2
  • kalapos01
    #2
    Van, aki ennyire pontosan tudja, hogy ki miatt nem tetszik neki a sorozat? Pont Alex Kurtzman miatt, aki az első évadból egy részt sem írt (a 2. évad utolsó kettő és a harmadik évad első két részét írta), aki sosem volt showrunnerje a sorozatnak, akinek a Picard, a Strange New Worlds-öt meg a többi elkészített és leendő sorozatot lehet köszönni, aki alapjába véve annyit csinált a Discoveryben, hogy a kirúgott készítő helyére érkezve elindította a sorozatot (de még akkor sem ő írta az első részt)?

    Tényleg kíváncsi vagyok, hogy lehet kiszúrni, hogy a tucatnyi író, meg a többiek (rendező, operatőr, színész) közül pont ő az, aki belecsempészi egy sorozatba a "szar" komponenst, aki nélkül nagyszerű lenne minden.

    (Kurtzman egy személyben tette minden eddiginél népszerűbbé a Star Treket. Ha nem tetszik a sorozat, azt nem érdemes érzékenykedve mellre szívni, megesik az ilyen. Lehet örülni annak, hogy nagyon sokan így is szeretik. Én is sok mindent nem szeretek, ami egyébként érdekelne, vagy amit vártam, de még nem borultam ki miatta.)
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2023.12.07. 11:53:34
  • nirriti
    #1
    Az egyetlen elkeserítő dolog ebben, hogy nem kaszálták el az STD-t az 1. évad után rúgták ki Kurtzmant és kerítettek valakit helyette aki rendes Star Treket képes készíteni.