11891949761344119704.png
  • Musachy
    #5670
    Már jó ideje felületesen érdekel ez az egész sg fórum, nem akarok részt venni ebben a marakodásban. Viszont van azért ebben az egész történetben olyan, ami piszkálja a csőrömet. Ez az "orosz módszer" kicsapja a biztosítékot. Sőt, igazából ez egyfajta lopás, amit fentről támogatnak, úgymond a rend kedvéért...
    Kaposi Laci nemrég a (volt) topikjában kijelentette, hogy valószínűleg lemond a hg-ságról... Aztán jött ez az okkupáció. Érdekes, hogy valahol ez az "mflex zenék" miatti vitatkozás következménye is. Akik most szinte kizárólag látogatják a new italo topikot, azok az mflex-hívők, akiknek nem volt elég terük az ISD-topikban. Ha már nem tudtak létrehozni maguknak egy újat illetve nem volt jó az mflex és dióka által elhagyott ISD topik, kinézték maguknak a nagy ellenség topikját és sikeresen elfoglalták.
    Ami azt illeti furcsa mód az "Ágica" is roppant mód aktívvá vált azóta. Neki nagyon szúrta a szemét K. László, szerintem az mflex-konfliktusa miatt. Nem tudom miért nem volt elég az ISD topikban népszerűsíteni a kedvenc zenéiket, minden áron be akarták erőltetni oda, ahol a többség nem erre volt vevő.
    És végül, mielőtt megvádolnának, régebben is leírtam: nem vagyok MFLEX ellenes, sőt! Ha visszaolvastok a régi topikjában, én voltam az elsők között, aki mindig gratulált neki az új dallamokhoz. Velem szemben mindig normális, rendes volt - éppen ezért nem is akarok semmi rosszat írni róla. Ha volt ellenvélemény, azt is elfogadta, sőt szívesen vette, mert építő jellegűnek fogadta (igaz volt olyan ember, aki zenész volt talán, de akitől meg nem). Viszont, ha véletlen manapság elejtettem egy kritikát, akkor a "hívek" azonnal kiosztottak, mondván nekem nincs hallásom. Hát ez a különbség közte és emezek közt.
    Akik az "orosz módszert" követik, azok lehetnek sikeresek, de a lelkiismeretük egyenlő a nullával. Ez az én magánvéleményem. Le lehet ugatni ezért engem is, de akik ugatnak azok nem mások, mint kutyák.
    Sajnos, ez a világ ma.