC-n csak jót tennénk a társadalommal egy pár sópredék a helyére kerülne. De ténylegesen ha egyenként az ember végigmegy a bentlévő játékosokon az alábbiakat láthatja, Barna a legundoritóbb féreg akit az utóbbi időben láttam, alattomos, igazi rosszindulatú, tudatosan manipuláló igazi gyökér és ráadásul erőszakos is aki képtelen megérteni hogy NEM, a bentlévők közül toronymagasan legalul van remélem nemsokára repül már az is szégyen hogy még itt van. Rico nemis ragoznám túl, egyszerű, buta, és proli ráadásul ezt még élvezi is, jókat szórakozik a saját (egyáltalán nem vicces) dolgain. Márió és Lissza őket vehetjük együtt is mivel egyiküknek sem volt az eddigi idő alatt saját gondolata, sem véleménye, arra fordulnak ahol valami csurran cseppen, az igazi napraforgó klasszikus esete, azzal kiegészitve, hogy mindkettő végtelenül ostoba, és azt sem tudják milyen rendezvényen vannak, botrány, szánalom, semmiféle keresnivalójuk nincs itt. Reni végtelenül ostoba, igazi útszéli kategória aki olyan szinten befolyásolható hogy nemigaz ez látható is Barna közreműködésével, semmiféle emberi tartása nincs de még a magával szembeni becsületét és saját mivoltát érintő dolgokban sincs magával szembeni tartása sem botrány a nő. Kriszti sok mindent lehetne irhatni mert komplett klinikai eset a nő biztos vagyok benne hogy kiváló és folyamatos szereplője lesz majd a "minőségi" napilapoknak hogy mikor mennyi időre látogatta meg a pszichiátria bizonyos osztályait de szerintem tartós vendég lesz ott az biztos, komplett elmebeteg a nő, ezenkivül mesterkélt és végtelenül mű és erőltetett, ráadásul beltenyészet, és ami a legszomorúbb nő létére igénytelen, piszkos,a legalja kategória mintapéldánya. Melina a játék elejétől fogva a legjobban látja a dolgokat, és neki valóbban vannak igazi emberi értékei és tulajdonságai, az hogy milyen fejet vág meg flegmázik kit érdekel, a tuskó tetű, hazug, Márió torkaszakadtából üvöltözhet de Meli nem vághat fejeket, na azért áljon meg a fákjás menet! Ákos végül de nem utolsó sorban, szintén olyan játékos aki igazi emberi értékeket és tulajdonságokat tud felmutatni, sajnos nagyon gyenge idegrendszere van, és nehezen birja a nyomást de a végsőkig kitart amellett az ember mellett aki mellett állást foglalt, és ezt hihetetlenül becsülöm benne, mert nem felejtette el a játék elején történt dolgokat amik még az első napokban történtek, hogy akkor ott Ő két dologban is nagyon nagy "pofont" adott Melinának mert nem volt abban a pillanatban elég erős ahhoz hogy azt mondja amit érez, de Meli ennek ellenére nem lökte el magától és végig a szárnyai alá vette pedig akkor még csak két pofont kapott Ákostól semmi mást, aztán Ákos a sarkára állt a többiekkel szemben, és kiállt magáért, és onnantól kezdve teljes vállszéllességgel kiáll Melináért is, ez nagyon becsülendő Ákosban már eleve az hogy a belső morális énje ez diktálja de az méginkább hogy meg is teszi nem csak gondolja, remélem minél tovább tudja játszani a játékát, mert bárki más nyeri a játékot a söpredékek közül, az olyan mintha kukába dobnák a pénzt, annyira ostoba prolik, hogy még ahhoz is hülyék hogy elbasszák a nyereményt, még meg se kapják már el is költötték, borzalom, szánalom, ez a jelenlegi értékrendről, és hozzáállásról mindent el is mond.
    Utoljára szerkesztette: Fantasico, 2023.02.05. 18:39:09
  • Fantasico
    #153933
    Kriszti végtelenül undoritó módon "szopkodja" Barna faszát, Barna igymegmondta, Barna olyan okos majd megmondja mit kell csinálni, Barna igy, Barna úgy közben megállás nélkül ment a fikázás Melina ellen, Ákos egyenlőre nagyon szépen érvelve tartja a frontot, de szerencsétlenen lassan elviselhetetlen nyomás lesz igy, mert most van Melina és van az összes többi villalakó ellene és mellette egyedül Ákos lesz aki a végsőkig kitart. Barna meg annyira nyeregben érzi magát de szopni fog méghozzá keményen és előbb mint utóbb.