33
Indiana Jones and the Great Circle
  • Ironman2
    #33
    Arnold az összes mozit megtöltötte anno a világban pár filmjével.Hülye tekintete volt az biztos,de attól volt szerethető karakter.

    Harrison Ford meg a Star Wars-nak köszönheti a népszerűségét,az első 3 szériából,csak ő lett az egyetlen akit utána még foglalkoztatott Hollywood.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2024.02.20. 00:53:17
  • lwb
    #32
    Arnoldot imádom, a filmjei ma is nagyon jók. Arnold borzalmas színész. A kettő nem zárja ki egymást.
  • hawkie22
    #31
    Azért Schwarzeneggert leszarozni kicsit túlzásnak érzem. Azért vannak nála jóval rosszabb színészek is. És hát ugye fiatalkorunk (legalábbis az enyém) egyik "hösét" nem kéne leszólni. Mondjuk nem is drámai szerepek voltak a fö profilja és azért egy-két kikacsintása az akciófilmek világából igencsak jóra sikeredett, pl. Ikrek, Junior, Az utolsó akcióhös. De hát ugye öt mégiscsak a Terminátor 2-ért imádjuk. :D A többi csak ráadás.
  • Voltan
    #30
    Agreed :)
  • Voltan
    #29
    Az az autópornó? Önmaga paródiája, hogy már a 10. résznél tart.

    Ez persze nem gond, nem véletlenül nem játszatnak Diesel-lel drámai szerepeket, ő nem erre való. Annak ami, teljesen rendben van, és vannak tök jó filmjei, a Riddick nálam például kult klasszik. De "remek színész"-nek nevezni azért igen nagy mellényúlás.
  • lwb
    #26
    Vin Diesel egy katasztrofális színész. Borzalmasan szar, egy szerepet tud eljátszani: Vin Dieselt.
    De ez nem feltétlen baj, Schwarzeneggernél rosszabb színész sose volt a világon, ő is egy szerepet tudott, magát, ennek ellenére szeretjük. Dieselt is szeretjük, nem a Fast and Furiousért (jár a pofon az ízlésedért), hanem mondjuk a Riddickekért.

    A színész dolga, hogy sokféle szerepet jól és hihetően el tudjon játszani. Diesel mindig a keménytökű akcióhős szerepét kapta és csak azt tudja eljátszani. Amikor kicsit kitekintett (pacifier pl), akkor bele is állt a földbe szépen. Egy jó színész nem ilyen. Az nettó nem igaz, hogy jobb lenne minden magyar színésznél, ezt olyan mondja, aki sose járt színházba. NER ide vagy oda, de még egy Szamóca is lemossa Dieselt bármikor, ha objektív szempontok alapján mérjük a színészkedést, mint szakmát.
  • Ssenkradlive
    #27
    Ó Hát pedig az mekkora vesztesége is volna a filmtörténetnek meg a kultúrának...XD

    Nem rudnánk azóta sem milyen fontos is a "csalá'dd", meg a kifejezéstelen bot kormánymarkolászós fejeről sem készülhetett volna az a néhány történelmi mém...XD
  • Ironman2
    #25
    Nélküle a Halálos Iramban se járna már a tizedik résznél,annyira szar szinész.
  • MerlinW
    #23
    Jól megaszontad, szépen, kulturáltan. Köszönjük.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2024.01.27. 23:22:52
  • Ssenkradlive
    #23
    Ne fokozd ezt szerintem, már így is gáz...XD
    És hogyan mérted össze, milyen szempontok szerint hasonlítva össze a magyar, (márhogy a NER-en kívüli) minimál pénzekből finanszírozott félig amatőr színészekkel dolgozó filmgyártást, meg ezen hollywood legsötétebb bugyraiból előkúszó gagyi rágógumifilmek milliárdos költségvetései nézőpontjábol ezen fantasztikus állitásodat, hm ? XD...

    Vin Diesel egy szimpla szájbaqrt ripacs, a fosfilmek egyik legnevetségesebb főbohóca...

  • MerlinW
    #22
    Hát jobb, mint a magyar színészek 99.9%-a :)
  • Ssenkradlive
    #21
    Vin Diesel mint "remek színész" ????

    TROLOLOLOLO...XD....
  • MerlinW
    #20
    Azért anno a Riddick játékot jól levezényelte :) Illetve ott valóban ő írta a forgatókönyvet.
  • tigeroo
    #19
    Producer = ő a karmester
  • hawkie22
    #18
    Egy szóval nem mondtam, hogy elbaszták, azt csak jelképesen írtam. Lehet ettöl még tök jó a játék, ha viszont 90%-ban FPS lesz, akkor engem sajnos elvesztettek. Azt írtam, hogy az ilyen típusú játékoknak jobban áll a TPS, mint az FPS. Pláne, hogy rühellem az FPS-eket, korábban szerettem öket, de az 20 éve volt.
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2024.01.24. 06:53:15
  • Ironman2
    #17
    Kb ugyanúgy mint Vin Diesel az ARK Survival Evolved 2-ben.Ő lesz az executive producere a játéknak is.Ő nem tud programozni,viszont remek színész.



  • lwb
    #16
    Ja, Todd ma már főnök, nem koszolja össze a kezét, ebben nincs vita köztünk. Azt nem gondolom én sem, hogy ő írná a játék történetét, de van akkora geek, hogy tuti ő kilincslete ki, hogy a machingames csináljon indy játékot. Ezért azért egy virtuális vállveregetést megérdemel tőlem.
  • MerlinW
    #15
    Én egy szóval sem szóltam le a producert. Ő a gyártásvezető / cégvezető. A legfontosabb szerep egy cégben, nincs ezzel vita. Viszont az ég irgalmazzon, hogy ő találjon ki egy Indy sztorit (OP), és több, mint valószínű, hogy nem tette. Az hogy valaki 20+ éve nem programozott, az pontosan azt jelenti hogy nem tud programozni, de ezzel sincs baj, ez is normális. 5-10 kiesés is halál ebben a szakmában. A kommentem csupán arról szólt, hogy helyre tegyük Todd szerepét az egyenletben. Ő a megmondó ember. A gyakorlati feladatok mind delegálva vannak, ő csak beszél és aláír.
  • tigeroo
    #14
    Fingod sincs mert még meg sem jelent a játék csak láttunk 2 perc videó anyagot és már elkönyvelted hogy elbaszták. RDR2-ben is választhatsz hogy FPS vagy TPS. Itt még egy csomó mindent nem tudunk. Lehet hogy teaselni fogják még a TPS nézetet külön.
  • lwb
    #13
    Machinegames ebben jó. Meg gondolom nem akartak egy Uncharted reskint csinálni, mert az Uncharted már kb megcsinálta azt az indiana jones TPS videójátékot, amit az emberek akartak. Nate kb egy modern Indy, de az első játékban konkrétan náci zombik is voltak.
  • lwb
    #12
    Ez azért nem igaz. Todd az egyetemen is programozott, de itt a wired interjú, hogy a Terminator Future Shockban is programozott a producerkedés mellett, mert mindenki csinált valamit.
    Nem 10 éve, hanem 25 éve nem volt fejlesztő, de az nem igaz, hogy SOHA nem volt. Sok interjúban elmondta: eleinte a Bethesdánál vagy tizen dolgoztak és mindenki csinált mindent.

    A producert leszólni meg azért elég meredek dolog. Ha nincs project lead meg vezető, akkor 300 kocka 300 féle faszságot fog csinálni, aminek a vége valami olyasmi lesz, ami sose fog megjelenni 20 éves fejlesztés után megy a kukába. Ez egy csapatmunka, a kockafetisizmus pont úgy hülyeség, mint a producerek, vezetők istenítése. Mindenkinek megvan a maga szerepe.


    Utoljára szerkesztette: lwb, 2024.01.23. 07:52:03
  • Voltan
    #11
    Így van, a producerekkel kapcsolatban vannak komoly tévhitek, nevesint, hogy az csak adja a gempát, és kész, de alapvetően a producer jegyzi a terméket.
    Ha csak az Oscar gálát nézzük meg, a legjobb film díját a producer kapja, nem a stúdió, a rendező, vagy a színészek. Az ő hátán megy az egész. Gyanítom, hogy a gaming szegmensben is így megy ez.
  • hawkie22
    #10
    De mindenképpen FPS-nek kell lennie egy ilyen típusú játéknak? A Tomb Radiernek is tök jól áll, hogy TPS. Ezt miért kell "elbaszni" egy FPS nézettel?
  • MerlinW
    #9
    A producer az a személy, aki felelős egy projekt megtalálásáért és elindításáért, a finanszírozás megszervezéséért, az írók, a rendező és a kreatív csapat kulcsfontosságú tagjainak felvételéért, valamint a gyártás előtti, a gyártási és az utómunka minden elemének felügyeletéért, egészen a megjelenésig.

    Magyarul Todd kitalálta hogy kéne egy Indie játék - miután megkapták a licenszt -, megiratta a "forgatókönyvet", majd megbÍzta a MachineGames-t hogy fejlesszék le.

    Todd egy üzletember és producer 94 óta, soha az életben nem fejlesztett semmit, programozni sem tud. Csak egy átlagos megmondóember körülvéve okos emberekkel :)


    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2024.01.20. 11:02:19
  • lwb
    #8
    Ő a producer, meg az ötletgazda. Egyébként nem gondolom, hogy 10+ éve Todd bármit is fejlesztett volna a saját két kezével.
  • Ironman2
    #7
    Nem rendező,hanem producer Todd Howard,irják a trailerben is,csak én mondtam igy hogy rendezgeti a játékot.Attól még meghivhatták a svédek,hogy működjön közre.Ügyvezető producer a Bethesda stúdiosnál.

  • MerlinW
    #6
    "Todd Howard rendezésében készülget a játék"

    Akarod mondani a svéd MachineGames készíti a játékot, és a Bethesda adja ki. Magyarul semmi köze Todd-nak hozzá. És pont ezért talán még jó is lehet a játék :)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2024.01.19. 17:59:49
  • Ironman2
    #5
    Ez a fogaskerekezés valahonnan ismerősnek tünik..hmm,csak nem a 2013-as Tomb Raiderből? Másik meg az hogy szerintem ez se fog messze állni Larától,a megszokott nyomkodd a megfelelő billentyüt megfelelő időben játék lesz,kevés platform elemmel,bár az uccsó Tomb Raiderben azért hála istennek több volt a platform elem,és az Uncharted-ben is.
  • RJoco
    #4
    Tetszetős.
    Remélem a sztori és a megvalósítása is olyan jó lesz, mint amilyennek most tűnik.
  • Ironman2
    #3
    Nekem olyan érzésem van,mintha több demóból állna össze a videó.Néhány helyen irtó szép a grafika,meg a háttér,néhány helyen meg igen ronda lowpolyk vannak.Vagy még hiányosak a textúrák.
  • Ironman2
    #2
    Sok Fallout,és Elder Scrolls mellett,néha ilyet is benyög Howard bácsi! Nagyon ügyes!
  • Ironman2
    #1
    Dicsak buksi!!! Be kell mutatni valakinek is az ürgét,aki néha előveszi a nagy ....ostorát,és csapkodja vele a nácikat? Közbe meg itt ott talál ereklyéket? Már több játék született a kalandjaiból,de ez teljesen új,akár a mozifilm is lehetett volna belőle,de szegény Jánosunk úgy kiöregedett,hogy Mariont is remegő szájjal smárolta le az uccsó részben.
    Nemhiába az is vén csirke lett! Nézzétek meg a videót,Todd Howard rendezésében készülget a játék,állítólag idén ki is jön!



    A gőzös oldala
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2024.01.19. 00:38:02