61665

udrvcsn9.jpg



Vélemények egyik legsikeresebb

csapatsportunkról.


  • regnilleh
    #61665
    Nagy Sándor.,Szilágyi Áron.,Gordius! Kardjával,kezével,kettévágta - ez is HÁROM!
  • HerrWolf
    #61663
    Akkor ne nézd
  • AnuluWork #61662
    Nézni is rossz ezt a megnyitót!
  • HerrWolf
    #61661
    Bele is halhatnál
  • Zóanagyvarázsló
    #61660
    Egyébként csak én utálom a bejátszott felvételes szurkolást? Illúzióüromboló ebben a formában. Persze ha másoknak tetszik vagy fontos ez, túlélem.
  • Zóanagyvarázsló
    #61659
    Ez így tényleg csak idézőjelesen szórakozás. Mostanában én sem olvasom az Index-fórumot, bár inkább a szabadidőmet, mint az idegeimet kímélem vele (az előbbit a zárt kapu is óvja rendesen, szinte fura nézni Fradi-meccseket tévében), nem okoz gondot a hülyeség ignorálása. Ha okiozna, meg sem élném a nyugdíjas kort.
  • primavis
    #61658
    Ami téged illet illet, igazad van, de én nyugdíjas vagyok már lassan húsz éve! Folytatom a tudományos tevékenységemet, de nem lehet ezt csinálni egész nap, szükség van más "szórakozásra" is! Nem gyakran fordulok meg a kézilabda fórumon, csak most felgyorsultak az események. Nem vagyok egy EG fan sem, de aljas dolog amit ezek a férgek vele művelnek s így megpróbáltam megvédeni. S ez lett az eredménye! De legalább megismertem őket!
  • Isthy
    #61657
    Nem kell foglalkozni velük, én már évek óta ignorálom az olyanokat akik rászolgálnak. Idő és energia megtakarítás és így jut más fontosabb dolgokra is ezekből.
  • Isthy
    #61656
    Nem tudom kicsoda, de nem is nagyon érdekel. Az anno itt Jucus néven írogatóhoz biztosan semmi köze. Ő már évek óta nem fórumozik sehol és soha nem is volt az Indexen. Nincs már ideje erre.
  • primavis
    #61655
    Másik megfigyelés: érdekes módon ezeknek a bunkó figuráknak a túlnyomó többsége valamilyen angolos nicket használ. Ez nyilvánvalóan utalhat az eszmei hovatartozásukra is. A viselkedésük is megfelel ennek a tipusénak.
  • primavis
    #61654
    Áh, már rég ott voltam a primavis nicken, de a kézeres évek elején rootolt a Készakálú atyauristen! Azt hittem sokáig, hogy csak a polidiin vannak dilisek, de találkoztam bőven velük a tudomány és történelem fórumokon, s újabban a sporton is. Még szerencse, hogy a kertészeten hiányoznak! Közös jellemzőjük az intolerancia, nem bírják elviselni ha valaki ellentétes véleményt mer hangoztatni, s akkor kitör belőlük a bunkóság s addig támadnak, amig el nem zavarnak. Csak hát nem érdekelnek. Sajnos, vannak modik akik egy szelet fújnak az ilyenekkel (felmerül a gyanú, hogy pont ők is a támadók közt vannak, feltűnően sok ugyanis a veterán nick, még a Kékszakálú idejéből regisztrált, akiknek tucatnyi alvó nickük van s sorra bevetik szükség esetén)), no ezért kell több nicket használnom.
  • primavis
    #61653
    Ki a franc ez a nagypofájú némber (van_Persil)? Nem azonos-e az egykori itteni Jucussal, aki kategorikusan kijelentette, hogy a labdát biza csak két kézzel lehet/szokás megfogni? A stílusa hasonló.
  • Isthy
    #61652
    Már több mint egy évtizede ott vagyok, több sportág több topikjában is. Ahogy az itteni #61641-es beírásomban írtam is neked anno, észleletem ottani feltűnésed Az eb-s topikba nem sűrűn írtam, gondolom azokat láttad.
    Van ott több is már régóta, de én nem foglalkozom velük, azokkal tárgyalok akikkel érdemes.
  • primavis
    #61651
    Látom megjelentél az Index-en, mivel ez a topic elhalt, sajnos. De az tele van fossziliákkal a régmulti Indexből, élen egy van_Persil nickű idiótával.
  • smith09 #61650
    Tegnap lehet hogy tényleg csak a realitás jött hogy valóban ennyire gyengék vagyunk?
  • Isthy
    #61649
    Grat a Fradinak a győzelemhez!
    Az első félidőben a védekezés és a kapusteljesítmény nagyon döcögött. Nem találta a védelem se a ritmust, se a távolságot és feleslegesen megnyíltak sokszor, helyet hagyva a támadóknak. Elöl már több volt a jó momentum, de hullámzás volt benne rendsen. Mondjuk nem csoda, hiszen a fél keret sokat kihagyott, rá kellett érezniük a játékra. A szünet után kezdettjlavulni a hátsó alakzat és a kapus munkája is. Elöl is elmaradt a hullámzás, stabilabb volt a támadójáték. Az utolsó negyedórára mindkét fronton jó teljesítményt mutatott a csapat, ennek következtében el is léptek fokozatosan a szlovénoktól és végül nagyon simán nyerték a meccset.
    Malestein klasszis teljesítmény mutatott, Bölk jól lőtt, Keti is egész jó volt, Zizi is jókor szállt be a szünet után amikor kellett. Blani is hozzátette a magáét a szünet után a kapuban a feljavult védelem mögött.
    Fontos és önbizalmat növelő győzelem volt, kell a hasonló folytatás az elkövetkezendő 3 meccsen, amelyek nagyon fontosak a továbbjutás szempontjából.
    Utoljára szerkesztette: Isthy, 2020.10.24. 18:38:14
  • Isthy
    #61648
    Nem csak te jársz keveset erre
    Blani cseréje Elek egyik achilles sarka. Szerencsére most Dániában képes volt meglépni időben, ez is a siker egyik szelete volt.
    Sajnos a nevesebb csapatok töbször is "jobbindulatot" élveznek a bírópárosoknál.
  • Zóanagyvarázsló
    #61647
    Bocs, keveset járok mostanában erre. Így utólag már sok mindent talán nincs értelme írni róla, de én nagyon csalódott voltam a meccs után (a covidos bizonytalanság is nyomottabbá tette a hangulatomat, pedig akkor még hol volt a karantén!). Az rendben van, hogy a "szokásos" módon kikaptunk a Rosztovtól, akikre a végén már fel tudtunk jönni, és érzékeltem is fejlődésre utaló momentumokat, de a szokásos hibák zavartak, ahogy az is, hogy 60 perceztettük Blanit. Nem mintha rajta ment volna el, legfeljebb a gyenge védekezésű első félidőben jöhetett volna extra, és igen, szerettem voltam ezért Janurikot is védeni látni. De mindezen fájdalomért a Esbjergben alaposan kárpótoltak :)

    Szerk.: Ja, és Érden azért úgy éreztem, hogy amikor a jól sikerült második félidőben közelebb kerültünk a Rosztovhoz, akkor mindig előkerült egy vitatható ítélet. Nem volt időm visszanézni a meccset, de ez a benyomás megmaradt.
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2020.10.14. 11:24:56
  • Isthy
    #61646
    21 fős női keret válogatott összetartásra:

    KAPUSOK: BÍRÓ Blanka (FTC-Rail Cargo Hungaria), JANURIK Kinga (FTC-Rail Cargo Hungaria), SZIKORA Melinda (Siófok KC)
    JOBBSZÉLSŐK: FALUVÉGI Dorottya (Győri Audi ETO), KATONA Flóra (Motherson-Mosonmagyaróvár), KOVÁCS Anett (FTC-Rail Cargo Hungaria), LUKÁCS Viktória (Győri Audi ETO)
    JOBBÁTLÖVŐK: KLUJBER Katrin (FTC-Rail Cargo Hungaria), TOMORI Zsuzsanna (Siófok KC)
    IRÁNYÍTÓK: KOVACSICS Anikó (FTC-Rail Cargo Hungaria), LAKATOS Rita (Váci NKSE)
    BEÁLLÓK: PÁSZTOR Noémi (FTC-Rail Cargo Hungaria), SZABÓ Laura (Váci NKSE), TÓVIZI Petra (DVSC Schaeffler)
    BALÁTLÖVŐK: CSISZÁR-SZEKERES Klára (FTC-Rail Cargo Hungaria), HÁFRA Noémi (FTC-Rail Cargo Hungaria), KÁCSOR Gréta (Váci NKSE), TÓTH Eszter (Motherson-Mosonmagyaróvár), SZÖLLŐSI-ZÁCSIK Szandra (MTK Budapest)
    BALSZÉLSŐK: MÁRTON Gréta (FTC-Rail Cargo Hungaria), SCHATZL Nadine (FTC-Rail Cargo Hungaria)
  • Isthy
    #61645
    Ezt gondoltam, hogy neked a Fradi meccs miatt kimaradt. Írnál arról véleményt, ha már a helyszínen voltál?
    Utoljára szerkesztette: Isthy, 2020.09.14. 19:21:24
  • Zóanagyvarázsló
    #61644
    Én sem láttam az ETO-meccset, aznap Érden akadt programom.
  • Isthy
    #61643
    Nem láttam a meccseket más program (dupla születésnap) miatt, így nem tudok írni róluk semmit. Ahogyan Gabess8 sem, mert ő is részt vett ugyanazon a programon (ő volt az egyik ünnepelt). Aki láttan innen az remélem majd ír róla neked.
  • ToCsEk
    #61642
    Hansen miért épült le ennyire? Elfelejtett játszani?
    Kurtovic miért nem játszott?
    Mi volt ez a csere taktikta?
    Átlövő játék 0 volt kb.
    Jöhetnek az elemzések, ki hogyan látta? :D
  • Isthy
    #61641
    Átszoktál az Index fórumra "megújulva"?
  • Isthy
    #61640
    Martin elhagyja a Rosztovot

    Nem vennék mérget arra, hogy az orosz kapitányi poszt is nem erre a sorsa jut az olimpia után.
  • Isthy
    #61639
    Kimaradt egy rész a második mondatból, helyesen: "Nem az üzemeltetője, nem a bérlője, a tulajdonosa."

    Ha jól tudom a Fradi a Groupamában bérlő, az üzemeltető a SPORTFIVE, a tuladonos a magyar állam. Ez azért eléggé más tészta lesz és kicsit visszás.
  • Isthy
    #61638
    A mai kormányinfon az hangzott el, hogy a Fradi lesz az új csarnok tulajdonosa. Nem az üzemeltetője, a tulajdonosa. Ez nem semmi...
  • Isthy
    #61637
    Azt mondják az "okosok", hogy Róth a most induló saját győri akadémiájára koncentrál, mással nem akar már foglalkozni. Zsiga meg az általa vezetett és részben kitalált utánpótlás programja kiteljesítését tartja a legfontosabbnak, azt akarja továbbfejleszteni.
  • primavis
    #61636
    Róth és Zsiga miért mondott le?
  • primavis
    #61635
    Érdekes módon a NS-ban nem találtam az IHF határozatát a 2021-es egyiptomi VB résztvevőiről, nos a román sportlapban közlik:
    Cum arată tabloul cu echipele calificate pentru Campionatul Mondial masculin din 2021
    Gazdă: Egipt (EGY)
    Campioana mondială en-titre: Danemarca (DEN)
    Africa: Algeria (ALG), Angola (ANG), Capul Verde (CPV), RD Congo (COD), Maroc (MAR), Tunisia (TUN)
    Asia: Bahrain (BRN), Japonia (JPN), Qatar (QAT), Coreea de Sud (KOR)
    Europa: Austria (AUT), Belarus (BLR), Croația (CRO), Cehia (CZE), Franța (FRA), Germania (GER), Ungaria (HUN), Islanda (ISL), Norvegia (NOR), Portugalia ( POR), Spania (ESP), Slovenia (SLO), Suedia (SWE)
    America de Sud și Centrală: Argentina (ARG), Brazilia (BRA), Uruguay (URU)
    Wildcard: Polonia (POL), Rusia (RUS)
    Cele două locuri rămase libere vor fi ocupate după calificările din America de Nord și din Caraibe.

    Tehát résztvevők vagyunk!
  • Isthy
    #61634
    Igazából csak sejtéseink lehetnek a csapatok játékerejéről. Nyilván a keretek adnak némi támpontot, de sok helyen elég komoly változások történtek.
    A Fradinak nehéz dolga lehet a sorsolás alapján, a győrieknek nem annyira. A fiúknál a szegediek jó csoportba kerültek, mert mind a Vardar, mind a Kielce az anyagiak miatt is gyengült, így a PSG mögött eséllyel harcolhatnak a csoport 2. heyléért a Flensburggal. A veszprémiek pedig a Barcával és Kiellel játszhatják le a csoport első 3 helyének sorrendjét.
    Utoljára szerkesztette: Isthy, 2020.07.03. 14:48:40
  • smith09 #61633
    Pokoli, főleg ha nem lesznek nézők, mert megint jön a vírus.
    Majd alakul.
  • primavis
    #61632
    Megvolt a BL sorsolás. Az ETO szokás szerint a könnyebb, az FTC megint a nehezebb csoportot kapta. DE a valós erőviszonyokat ma még senki sem ismerheti, viszont szeptember és november közt 9 fordulót menni + a hazai bajnokság, az pokoli lesz mindenki számára.
    A férfiaknál valamivel kiegyensúlyozottabbak a csoportok.
  • Isthy
    #61631
    Női BL Final Four törölve.
  • Isthy
    #61630
    Az év végi eb kapcsán sztem nem lehet panaszunk a nemrég lezajlott sorsolásra.
    A csoportunkban a hollandok, a szerbek és horvátok. Az águnkon még a norvégok, a románok, a németek és a lengyelek.
  • Isthy
    #61629
    Kézisek kézise

    A vízilabdázók mintájára és velük megalakul a Hírességek Csarnoka is.
  • Isthy
    #61628
    BL nevezések

    Izgalmas idény elé nézünk.
    Ezzel a Fradira nagyon durva idény vár szeptembertől. Márciusig a BL-ben 14 meccset kell játszaniuk a csoportkörben és még várhatóan plusz 2 a negyeddöntőbe jutásért a bajnoki meccsek mellett. Mindezt úgy, hogy közben Eleknek a válogatottnál is lesz dolga és csapatot is kell építeni a sok érkező-távozó miatt. Combos kihívás.
    Mindeközben a siófokiak novemberig (Európa Liga Q3-as kör) csak bajnokikat játszanak. Lesz nekik márciusig 8 nk-i kupameccsük, amelyek nagyon nagy eséllyel ráadásul könnyebbek is mint a Fradinak a BL-ben. A Balaton partiak nyugodtan koncentrálhatnak a bajnokságra és gyaníthatóan csakazértis nagyon meg akarják majd mutatni mindenkinek az erejüket.
    A győriek meg nagyon komolyan belecsapnak a lecsóba mindjárt az elején, ha szeptemberben lesz a tavalyi BL végjátéka. Először 3 kemény BL meccs 4 nap alatt, majd a következő hétvégén újabb BL összecsapás már az új idényből. A kettő között hét közben elvileg egy bajnoki is "beesik". Utána nekik is 14 meccs a BL csoportkörben márciusig, a plusz 2 nekik nem esélyes, mert gyaníthatóan a csoportjuk 1-2. helyén végeznek. Közben nekik is bajnokság és Danyinak is ott lesz a plusz válogatott elfoglaltság. Nekik annyival könnyebb lesz, hogy nem kell csapatot építeni, mint a Fradinak.
  • Isthy
    #61627
    Kobetics hosszabbított

    Tehát mégis meggyőzték egy évre. Így azért elég jónak néz ki az ETO-Fradi-Siófok hármas versengése ősztől.
  • Isthy
    #61626
    Női kézi tehetségek

    Elég jó lista, nem nagyon tudok vitatkozni vele.
  • Isthy
    #61625
    Nagy Laci interjú

    Bajnoki rajt szeptember 6-án. Elvileg akkor ez az ETO nélkül zajlik, hiszen a jelenlegi infóink szerint akkor lesz a női FF.