• Dobronski
    #16055
    Akkor mi a faszért kérsz tanácsot ember? 140k a max keret rá....de azért legyen időtálló... teljesitménye és a minősége. K.
    Akkor vegyél valami fost 140ért aminek teljesítménye lófasz, a minősége meg csak szeretnéd majd minél kevesebbet használni, öröm lesz nézni ahogy előjönnek a kontakt hibák a szar hűtés és a gyenge konstrukció miatt, előtte meg már jól elbasztad a szemedet a fostos szőrös betűkkel. Nem értem meg, valaki tanácsot kér és felháborodik ha nem azt mondjuk neki "óó igen ennyi pénzért kitűnő leptopot kapsz autó is jár mellé, malájkurvákkal". A laptop luxuscikknek számít, ez van sajnos, autót sem kapunk újonnan 3-4-5 milla alatt, csak használtat de azt már jót 2-3 milláért. Ha meg teljesítmény is kell az 1-2 évnél több időtartam mellé, akkor csengetni kell a zsét, vagy veszel egy fél millás gépet 100ért, csak mert 2 éves és a nagyvállalat kidobta ezrével. Filmnézésre meg monitor vagy tv-re dugod, 14" vagy 15,6" ugyan mindegy, mindkettő kicsi.

    Én is meg akartam úszni minél olcsóbban augusztusban, de az lett a vége hogy majdnem 270em van a gépben, teljesítménye ok, de még mindig (felső)konzumer kategória. Ha nem kellett volna ekkora teljesítmény biztos használt üzletit veszek.