Új fórummal kapcsolatos dolgok
  • btamas86
    Teljes mértékben megértem az álláspontotokat és azt is amiért „bepöccentetek”. Domby nem fejlesztő, viszont ameddig meg nem kaptam a projektet az tény, hogy egy ideig javítgatta. Az elején még git és deploy se volt, már ezeket is bevezettem, ezért 1-1 élesítés, javítás vagy fejlesztés kirakása sem okoz problémát. Mondhatni már csak egy kattintás. :)

Azt azért remélem megértitek, hogy egyedül egy ekkora oldalt újraírni elég nagy meló úgy, hogy közben még a futó dolgokkal is foglalkozni kell. Nem vagyok egy nagyon nagy fórumozó és nem vettem részt az eredeti megírásában, ezért mindent át kellett néznem és volt amikor már fájt a fejem a sok baromságtól. Amikor nézel egy ~800 soros if ágat amiben össze vissza módosítgat 1-1 változót és a végén már azt se tudod mi van, na azért az nem valami kellemes. Tudnék sok dolgot mesélni, de ezek ugye nem publikusak.

Előre is elnézést, de nem fogunk beszélgetni, hiszen alkalmazottak vagyunk és nem azért fizetnek, hogy csevegjünk. Természetesen amikor tudunk, válaszolunk a kérdésekre, kérésekre ameddig normális hangnemben történik. Fejlesztések nem 100%-ig rajtunk múlnak. Kisebb dolgokat meg tudunk csinálni „engedély” nélkül, ha tényleg van értelme és hasznos, de nagyobb fejlesztésekről már a vezetőség dönt! Részemről, amikor tudtam igyekeztem hasznos dolgokat beletenni a kódba. Pl. nyíllal való lapozás, letisztult hibaüzenetek, animált hover effectek, értelmesebb dom elnevezés, stb.

Jövő héttől valószínűleg már én se leszek valami aktív, hiszen a meló nagy része már elkészült és át fognak tenni egy másik projektre. Ettől függetlenül lehet néha visszanézek majd, mert valamilyen szinten magaménak érzem az oldalt amióta újraírtam. Igaz lenne még mit alakítani a kódon, de ez olyan dolog, hogy mindig van mit csinálni. :)

Na, de írok még egy kis listát is arról, ami most kikerült:
    - Jövőbeli születésnap nem adható meg
    - Lapozó és olvasatlan hsz már nem lóg bele a smiley dobozába
    - Legújabb témáknál a cikkek már nem jelennek meg
    - Témalistázóban a betűszínek kicsit sötétebbek lettek
    - Privátban a válasz gomb már látható
    - Privátnál több fájlcsatolási lehetőség javítva
    - Házigazdák nem tudták a témát karbantartani
    - Hozzászólás doboza nem lesz újra kicsi, ha kikattintunk belőle és lehet függőlegesen méretezni is egy megadott magasságig
    - Hsz linkelése
    - Nyilakkal való lapozás az oldalon
    - BBCode modal bezárás gombja és címe
    - Hsz szerkesztésnél láthatók a gombok (smiley, bbcode…)
    - Témaindító neve ha nincs házigazda
    - Nyitóoldalon a kedvencek kategóriák szerint csoportosítva jelennek meg
    - Breadcrumbs hiányosságok
    - Büntetőpont visszavonása