Re-volt

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az invite időkorlátját sikeresen elcsesztem, szóval itt az új link.
Sziasztok!

Mivel a fórum évek óta kihalt, így gondoltam összeírok egy kis helyzetjelentést.
A játék az utóbbi években sok változáson ment keresztül, sőt egy teljesen új verziót is kapott RVGL néven, amit akár tekinthetünk az 1.2 folytatásának is, viszont ez már OpenGL alapú, amely azt jelenti hogy sokkal kompatibilisabb mint amilyenek a régebbi verziók voltak, mind rendszer, mind moddig terén. A közösség főleg angol nyelvű, és a "központja" a re-volt.io illetve a hozzá tartozó Discord szerver.

Létrehoztunk egy Discord szervert annak reményében, hogy újra össze tudjuk hozni azokat a magyar embereket akik játszottak a Re-Volt-tal. Egyelőre elég kevesen vagyunk, de reméljük ez változni fog.
A szerver ezen a linken keresztül érhető el.
Szóval ha szeretnétek csatlakozni, szívesen várunk!
Re-Volt 2

Kicsit csalóka mert nagyon sok elem a classicból van átvéve, de egész szórakoztató átgondolása. Engem szórakoztat Androidos telefonon 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Aquir
kipróbáltam controllerrel mostanában, nem rossz 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Kipróbáltam minden idõk egyik nagy kedvencemet. Most iPhone játékban.
Nagyon jól sikerült, ajánlom mindenkinek akinek van hozzá készüléke.

Aquir
Már azt hittem soha nem fogom tudni elindítani win 7-en (pedig megvan az eredeti CD!), de e videó leírásában lévõ telepítõ, az elmondott indítás és win 95 kompatibilitással sikerült újra játszani vele 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hát ez nagyon jó,errõl nem is hallottam még

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Web mester
Web mester
Sziasztok!
12 év után végre elkészült az elsõ magyar leírás a MAKEITGOOD használatához. Az leírást a Re-volt Online-on találhatjátok meg!

UDP 2300-2400 Source/Target in/out
TCP 47624 Source/Target in/out

ezeket a portokat kell megnyitni a routerban,a virtual server beállitásainál,aki használja az Rvhouse-t

Amugy nekem eredeti game van,és már nem lehet online-ba játszani? Már nincsenek sehol szerverek a világban?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Több portot is át kell irányitani az RVhouse-ban.Irják ott a FAQ-ban melyeket kell megnyitni.Van udp,meg tcp-s is,ha jól emlékszem

Aquir
az érdekes.. nekem a router tûzfalát kellett kikapcsolni egyszer, mert akkor nem látott máshol szervereket

már mindenféle leírás alapján megpróbáltuk nem csatlakozik....routeren is portokat megadtam azzal se és anélkül se ment...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Aquir
nem csak ki kell kapcsolni a router-tûzfalat?

nekem is fut, de nem tudok multizni vele, mert még az rvhouse-al se mûkszik😄 a routerom miatt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

A mai napig a rádióirányítású autós játékok koronázatlan királya a Re-volt és ráadásul még mindig fut Win7-en is! A rahedli + pályáról+ autóról már nem is beszélve!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

underground2
Teljesen eggyet értek, bár az RC Cars hasonlít hozzá, de a re-volt nak nincs párja ezen a téren!

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

Web mester
Sziasztok!
Én is a napokban szedtem elõ a játékot újra, kb. egy éves kihagyás után. Valahogy a nyár közeledtével mindig megjön a kedvem a játékhoz 😄
Nekem az új patch-el simán fut a játék win7-en és az RV House multija is megy. Aki nem tudná a mutiplayer beüzemelését az a honlapomon elolvashatja a leírást (fejléc alatti elsõ link).
Több magyar Re-voltossal közösen tervezünk egy kizárólagos magyar bajnokságot is. A terv az, hogy csak magyar készítõk által készített pályán megyünk. A részletekrõl majd még írok, ha érdekel valakit.
Valamint addig még ki szeretnénk adni barátommal a legújabb extreme pályánkat. Már régóta áll a projekt, de már nincs messze késztõl.
További jó játékot mindenkinek!!!

a szobában vagyok😊
http://rv12.zackattackgames.com/downloads.php
itt van a re-volt

és a patchet:
re-volt patch:

http://rv12.zackattackgames.com/downloads/rv1.2b11.0331.zip

fel kell rakni az rvhouse programot,és a routerban meg kell nyitogatni portokat.Az Rvhouse helpmenüjében van leirve hogy melyeket kell megnyitni

Amugy hányan vagytok akik jelenleg összejártok?
jönnék énis, csak ijen henkölt multikban nem vagyok otthon leírnád, hogy mi a helyzet?
Nem tudok betellni a ténnyel, hogy még mindíg nyúzzák 😊))
Majd tudasd ha sikerül...
Igen az RVhouse.Mivel a játékban nincs LAN.Most arra probálunk rájönni hogy Tunngléban hogyan játszanak a Re-Volttal

akkor ez ilyen neten keresztüli LAN ? 😊 ha jól sejtem..

Nekem csak egy modemem van semmi más..még nemtom mi lesz.
Nekünk routerunk van,de szívunk vele nagyon.Rv house-ban be kell állitani a porttovábbitást a routeron.Simán onlineban meg nem sikerült még játszani

Hát én kérdeztem tõled 😄DDD
Csak láttam az általad linkelt oldalon, pár 2011-es eredményt...illetve nem is párat, de mindenesetre ma nekifekszem a dolognak, elég sok mindenre kitér a leírás ezzel kapcsolatban , ha sikerül a multi akkor szólok...vagy ha tudja valaki suúgja meg, mert az évek alatt milliószor jutott már eszembe h kéne, de mindíg csak annyi történt, hogy újra és újra végigjátszottam <#finom>

A legnagyobb kérdõjel a "lehet-e törtel multizni, vagy mi a tosz" kérdés után van...
Te hol nézed a multit? És hogyan csináltad?

Igy van!!!!!!!<#taps><#eljen><#wave>

köszi a gyors válaszokat, jó8 skacok...

10+ év...éves kihagyások a fórumon ...és még mindíg 10 percen belül reagálnak😊 azt hiszem az akklaim olyat alkotott amit kevesen tudnak....
nekünk nem ment a multi:S

fúú...most látom csak nem is kicsit...
S akkor a multi rész él?<#eljen>
Innen,meg a legujabb patchet:

http://rv12.zackattackgames.com/

Ott vannak fent a linkek.A középsõnél le lehet tölteni regisztrácio után,a játékot

Vagy kell hozzá eredeti? már nem tudnám beszerezni 😞
Akkor van még aki hostol? DDD
csatlakoznék szívesen...<#zavart1>
Vagy inkább a Carmageddonra hasonlit

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs megjött a Re-volt új generációja:

Post Apocalyptic Mayhem:

helyesbítek

Adeon, Cougar, Bertha Ballistic, E. Weasel, Volken Turbo, Aquasonic ezek a kedvencek!

továbbra is a Museum 1 és a 2 Ghost town a legutáltabb pályám😄

Könnyen felborul,ha ütközöl valaminek.Én a simulációt ki is hagyom inkább,mert azt nagyon elcseszték benne.A többi az 100-as nálam.

szerintem könnyû game...Arcade módban tolom általában, igazságszerint a Console és a Simulation szint között nincs is különbség gyorsaságban, maximum az ütközések mértékében van jelentõsége...

Junior RC, az tényleg a kezdõknek való😊

Hummiánál nincsen jobb😄

rookienál: Volken Turbo a legjobb minden szempontból
amateurnál: itt kizárásos alapon az Aquasonic jön be nagyon
Semi-pro: Bertha Ballistic, de az Evil Weasel is jó, hiába lassú, egészen jól kanyarodik nagy sebességnél

Zipper és az Adeon is nagy kedvenc, a Zipper gyors, de nehéz kezelni...

Cougar, Hummia pedig a legjobb autók az egész játékban sztem...gyorsaságra még a Panga nagyon jó, csak az egy batár kocsi és a Supermarket 1 pályán lehetetlen szinte faroltatni😄

pályák közül mindegyik bejön, a legnehezebb számomra a Museum 1 és a Ghost town 2 ezt a 2 pályát nagyon rühellem...a többit mind szeretem, a legjobban még a Supermarket 1, 2 és a Toyworld-ok, Toytanicoc tetszenek

RAZOR27
nálam a Cougar volt a favorit 😛

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Milyen jó hogy fellendült a topik.MAjd teszek róla hogy sokan jöjjenek ide,mert nagyszerü játék ez.

Aquir
Nekem a toyeca volt a legjobb 😊 Az még jól kanyarodott nagy sebességnél

Én RC Bandittal toltam 😊 Az volt a kedvencem.

A vadnyugati 2. pályáról nem is beszélve.Én a sárga autoval nyomtam ezerrel,minden centiméter számitott,minden kanyar,mert ha valamit elcsesztél,akkor hamar megelõztek,és nehéz volt visszavenni

Az kevés ötlet.Inkább kibõvitett multiplayer lehetõségek,több kupa,megszerezhetõ dolgok,fejlesztések.Ez lenne az igazi kihivás.Nekem a Re-volt,azért jött be,mert rögtön az elején odatették a gyors kocsikat,és esélyed se volt gyõzni,ha nem használsz fegyvert,vagy nem vágod le az utat.Nekem volt már minden pályán elsõ helyem.Kedvencem a játék pálya,ahol 3 körrel hagytam le az elsõ kocsit.

Nem nagyon

A régi játékmenetet új grafikával felruházni...új pályák autók. Életképes lehetne.
Úgy látszik nem látnak benne fantáziát már. Pedig konzolra is mehetne akár.

az a gáz, hogy a látványra nagyobb hangsúlyt fektetnének, mint az élvezeti részére...reklám lenne az egész, aztán szart se kapnánk. Acclaim cég egyébként létezik még?

Oldal 1 / 6Következő →