22
The Front
  • Ironman2
    #22
    A hátam is borsódzik mennyi jó tartalom jön (klikk a kis képre,meg mégegyszer klikk a nygításhoz!):



    LINK

    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.10.25. 11:04:49
  • Normen76
    #21
    :) Ide írtam először, innen másoltam oda. 12 órát játszottunk a játékkal alap beállításokon. Nem babráltunk semmit. Egyszerűen nem jött be. Unalmasnak találtuk mindketten, nem volt benne igazi kihívás. Szeretjük a coop, túlélős, kraftolós, építgetős játékokat. Még egy Ranch szimulátorral is vígan eljátsszunk 60-70 órát. Nem vagyunk nagyon válogatósak. DE ez a game egy ezerszer látott mechanikák közepes szinten tálalva. Attól még simán tetszhet bárkinek, de mást vár az ember 25 év játékos múlt után 2023-ban egy Unreal motoros játéktól. Ez kb. PS3 szint amit letettek elénk. Ami szintén nem gond ha jó a játék, ha jó az összhang, ha jó az atmoszféra. Ott van pl. a Dysmantle nevű felülnézetes, rajzfilmszerű, nagyon egyszerű játékmenetű zombis, túlélő játék. Hiába faék egyszerű, mégis elvitt azonban az első 30 perc után (kb. 100 óra belement). PErsze a The Front attól még tetszhet bárkinek, nekünk, nekem, nem adta.
  • LaLee67
    #20
    Nincs mit! Jatszom a szerodon, koszi a lehetoseget. Van valami gomb amivel jatek kozben megnezhetem kik vagyunk fent a szeron?
  • Ironman2
    #19
    Köszi a tippet! Az NPC-k valóban buták az igaz,csak rohannak feléd,aztán simán ki tudod lőni őket,semmi oldalugrás,védekezés...stb.
  • LaLee67
    #18
    Ahhoz, hogy hordat kapj, le kell tenni Spacetime Beacon-t es Creature Lure-t. A Spacetime beacont erdemes korbe vedeni,
    mert azt fogjak tamadni, na es persze teged is. Az Ark-ban volt ilyen, mikor bekellett vedeni mar nem tudom mit/miket es
    ha az ellen elpusztitotta, akkor nem volt jutalom.
    Bocsi nagyon regen Arkoztam.
    En sokat szivtam a Spacetime Beacon lerakasaval, mert kovettem a kuldetest es eloszor letettem a Teruleti zaszlomat,
    majd utana akartam ezt a a Spacetime-t es az istenert nem engedte.
    Utana jartam es kiderult, hogy a zaszlot el kell bontani es ahelyett tudod letenni. Vegulis a zászlo fejlettebb valtozata.

    Amikor lekered a hordat A Creature Lurenal spawnolnak es A Spacetime beacont akarjak elpusztitani. Par korig siman lelehet
    oket egy landzsaval verni,de minnel tobbet inditod, annal erosebbek lesznek es tobben is.
    Az Npc-k nagyon butak, ott alsz mogotte,szinte hozzaersz es a masik iranyba ralosz valakire a melletted allo siman all tovabb
    es nez elore...

    A Buggy rohadt lassu, most csinaltam egy Pick-Up-ot azon fegyver is van, ez mar gyorsabb a Buggynal, de a fegyot nem probaltam eddig.

    Megmondom oszinten en 20as szorzora tettem az XP-t.hogy lassam miket lehet majd epiteni mi hogy mukodik es ha van egy kis rutinom,
    akkor megyek szerverre,de pve-r csak. Most 60 -as szinten vagyok ,azt hiszem ez a max., most maszkalok mar a nagy bazisok ellen.
    Siman lelehet oket gyilkolaszni. Most allok meg majd csak neki az elektromos dolgok az ontozeses gazdalkodas kivitelezesenek es
    egy jobb bazis epitesenek.

    Mint a 7DTD , itt is csinalok majd kulon hordazasra teruletet ami nem a fobazisnal lesz. A horda nalam a fabol keszult dolgokat is alig
    sebesitette,
    persze ez valtozhat majd.
    Ami nem tetszik az az ugras, helybol csak felfele ugrik hiaba nyomom a W-t neki.
    Erdemes konyveket pakolni a hideg es meleg ellenalasra, az ugrasra, futas sebessegre es az elejen a landzsara.
    Persze sok egybre is,de nekem ez ami fontos volt elsore.

    Az sem tetszik, hogy egy olajfuro tornyot enged csak lerakni. A komolyabb tornyot meg nem fejlesztettem kik,
    de szerintem abbol sem enged tobbet majd.
    Neha vannak utszeli zsivanyok,de en azert keveslem oket, foleg igy Single-ben tolva semmi kihivas nincs ha barangol az ember.

    Erdemes az utszelen levo kukakat es hazakat , folyamatoan lootolni, mert sok minden van benne.
    egyelore ennyi, ha kerdesed van es tudom a valaszt, akkor szivesen segitek.

    i7-7700 Gtx 1060 3 Gb mediumon ,neha laggal,de elvagyok....
  • Ironman2
    #17
    Na láttam steamen is ugyanezt irtad,onnan nem volt nehéz azért kimásolni.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.10.19. 01:15:14
  • Ironman2
    #16
    Ez csak a játék eleje,kb 2 órai játék véleménye.Semmi konkrétumot nem tudtunk meg a hozzászólásodból,pl milyen a játék lényege a bázisvédelem,mikor megindulnak a hordák,milyenek a jármüvek,milyenek a befogott npc-k.A youtubon zseniális videók keringenek róla,egyébként még ez is nagyon early acces,az ARk is rohadt pocsék,és optimalizálatlan volt az elején.
  • Normen76
    #15
    Kipróbáltuk mi is ketten PVE-ben. Hát, jól fut, stabilan és ez jó. Irtó ronda :D ami kinek mi. Van akinek fontos, van akinek nem. Gyalázatosak sok helyen a textúrák, kb. 15 éves szint. Nesze neked Unreal motor. Meg lehet azért szokni. Eleinte nagyon érdekesnek tűnt a játék, aztán egyre unalmasabb lett. Az építkezés megjárja, de a PVE ellenfelek kb. szintén nagyjából 15 éves szint. Buták, randák.. Túlélés.. nemtom, leszedek pár nyulat és 50 évre elég a kaja, a tengerből meg jókat iszom... ez a résdze kb. nincs is. Az animációk elmennek. A Nyúl szépen ugrál, igaz ha lelövöm összemegy szegény, de ez részlet kérdés :). Refundolni már nem tudjuk, annál több ment bele, de szerintem 7 Days To Die mérföldekkel jobb. Mondom ez úgy hogy azzal sem játszottam vagy 2 éve (akkor jobb volt). PVP-ben lehet érdekesebb, de annyi időm nincs már játszani, hogy ott megfelelően ki tudjam játszani a játékot. Nagy pozitívum viszont a szerverek készítésének lehetősége és nagyon részletes testre szabhatósága. Részünkről nem érte meg az árát, de aki tud jó csapattal PVP szerveren játszani és ideje is van, annak jó lehet. Csak ne lenne ennyire randa :)
  • Norbertboy
    #14
    Kipróbáltam törtben, engem annyira nem fogott meg. Millió egy tucat hasonló játékom van.
    Nem is értem hova ez a nagy gépigény, szétszedték a Starfieldet a grafikája és a gépigénye miatt.
    Akkor erre mit lehet mondani?

    Talán később adok neki egy esélyt, látom nagyon pörög most. Igazából egy jó csapat hiányzik a pvp-hez. :)

    Akit érdekel itt ki lehet próbálni.

    Vírus mentes nem kell izgulni! Ez a jó öreg Pirate bay, akinek a tulajdonosai még a börtönt is megjárták és az oldalt még a hatóságok sem tudták lekapcsolni.
    De ez már egy másik történet...
  • Ironman2
    #13
    Még 41 óra,és sajnos 4 euróval többe fog kerülni,csapjatok le rá,még amig 20 százalékkal olcsóbb!
  • Ironman2
    #12
    Annyit hallottam hogy akkor indul be az éjszakai horda,mikor lerakunk 2 tornyot a bázisunkra,mivel ez egy tower defense játék,igy gondoskodni kell a csapdákról,és a különböző autómata fegyverekről is a bázisunkon.Legjobb ha itt is építtetek egy hordavárót,mint a 7daysben!
  • Ironman2
    #11
    Na nem is hittem volna hogy berakták ide is a megszelidítést,pedig de!!! Ellenfeleket lehet szelidíteni,valami jelet kell rájuk dobálni,utána meg kedvenc kajájukat berakni a leltárukba,aztán máris átállnak a mi oldalunkra.Sokféle utasítás van,mint a Conan Exiles-ben a szolgák,vagy az ARK-ban a dinók,állatokat,kb úgy lehet őket parancsra utasítani.Egyelőre ennyit tudok,majd ha lesznek részletek,akkor leirom.

  • Norbertboy
    #10
    Van gépi magyarítás a játékhoz, akit érdekel.
  • Ironman2
    #9
    Különböző tulajdonságainkat növelik meg,mint az ugrás,vagy futás,vagy leltárnövelés...stb,van egy pár.
  • Ironman2
    #8
    Objektumokat is védik rendesen npc-k,az egyik starthelynél a halászfalut is jópáran.Eléggé erősek az npc-k kezdetkor,viszont ha jól felfegyverkezünk egy idő után már nem lesz gond velük. A hordfáról még nem tudok nyilatkozni,még nem kaptam,pedig már áll a házam.
    Csapdák viszont lesznek szépen ahogy már előre látom a tanulási listában.Ugyanúgy kell itt is kitanulni dolgokat,mint az ARK-ban,pofátlanul lenyúlták a módszert,viszont itt vannak különleges képességek is,amiket könyv formájában találunk,egyet rögtön a halászfaluban.Több ilyen képesség van,majd kiváncsi leszek rá,kb olyanok mint a Crysis-ben voltak.
  • Ironman2
    #7
    Nekem medium beállításokon száguldozik,csak amikor bejelentkezik a pályára,akkor laggol be kicsit pár mp-re.Ezt még amúgy UE4 motor hajtja,szóval jól optimalizált:

    MINIMUM:
    64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
    Op. rendszer: Requires a 64-bit processor and operating system
    Processzor: Intel i5 8400
    Memória: 16 GB RAM
    Grafika: Nvidia GTX 1060 6GB
    DirectX: Verzió: 11
    Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
    Tárhely: 40 GB szabad hely

    Megy ez 4gb-s videókarin is!

    AJÁNLOTT:
    64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
    Op. rendszer: Requires a 64-bit processor and operating system
    Processzor: Intel i7-9700
    Memória: 32 GB RAM
    Grafika: NVIDIA RTX 3060ti
    DirectX: Verzió: 12
    Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
    Tárhely: 40 GB szabad hely


    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.10.15. 10:29:56
  • Norbertboy
    #6
    Milyen gépigénye van ennek a játéknak? :O Nagy durva!
    És ahogy látom a minőség messze nincs arányban ezzel a gépigénnyel.
  • Ironman2
    #5
  • Ironman2
    #4
    Most indult szerverem,lehet játszani,egyelőre 13 slotos,aztán majd meglássuk.Xp multiflier,és Collect multiplier szorzó 2x-es,mást nem változtattam.

    [HUN] IRONMAN The front szerver
    176.57.171.108:28600
    jelszó:szilva

    Jó játékot!
  • Ironman2
    #3
    g-portalon már lehet indítani dedicated szerót,ha van rá igény,én indítanék,csak jelezzétek ide hányan jönnétek!
  • Ironman2
    #2
    Most próbálgatom a játékot,idáig nem csalódtam,Unreal 5 motor jól muzsikál,szóval ismét egy fenomentális alkotás látott napvilágot,persze még korai változatban,egyből ráismerünk az ARK,a RUST,és a 7 days to die egy-egy elemére,szóval a 3 játék keveréke született meg.Az elején kismillió beállítási lehetőség van,igen szerverbarát az egész game,lehet dedicated-et indítani.A hivatalos szerók már most fullon vannak,annyira kedvelik a játékot.Lényeg itt is a bázisvédelmen van,majd gondolom hullámban jönnek az ellenségek,ha többen vagyunk,itt is összeadódnak a hullámok,mint bármelyik más játékban.Vannak küldetések,shopok,csapdák dögivel,ahogy láttam a videót.Egyelőre többet nem tudok irni róla,most érdemes megvenni,mert okt 18-ig csak 15 euro a game.

    Ja,és a technológiai fejlődés fa,ami elmaradhatatlan egy ilyen játékban.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.10.13. 21:37:02
  • Ironman2
    #1
    A Front egy poszt-apokaliptikus világban játszódik, amelyet mutánsok és ellenséges csoportok népesítenek be. Ezen a háború sújtotta földön a játékosok zsarnoki birodalmi erőkkel, száműzöttekkel, gengszterekkel és lázadókkal vesznek részt egy epikus csatában, amely meghatározza az emberiség sorsát. Állj össze barátaiddal, fedezd fel a romokat és az ellenséges területeket, készíts fegyvereket és felszereléseket, építs bázisokat és védd meg őket toronyvédelmi stílusú csapdákkal, frissítsd a technológiát, tankokat és helikoptereket, harcolj az elemekkel, és küzdj meg félelmetes ellenfelekkel!
    Sandbox stílusú építés
    Építsen bázisokat több száz különböző építőelemből, hogy megvédje erőforrásait, és megóvja magát ettől a könyörtelen világtól. Csak a képzeleted szab határt!



    Steam oldala
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.10.13. 21:29:09