Oculus Rift virtuális sisak.
  • MasterMason
    #466
    Nem magasztalok én semmit, én csak az alapvető követelményeket figyelembe véve látok jóval több lehetőséget a HTC-ben. A HTC taiwantól kezdve több országban is rendelkezik saját gyárakkal, komoly valódi és működő gyártókapacitással, emellett évtizedes tapasztalatokkal rendelkező hardvereket tervező mérnökeik is vannak, akik nem csak kijelzőket és paneleket terveztek. John Carmack egy nagyon jó programozó ehhez nem férhet kétség, csakhogy semmi köze nincs a hardverek tervezéséhez és a gyártáshoz.

    Azért örülök, hogy beszállt a HTC mert egy igen komoly vállalatról van szó, amely a fentebb felsoroltak mellett nem csak komoly gyártókapacitással rendelkezik, hanem olyan globális kereskedelmi képviselettel, amely által a termékeiket eddig is el tudták juttatni a világ bármely országába. Lásd pl HTC magyarország.

    Az oculus HTC-hez képest nem rendelkezik sem saját kijelzők gyártására alkalmas sem pedig tömeges igényeket kielégíteni tudó összeszerelő gyárakkal, nem beszélve a globális elosztó rendszerekről - szervizekről - képviseletekről amelyből nekik gyakorlatilag nincs is, szemben a HTC-vel amely több mint 40 országban alapból rendelkezik ilyenekkel.

    Vagyis ha lesz a HTC-nek VR szemüvege márpedig lesz, az azt is jelenti egyben, hogy szemben az Oculussal magyarországon is meg tudod majd vásárolni nem kell majd hónapokat várnod rá ahogy most, még ilyen kis számú, alig 100 ezres megrendelést kiszolgálni is alig tudó oculusnál, és ráadásként mind a jótállást mind a szervizt itthon kapod majd meg egy már létező magyar HTC-s cégnek köszönhetően.
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2015.03.28. 22:30:10