NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO


banner


  • amaximus
    #21277
    Sokat töprengtem dolgokon, az eddigi eseményeken és történéseken, mivel az elmúlt másfél hétben gyakorlatilag majdnem egyedül próbáltam itt a téma lelkét fenntartani és zenéket produkálni, zenei témáról kommunikálni, egy számomra érdektelen kereszttűzben, de sajnos egyedül nem sikerül, ha mások nem akarják, ezért egyelőre úgy érzem, hogy talán lenne értelme és haszna is felvállalni a fórum megüresedett házigazdájának szerepét mindazok tekintetében,akik itt maradnak, itt kívánnak maradni és céljuk továbbra is a fórumozás, lehetőleg aktívan,nem csak a háttérből.
    Nem további háborút akarok, nem hatalomra vágyom, nem előnyöket, nem kiváltságot akarok a magam vagy bárki részére szerezni,továbbra is független akarok mindentől és mindenkitől maradni,de további jó zenéket szeretnék itt is látni, felfedezni mástól is! Normális hozzászólásokkal, normális hangnemben.
    Ehhez kérem azok egysoros jelzését ide,akik támogatnák ezen törekvésemet, melynek célja, hogy újra normális mederbe és zenei témakörökbe terelődjön vissza a napi élet és a hozzászólások menete (tematikusan vagy értelmezési hibák miatti ésszerűtlen vagy következetlen törölgetések nélkül!).