182269
  • Sippie
  • Sippie
    És ha Verstappen ostoba módon nem dobott volna el ingyen pontokat a Russellel való ütközésekor, akkor most mi lenne.. Lando nem bírná a nyomást, és összetörné magát valamelyik futamon, az biztos.
  • Stockbauer33 #182267
    Ha nyer a holland és vb lesz az qva nagy blama a mcl-nek.Talán egyedül max teljesítménye idén (is) a legjobb.
  • AnuluWork #182266
    Azta. Akkor kettő futammal a vége előtt maradt 24 pont különbség. Mi lesz itt!? :D
  • F1rajongo
    miért nem szabadhatna? Kinek, vagy minek ártanak vele? Csak saját maguknak segítenek.
  • RatBaG #182264
  • Stockbauer33 #182263
    Gratulálok Noris semmilyen szürke VB címéhez.Komolyak az új kiskirályok :D
  • sorler
    szabad olyat ragasztgatni egyáltalán?
  • F1rajongo
    Mi a véleményetek arról, hogy a RB egyik munkatársa rajt előtt a boxutca falára felragasztott szigetelő szalagot le akarta tépni. Norris számára volt ez felragasztva, hogy rajtkockára felálláshoz segítsen viszonyítási pontként.

Az én véleményem az, hogy ilyen ez a RB.... Sportszerűtlen, de nincs ez ellen szabály, hát megtették. Pont úgy, mint ahogyan Ver szokott csinálni.... Ő is sportszerűtlen, de ha a szabály nem tiltja, hát megteszi. Összeillenek. Nem fog innen Ver elmenni, szerintem.
  • manson222
    Max lesz a világbajnok! :PPP
  • Sippie
    Safety car mögül lehet úgy újraindítani a versenyt, hogy nem büntetőfékezel a mögötted jövőre? Nahát, ezt is megtudtuk :)
  • repvez
    Ilyenkor kérdőjelezem meg, hogy valoban van e különbség a gumik között, mindig elmondják, hogy ennyi és enyni különbség van a keverékek között, de érdekes modon, sose látni ,hogy ennyivel jobb lenne az adott auto, föleg nem amikor 2 keverék különbség van köztuk.
  • Sippie
    Az a kemény, hogy a kemény gumin lévő McLarent kb 2 körig tudta üldözni a lágyon lévő Redbull.
  • Szabi #182256
    az emlúlt években csak a szin változott

de előtte még giccsesebb és bénábbak voltak :D

Utoljára szerkesztette: Szabi, 2025.08.04. 20:34:19
  • AnuluWork #182255
    Minden magyar nagydíjon ilyen hatalmas számok voltak a dobogókért járó kupákon, vagy csak idén? Szerintem, borzasztóan mutatott a Herendi porcelánon a helyezés száma, mintha rajta maradt volna egy A4es papír, hogy ezt add át az első, ezt a második, stb. helyezetnek.
  • Botond #182254
    Nekem a semmiből hirtelen beállított a lányom 6 perccel a rajt előtt, szóval kivételesen nem tableten néztem gépezés közben, hanem a nappaliban a nagy tv-n, amin első alkalommal ment tv adás, amúgy csak a konzolok szoktak menni rajta vagy vmi stream.

Na most ez azért érdekes és válasz a te kommentedre, mert én is arra lettem figyelmes, hogy ha elkezdtünk vmiről beszélni a lányommal, hogy hű, ez történt vagy az történt, vagy ennek az lesz a következménye vagy amaz, akkor a kommentátorok is elkezdtek erről beszélni, csak egy jó 10-15-30 másodperces késéssel. Szinte együtt éltek a versennyel.

Szóval most kivételesen nekem is feltűnő volt, hogy mennyire nem fókuszáltak, hogy finoman fejezzem ki magam.
  • Stockbauer33 #182253
    Remek komentátorok ismét .Ez a kamionos egy vicc.
  • Botond #182252
    Esőben ezt innen Alonso behúzza! 2003 után ismét ő fog nyerni, azzal már győzelme is kettő lesz nálunk, nem csak poleja. :D
  • RatBaG #182251
  • RatBaG #182250
  • RatBaG #182249
  • Szabi #182248
    áprlisban cseréltek procit, onnantól kezdve mint utólag kiderült, sérült mentések készültek, ha nagyon muszály lehet belőle adatokat kinyerni, fontos privát üzenet stb, csak kb semi értelme hónapokat szórakozni vele hogy mindent helyre állitsanak
  • Stockbauer33 #182247
    2025 Hamilton éve :D

Többiekkel mivan?
  • lac coo
    Van nem sérült mentés is csak régebbről ... ha jól értettem amit mondtak ...
  • Szabi #182245
    ez így nem igaz, mentés van, csak processzor hiba miatta sérült mentést csinált, végeredmény szempontjából hasonló, csak más az ok :D
  • lac coo
    Tüntek.... első negyed évbből van utoljára mentésük ...
  • repvez
    és egy ujabb statisztika amiben első lesz :P
  • Szabi #182242
    még pár verseny és egy újabb rekord kapcsolodik majd hozzá :D
  • RatBaG #182241
  • Szabi #182240
    pontosan tudják a hiba okát és folyamatban a megoldás, de ez idő.. nem a meta állt meg hogy 200-an ugorjanak rá és végtelen pénzük legyen, aztán még így is van hogy órákat állnak.. az más kérdés hogy ezek után mennyi bizalom lesz a hardverapró felé.. főleg ha tüntek el üzenet előzmények :D
    Utoljára szerkesztette: Szabi, 2025.07.29. 17:23:24
  • lac coo
    elvileg holnap újraindul, már amennyire sikerült visszahozni az adatokat ...
  • desigo
    Olvasom mindkettőt.
    Az az oldal rendesen lehalt nem találják a megoldást.
  • DS39
    Van itt valaki a PH-s F1 fórumról?
  • F1rajongo
    Russell esete azért volt nagyon más, mert a bírók a veszély okozás mértékét is figyelembe vették. Piastri sokkal nagyobb sebesség lassulást idézett elő a blokkolásával, mint Russell. (Ha jól emlékszem 160 km/h sebességgel lassított rövid távon). És akkor nem beszélve az esőzés miatti látás nagy mértékű rombolásáról. Alig lehetett látni. Ver hisztizett ugyan, de ha nem hisztizett volna, nagy eséllyel akkor is bünti lett volna. Mert szerintem teljesen jogos volt a bünti. Nem hallottam még olyan szakértőt, aki jogtalannak ítélte volna meg a büntetést. Szóval, itt nem megint valami összeesküvést kell feltételezni csak azért, mert megint egy angol nyert. :)
    Utoljára szerkesztette: F1rajongo, 2025.07.18. 16:20:25
  • Sippie
    Russel ugyanezt csinálta, és az semmit nem ért, most Norrissal megnyerették a hazai futamot, elég gáz, dehát Alonso megmondta már régen...
  • Sippie
    ti folyamatosan erről rinyáltatok, de most érdekes módon kussoltok, ahogy nem a Redbull dominál.
  • nearo
  • RatBaG #182232
  • IXEMGabeo
    Megegy dolog Leclerc ugyan hibazgatott a futamon és hátul végzett viszont szépeket is előzött és bizony a közvetítés nem mutatta csak az X-en(Twitter) láttam, hogy Sainz szépen megpockolte hátulról ezért esett vissza a mezőny végére...
  • desigo
    A saját repcsivel is eldobta ne kelljen már fapadossal mennie

Utoljára szerkesztette: desigo, 2025.07.07. 16:25:22