4
  • manypet
    #4
    "es sokan tamogatjak a globalista kapitalista kozossegbol. Erdekes latni, hogy a globalizmus mennyire kezd osszefonodni a radikalis iszlammal"
    Biztos azért támogatják a multicégek a szocialistákat, mert annyira jó nekik a kapitalizmus. ... Ja, mégsem.
    Meg az iszlámot sem véletlenül támogatják a szoci politikusok és csürhéjük, ellenben a valódi kapitalistákkal/libertáriusokkal, akik kifejezetten ellenük vannak. Szóval megint baromságot beszéltél.
    Nem a kapitalisták fonódnak össze a multikkal meg az iszlámmal, hanem éppen a szocik.
    Szaúd-Arábia és a többi arab olajország meg éppen úgy működik, mint egy szocialista állam. Állami segélyek, államilag fizetett iskolák, egészségügy, nyugdíj, stb. Tehát éppen hogy szocialista az is, csak egy kis vallási melléklettel. Csak azt nem tudom, hogy pusztán megszokásból hazudozol, vagy pénzt is kapsz érte.
    Utoljára szerkesztette: manypet, 2024.03.22. 22:22:21
  • Sequoyah
    #3
    Volt neki valaha barmilyen szelsosegesebb vallasos kijelentese?
    Volt-e egyetlen ongyilkos merenylo is, aki vele beszelt telefonon ezen a segitsegnyujtasi vonalon?
  • kvp
    #2
    Ha jol latom sziriai szarmazasu brit vallalkozo, pontosan ugyan olyan erettsegivel mint Gyozike, az egyetemet ugyanis abbahagyta. Ha jol latom regebben a brit muzulmanok telefonos vallasi segitsegnyujtasi vonalaval foglalkozott, ami egyes szelsojobboldali vadak szerint nagyon sikeres volt depresszios, ongyilkossagra keszulo brit fiatalok megsegiteseben, hogy kesobb ongyilkos merenylokke valhassanak egy szent ugy erdekeben.

    Akarhogy is nezem, egy alapvetoen iszlamista globalista vallalkozo, akit a fiatalkori kapcsolatai segitettek megfelelo helyen lenni jokor es sokan tamogatjak a globalista kapitalista kozossegbol. Erdekes latni, hogy a globalizmus mennyire kezd osszefonodni a radikalis iszlammal. A szaudi allam tarsadalmi modellje, mint egy vilagallam globalis allamformaja egyebkent nem tunik annyira irrealisnak es a legtobb jelenlegi nagytokesnek megfelelne.
  • Cat #1
    Tisztára úgy néz ki mint győzike.