15
  • Kotomicuki
    #15
    Csak ezt pont a felső tízezer nem tudja (meg addig, amíg el nem "tüntetik" a jelentős népességet, ami - "természetesen" - szintén nem az ő hibájuk lesz)!

    #11: A napot nyugtával...

    Amúgy meg, ha már ennyire tombol a woke: majd ezt az "apróságot" is átvállalják a nők és a probléma megoldva! :)
  • Sequoyah
    #14
    Nem a szam a lenyeg, hanem a koncepcio. Angolul pl 1%-nek hivjak, aminek tobb ertelme van.
  • felemelő
    #13
    "mindig (volt és) lesz felső tízezer"

    Sőt. Matematikalag: ha csak 20.000 ember maradna, akkor is lenne egy "felső tízezer" :)
  • manypet
    #12
    "de épeszű ember ezt nem tudja."
    De következtetni lehet. Én Kínára illetve a gazdag arab olajállamokra tippelnék. Nekik éri meg a nyugati világ felforgatása. Kínának előny, ha kiüti az európai és amerikai gazdaságot és átveszi a világ vezető szerepét. Az araboknak meg a muszlim térhódítás miatt előny, ha az európai meg amerikai fehér népesség eltűnik.
    A kommunisták felforgatási módszereiről egy KGB ügynök még a 80as évekből:
    https://www.youtube.com/watch?v=jeV4SJ_oFiM
    Ezt látjuk amögött, amit te háttérhatalomnak mondasz.
  • manypet
    #11
    Nem vonom kétségbe, hogy az lmbt, a multikulti, a klímahisztéria meg a többi balliberális agymenés fentről van tolva. Ezt maximálisan elfogadom én is. De a népesség kipusztítása biztos nem céljuk, mert akkor már esélyesen nem élnénk.
  • noland
    #10
    "Ok de ki a faxom az a "háttér hatalom"?"

    Te hol élsz? Bilderberg csoport mond valamit? Soros? stb..nem kötik az orrodra miért léteznek és miről tárgyalnak, csak azt veszed észre, hogy a migrik kopogtatnak az ajtódon, hogy beköltözzenek, rossz esetben, jobb esetben meg valaki még előtte felhomályosít.

    "Már miért volna érdeke mondjuk akármilyen háttérhatalomnak tömegesen migránsokat telepíteni ide?"

    Jók a kérdéseid, de épeszű ember ezt nem tudja. Ahogy arra sincs válasz, miért eröltetik az LMBTQ-t és a nemváltásokat. Szerintem zavarkeltés, fel akarják puhítani, szakítani a társadalmat és "szövetét" a cél az örökre bebetonozott hatalmuk. Idővel feljönnek a felszínre és nyíltan beleállnak a hatalomba, mikor már az egyének, vallás, nemzet és család nélküli agymosott zombik lesznek. Már nem tudnak lázadozni, stb. Ez szerintem nem csak a pénzről szól, hanem a hatalom végérvényes megragadásáról.

    Vagy gondolod ezek a mai dolgok véletlenül történnek? Nem vagy ilyen naiv.

    Kik a háttérhatalom, azok szövetsége akik a legnagyobb tőkéket mozgatják a pénzpiacokon...akik pénzelték a 2.VH t is...
  • t_robert
    #9
    Ok de ki a faxom az a "háttér hatalom"? :) Aki ilyen álnok módon összeesküszik az emberiség ellen. Szerintem úgy faszság az egész, ahogy van. Már miért volna érdeke mondjuk akármilyen háttérhatalomnak tömegesen migránsokat telepíteni ide? Minek ide olyan emberek tömegei, akik képzetlenek, nem felelnek meg a munkaerőpiacnak, jó részt el kell öket tartani mivel nem kapnak megfelelő munkát. Ha nincsen munkájuk és pénzük akkor nyilván vásárolni se tudnak olyan szinten. Ki a franc lehet az a gazdasági vagy politikai háttér hatalom, aki csak a gondot akarná magának nővelni anélkül, hogy tényleges haszna származna a használhatatlan tömegekből. Kis gondolkodással rájön az ember, hogy nem igen lehetnek ilyen gazdasági és politikai érdekek senkinek értelmesen gondolkodva. Ha így értelmesen teszi fel az ember a kérdést racionálisan semmi féle össze esküvés elmélet nem ad semmi féle logikus magyarázatot arra, hogy kinek az érdeke ilyet tenni. ki a fax az a "háttér hatalom"????
  • t_robert
    #8
    Azért eddig is tudtuk, hogy az űrutazás és az azzal járó fokozott sugár terhelés nem feltétlenül optimális a utódok szempontjából. Olyan sugárvédelmet meg nem lehet felrakni az űrhajókra és állomásokra, ami tökéletesen megvéd. Ráadásul romlani fog a helyzet, ha majd messzebbre is eljárnak a Föld közvetlen környezetéből, Itt még van valamiféle védelem a föld mágneses terében, de eltávolodva a nyílt űrbe mondjuk egy Mars utazás során nincsen semmi féle védelem. Ráadásul jelen technológiával elég hosszú ideig tart egy Mars utazás. Ráadásul magának a MArsnak is igen gatyi a mágneses tere. Szóval nem jó program az, hogy elugrom a Marsra drágám, aztán ha hazajöttem csinálunk három gyereket....,
  • noland
    #7
    Ez nem igazi érv, mert mindig (volt és) lesz felső tízezer, mivel ez egy fogalom a a társadalom leggazdagjaibbra (high society). ;)
    Utoljára szerkesztette: noland, 2023.11.28. 18:21:29
  • noland
    #6
    Köszönöm, hogy ennyi és ennyi sort szántál nekem, de (nem tűnt fel) részben irónia volt az ilyen és hasonló stílusú összeesküvéselméletekhez. Annyi azért van benne, hogy valamiért a háttérhatalmak nagyon is eröltetik a népességcseréket és az LMBTQ hatalomba pozicionálását (ennyi feltűnt), szóval igen. :D
  • manypet
    #5
    "Az emberek a jövőben önként és dalolva mennek kasztrációba, nemváltásba és eutanáziába. Csak a felső tízezer fényességes jövőéért."

    Abba esetleg belegondoltál, hogy ezekre az űrutazásokra éppen a felső tízezer foglal helyet, mert az átlagembernek még évtizedekig nem lesz rá pénze? Szóval a felső tízezer saját magát kasztrálja? Tényleg nagyon gonoszak ezek a felső tízezerben lévők. :-)

    Amúgy évtizedek óta hallgatom, hogy ez a csúnya felső tízezer ki akarja irtani az emberiséget, hogy csak ők maradjanak. Közben meg azt látom, hogy az emberiség lassan eléri a 10milliárd fős létszámot. Nos, hát valamit nagyon elbasznak ezek a háttérhatalmak, ha valóban ki akarnak minket pusztítani! :-D
  • Gabbbbbbbbbbbb
    #4
    Csak annyi mondok neked, hogy jelentős népesség nélkül nincs olyan, hogy felső tízezer.
  • noland
    #3
    Mivel cél a népesség drasztikus csökkentése ez pontosan egybevág az olyan impozáns ötletekkel, mint az űrhotel és hasonlók. Az emberek a jövőben önként és dalolva mennek kasztrációba, nemváltásba és eutanáziába. Csak a felső tízezer fényességes jövőéért. Szép új világ.
  • tom_pika
    #1
    Kamerákkal vannak körülvéve, nem hogy nem verhetik ki, de még egy merevedést sem szabad produkálniuk. Hát csoda akkor?