19
Palworld Open World Survival Game
  • MerlinW
    #18
    Fél milliárd dollár bevételből remélhetőleg felvesznek pár rutinos fejlesztőt, akik értenek is a dologhoz:)

    Egyébként jah, az endgame min-maxolásnak majd csak akkor lesz értelme, ha jönnek a raid boss-ok, de szerintem erre nem kerül sor ebben a félévben.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2024.02.02. 12:20:19
  • shaba23 #18
    Nekem bejött 45 évesen :) lvl20ig jutottam, csak most enshrouded van :)
  • Szabi #17
    szépen csökken a napi peak, de 600.000-nél több Steam-es játékos van bent mindig a játékban, lassan csordogálhat majd az első bővítős frissítés is

    Utoljára szerkesztette: Szabi, 2024.02.01. 17:47:30
  • MerlinW
    #15
    .
  • Akra
    #15
    Szerintem nem fognak :)
  • Szabi #14
    és mindezt úgy, hogy gamepass-ban "ingyenes" , adhatnának arról is adatokat, hogy hányan játszák a nem Steam-es verziót :D
  • MerlinW
    #11
    Miért lenne? A játék tényleg k*va jó. Sokkal mélyebb (játékmechanikailag) mint amit a videókon látsz. Fluid irányítás, fun harcrendszer, változatos hatalmas nem procedurális világ, bázis épíłtés, termelés automatizálás, 100+ "pokemon" mind saját stattal, viselkedéssel, companion képességgel / buffal, elemental kombók, boss fightok, felfedezés, karakter és Pal fejlesztés, fajok keresztezése, bázis raid-ek, 32 fős coop, ~300 craftolható item, stb.

    Az eladás egy dolog, de ilyet egy héten keresztül folyamatosan nem sok játék sem ért el, ami azért jelent valamit (Pl. hogy nem tudod miről beszélsz, csak látatlanban értetlenkedsz):


    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2024.01.27. 23:20:35
  • Ssenkradlive
    #12
    Ez de szomorú szerintem, ha ezek az eladási adatok igazak...
  • Akra
    #11
    Amit fizetniük kell majd büntetést ez az eladási összeg vajon fogja fedezni?
  • Ironman2
    #10
    Okés,Enshrouded már bezsebelve,csak még ma nincs időm tolni,már a demo óta figyelemmel követem azt.Ez a Palworld nem annyira győzött meg a Pikacchu stílus miatt,nem az én világom,vagy lehet megöregedtem így 52 évesen :)))) AZ Enshrouded viszont bejön,tevékenykedni a fenti világban,épitkezni,felfedezni,aztán lehet lejjebb menni,és még lejjebb,és még lejjebb.Tiszta Minecraft,Vallheim,és Subnautica keverék.
  • MerlinW
    #9
    7 millió eladott példány 4 nap alatt, 2 millió konkurens játékos csak steam-en + gamepass. 2x vert rá Baldurs Gate-re meg GTA-ra a játék :)

    Én játszom vele, szerintem jó cucc. Breath of the Wild + Valheim + Pokémon.

    Van másik új játék ami hasonló szinvonal, Enshrouded. Ez is Breath of the Wild + Valheim mix, de RPG elemekkel.
  • Szabi #8
    meglátjuk.. :D
  • tigeroo
    #7
    Vannak itt régi gamerek, akik hogy mondjam... láttak már karón varjút...
    Láttunk jönni rengeteg "WoW gyilkos" MMO-t, rengeteg "forradalmi" CoD, Unreal Tournament klónt, amik egy hónapon belül elveszítették a játékosbázisuk nagy részét. Pl. legutóbbi ilyen csoda a "The Finals"... nincs új a nap alatt, itt is mindent láttunk már amit ők egybegyúrtak. Ne legyen igazam, de hamar rá fognak unni az emberek, ahhoz pedig folyamatos content kell hogy fenntartsák az érdeklődést. Ami rettentő nehéz. Na majd 1-2 nagyobb patch vagy season után meglátjuk.
  • Nomad90Hun
    #6
    Van akinek tetszik, van akinek nem, Pap vagy papné esete. Ha nem tetszik, akkor vagy nem írtok semmit, vagy leírjátok illedelmesen, hogy "nekem nem jött be" oszt kész. Könyörgöm valami minimális kulturális etikettet tartsunk már be, az utcán is nekiálltok téglával arcon verni azt akinek nem tetszik a feje vagy mi?

    Nekem speciel bejött, és tolom, igen vannak hibái / hiányosságai, viszont maga az alapötlet megfogott. Pont erről szól az Early Access, hogy az ötletet kirakják nyomott áron, aztán fejlesztenek még rajta, vagy ha nem jön be a népeknek akkor megy a süllyesztőbe. Az olyan hisztiket, hogy "jaj embereket meg állatokat rabszolgamunkára fogsz be jézusom" meg hasonlók hagyjuk már.... Conan Exiles hány éves? Ott is rabszolgának fogsz be embereket, ráadásul ott még be is kell "törni" őket előtte, érdekes ott mégse hisztizett senki vagy nem volt ekkora csinadratta amiatt, egyéb példákról ne is beszéljünk... Meg, hogy az indító témához hozzászoljak nyilván csökkenni fog a kezdeti játékosszámhoz képest, de nem hiszem hogy hirtelen leesne a 20-ára, meg az ilyen játékok pont arról szolnak, hogy játszol vele, leteszed, és késöbb visszanézel ha kijött valami nagyobb frissítés vagy valami.
  • Ironman2
    #5
    Tegnap néztem ezt a förtelmet,gyerekeknek elmegy,azok biztosan örülnének a kis állatoknak,de amugy gagyi nagyon!
  • tigeroo
    #4
    1 hét múlva 20%-ra zsugorodik a playerbase
  • manson222
    #3
    Videók alapján ingyen se kéne, de az Epic-en free lesz majd pár év múlva valamelyik karácsonykor, akkor behúzom. :DD
  • Norbertboy
    #2
    Minden csoda három napig tart...
  • kraven54
    #1
    Szerintetek csak hype és lecseng egy hónapon belül vagy jogos ez a nagy játékosbázis?