Planescape:Torment

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Kb. 1000 sor, nagyrészt az EE felület új funkcióihoz, meg pár extra jelenethez és újdonsághoz.
Nem tudom, mennyire friss, a mindenkori legfrissebb ide kerül.
Ainz
Mennyi plusz sor van? Akkor ami most magyarítások.hu-n van, az a legfrissebb?
PetruZ
Ugyanannyi, mint az eredeti játéké. Ami hiányzik még, azok az EE-vel bekerült extra sorok. Haladok velük, csak lassan...
Ainz
Milyen most az EE magyarítása? Teljes vagy vannak hiányzó szövegek? Ha igen, akkor mennyi?
PetruZ
Amit a bal oldlaon jelölsz ki, azt megveszed az alsó kék "Buy" gombbal. Amit a jobb oldalon, azt eladod a "Sell" gombbal. Az alsó sávban vannak az egyéb lehetőségek (pénzérme - kereskedés, kérdőjel - azonosítás, piros kéz - lopás). Nem minden kereskedőnél van minden lehetőség és a legtöbb kereskedő nem vesz meg olyat, ami nem kell neki (ezek piros hátterűek a saját listádban).
sziasztok.most kezdtem a játékot.kerdesem lenne,hogyan tudok eladni?kell valami tudas hozza vagy valami szint?vagy?csak mert beszeltem tobb kereskedovel is.kijon az ablak hogy neki mi van nekem mi van,venni tudnek is,aktiv lesz amit kijelolok nala hogy megveszem,de eladni nem tudok,hiaba nyomok ra barmilyen cuccomra nem tortenik semmi.az azonositas ugyanez!
koszonom a valaszokat!
t
GoG-on elég nagy akció van rá (meg egy csomó másra is), csak szólok 😊
PetruZ
Planescape Torment EE magyarítás letöltés és infók ebben a posztban. Hibajelzés jöhet ide is, bár ide ritkábban nézek.
PetruZ
A Steam-es Planescape: Torment EE-hez sikerült egyelőre demó szinten hozzáilleszteni a korábbi fordításunkat, rendes magyar nyelvként. Részletek ebben a posztban (mai hozzászólás), pár képes galéria itt.
A magyarítás egyelőre nem elérhető, nem letölthető, csak a gépemen raktam össze, hogy működik-e. Lesz még sok javítási feladat vele, mivel a régi és az új EE formázások kissé eltérnek, illetve az EE-hez van vagy 2000 új sor is, amit le kell majd fordítani. De már legalább lehet prezentálni, hogy működik. 😊
PetruZ
Ahogy várható volt, felújított és kijavított EE változat jön belőle, már rendelhető.
PetruZ
Ha minden igaz, a régi, klasszikus nagy crpg-k közül a Planescape: Torment is meg fogja kapni az Enhanced Edition változatát. A planescape.com oldalon megjelent egy visszaszámlálás, de sokkal érdekesebb a kódba rejtett "secret" sor, ami hexadecimálisan a "PSTEE" karaktereket adja ki. Szűk 4 nap múlva okosabbak leszünk.
molnibalage83
Nevermind, asszem megy! Jiháááááá. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

molnibalage83
Hogy a túróba kellene futtatni a widescreen-v3.07 MOD-ot? A GOG változattal próbálom 1920x1080-ben. Az intro és főmenű nem jó felbontású, a játék meg 1 FPS-sel fut...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Ryleh
es a trailer
trailer

Ryleh
ahh,,,erre mar regen vartam!!!

Planescape - Purgatorio Demo

Ryleh
Sziasztok...erröl tud vki vmit?...lesz ebböl vmi,valah?😊)

Planescape MOD NWN2 alá

PetruZ
Ja, kb. annyi.
ollie
Öcsém, gratulálok a munkátokhoz. Le a kalappal elõttetek. 4 év munka volt, igaz?

PetruZ
Na ja, én voltam a fõnök, én szerveztem az egészet, én írtam saját spéci extractort / összepakolót, én ékezetesítettem a fontokat, én módosítottam a címképernyõt és a többi grafikai elemet, valamint én koordináltam a többi fordítót is. 😊 Természetesen a hibákért és a hiányosságokért (mert ilyenek is vannak) is én vagyok a felelõs. 😊

A DLG override nem probléma (abban nincs szöveg, max. script), de a TLK bármiféle felülvágása a magyarításunkat is tönkreteszi.
ollie
"Belenyúlni" nem nyúlhat, mert nem installáldik, csak be kell másolni az override könyvtárba. De ahogy nézem, tényleg módosít párbeszédeken, mert sok DLG file-t tesz az override-ba.
Esetleg érdemes lenne ezeket is lefordítani.

Te is benne voltál a fordítócsapatba?

PetruZ
Nem kompatibilis, mert belenyúl a torment.tlk-ba is. Nem volt kipróbálva, amikor csináltuk, de valaki késõbb jelezte, hogy megnézte, és tapasztalt furcsaságokat (rossz szövegek jelentek meg, stb.).
ollie
nemtom

Shiwo
és ez mennyir kompatibilis a magyarítással ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ollie
Van fan fix pack is itt: http://www.planescape-torment.org/

Shiwo
ok, thx 😊

PetruZ
Akkor nem tudom. 😊 Mindenesetre elmondtam a következményt, nem maradtál ki semmibõl. 😊
Shiwo
fentvan a patch o.O

PetruZ
Rakd fel az 1.01 patch-et, és akkor ott továbbmegy... azzal, hogy kinyiffansz. 😊 Ha elfoglalod a trónt, örökre rabja maradsz, és vége a játéknak.
Shiwo
egy kérdés..ha Stale Mary-t Dead Nations-ban megfüzöm, hogy vigyen be a Silent King-hez, akkor ott van 1 olyan lehetõség, hogy elfoglalom a Silent King helyét és én leszek az új király..ilyenkor mi történik ? mert nálam odamegy a trón elé majd elsötétül a játéktér és nem csinál semmit..pedig direkt vártam vagy 10 percet, de semmi..kilépni is csak alt+f4-gyel tudok..gondolom eredetileg nem így tervezték a dolgot, és ez egy bug..de van, akinek nem állt meg itt ? az leírhatná, hogy mi történik ilyenkor..

Ryleh
naszóval...a lopás mellet döntöttem,mert frusztrált a dolog!!

Ecco-nál pedig: elöször az ördögkönnyeket megvizsgálni a boltban,de nem megvenni..vissza..aztán megvenni..ettõl a csaj káromkodik mint az állat...na ekkor ismét csak megnézni a démonnyelvet..vissza...megemliteni neki...és adja a nyugtát...evvel,és csak evvel megvenni a cuccot...és be is esik a 30.000xp...eztuán duma a gubanc-rol és lehett a Kessai csaj küldijét kezdeni...ha nem jo javitsatok ki..😊))

Ryleh
valahogy majd összehozom,és lejegyzetelem.....

_Atti_
hm nem lehet hogy mindenképp névtelen inventoryjábaan kell lennie a cuccoknak?

nekem ezekkel sosem volt gondom

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Ryleh
persze...ezekután mentem bevásárolni(..még loptam is Morténak a boltostol +-os fogakat)..utána a muzeum,stb...vissza....de nem gáz...a lopás...most Eccoval bénázok,aki qrvára nem akarja elfogadni a démonnyelvet..(mivel a leirás szerint..idézem:"""Szegény Eccónak ellopták a szavait, ezért csak jelbeszéddel tud kommunikálni, ám igen, te segíthetsz rajta. Vásárold meg a különlegességek boltjában az ördögnyelvet, mely képessé teszi mocskos káromkodások kimondására. Ez azért nem az igazi, említsd meg neki, hogy az ezer rézért kapható Deva’s Tears kigyógyíthatja ebbõl a bajából is. A tõle kapott elismervénnyel vásárold meg a könnyeket, majd gyönyörködj a halkan csordogáló, csodaszép szavak csermelyében (30000 XP).""""
Na,ha megveszem a nyelvet,nem akar beszélni rola...ha "látom " a boltban,de nem veszem meg..akkor sem tudom a dialogusokban emliteni neki...szal agyrém.....és kell mindegyik csaj kvesztje...mert régebben is felvettem a "fönökasszonyt"azaz mindig vhogy ment.

_Atti_
de van..amit írtál..de nemtom miért nem mûködik..
felajánlotta neked hogy ha segitesz neki felejteni, odaadja?

Ryleh
jellem jo..ezért is maradtam eddig "érzõ".az int magas,a karizma a plafonon van.csakakkor minek a probafutás,vásárlás,ha eddig..(mondtam sokadszorra nyomom),csak lopni lehetett tõle😞((((

Ryleh
mert megint csak az jött be,hogy kizsebeltem,és harmadszorra ezt is le tudtam nyulni tõle...a kulcsokat..de nincs eredetibb megodás?😊)

_Atti_
hát lehet hogy kell valami minimum intelligencia hogy mondhasd neki azt ami után felajánlja hogy ha hozol neki Stix hatásu cuccot akkor odaadja neked..de lehet hogy rossz a jellemed azt nem bizik benned vagy nemtom😊

Ryleh
MOST viszont elkellene a help!!!!

Ennél mindig megbuktam: Dolora szivének kulcsa..a tetü kis genyóóó nem adja át,hiába szereztem meg a varázskupát,és tettem bele octopus sötét madarát..a muzeumban..midig elhajt....(többekkközött ezért fejlesztettem ki 100% ra a zsebmetszést,de )DE!!!szeretném már végre ecccceee megcsinálni ezt is.....köcce😊))

Ryleh
köcce....akkor igy nyomom tovább,bár lehet,hogy megtérdelek ha tolvajként hagyom😊))))

na....megyek haza,és ki is probálom amit Atti ajánlott a NWN alá...a mod-ot...
hali😊

PetruZ
Nem lehet sem kettõs, sem többkasztú, a játék követi az AD&D 2nd Ed. szabályait, és egyiknek sem felel meg maradéktalanul. No meg a játék sem erre lett kihegyezve. 😊
Ryleh
jaja....cd-hiba volt...
Viszont ban 1 gondom...Névtelen nem tud többkasztú lenni??....a tolvaj képességei jok,zsebmetszés 100%,de amikor rányomtam ,hogy harcos lehessen,nos csak azt engedi...azaz nincs variálás....tudom,hogy itt a hivatalnoknegyedben lesz 1 mestertolvaj és a fõkapunál a harcos kasztválto pasi,de azthittem hogy megy a multiklassz is😞(((

_Atti_
nekem olyan hibám volt hogy nemtudtam valamiért a kaptár egy bizonyos negyedébe menni, de aztán valahol máshol elmentettem, vissza az elõzõ mapra és utána már ment rendesen

_Atti_
hát a singlejét én is csak bottal piszkáltam de jokis rp szervereken nagy móka volt..szerintem a singlejét ezzel a modullal játszottam legtovább😄 ezt együltõhelyben végigvittem, ugy 2 óra lehetett talán max.de tetszett a szerepjátékos megközelítése, meg a sztorija is elég emlékezetes volt.

Ryleh
végülis csak arra tok gondolni...megsérülhetett az iso,mivel amikor alekesz120% al felisoztam a vinyora,pont ennél a 2 cd-nél irási hibát jelzett....na...torrente papa beizzitva,reggelre lenn a komplett cumo...remélem ez volt a hiba..és ha igen...akkor duplamásolat lesz a dvd böl!!!😊))

Ryleh
Ujboli telepitésnél is ua. a hiba😞(((

Ryleh
szétmegy az agyam!!!!
régebben is szarakodott velem ez,de most csucsra viszi....fennvan az 1.1 es patch és a fansite patch is...mivel anno nem orvosolták a cd cseréknél a lefagyásokat....
erre amikor a köarcal beszélek,és a dialogus pontosan arra ér: hogy emlékezzek vissza(asszem árnyakat látok,amik anno körbevettek)...na mielött ez van:
C++ runtime error és az exe-t okolja.....hjaaa...crackröl szo sincs...azaz ez nem lehet hiba.....szedjem le,tegyem ujra??....

Ryleh
gáááz...azota kiverte a szememet😊)))...megvan

Ryleh
errõl a mod rol tudnál vmi linket??nekem csak farmokat dobál be....a NWn nekem nem jött be..a korcs csapatalakitás miatt....köszi

_Atti_
nwn2ben reménykedek hátha valaki csinál hozzá majd egy planescapes PW-t( jut eszembe az egyhez volt egy jó kis planescapes modul Holiday on Arborea cimmel,eléggé hozta a hangulatot.)

_Atti_
Jah..Annah

Oldal 1 / 4Következő →