8
  • tom_pika
    #8
    Az a kísérő animációt mivel csinálták? ZX Spectrum számítógéppel? Hihetetlen, hogy a Holdra szálltak, és egy ilyen kísérő animációt tudtak mellérakni.
  • ximix #7
    "bár a szkafander tervüket megnézném"

    Semmi extra, amolyan átlagos, minthogy tuk-tukok is vannak már a holdon :D
  • Szefmester
    #6
    fura mert attól számítanak profinak hogy megcsinálják amit kell és nem attól hogy öltönyben ülnek jólfésülten...

    Sajna szomorú valóság hogy egy állásinterjún a "nyugaton" (szinte a világ minden fejlettebb részén) attól függ hogy felvesznek e, hogy miképp nézel ki az interjún. A tényleges tudás csak harmadlagos. Papírok - megjelenés - tudás.
    Buktam már el állásinterjút azért mert nem volt diplomám az adott szakmából, holott a tudás amit kértek bőven megvolt, a külsőm is rendszerint kérdéseket vet fel, mert nem vagyok a jólfésült profi megjelenésű egyén. Szóval vicces volt amikor a helyettem felvett diplomás díszpöcs egy alap dolgot sem tudott végrehajtani amit én már részegen, vagy félálomban telefonon át is lenavigáltam egy hozzá nem értőnek...

    India elkészült. Úgy öltöznek ahogy, olyan alkatrészekből dolgoznak amijük van, és megcsinálták. Gratula nekik. Bár emberes küldetést még ne erőltessék.. :D (bár a szkafander tervüket megnézném)
  • ximix #5
    egy kis humor

    Utoljára szerkesztette: ximix, 2023.09.01. 21:35:50
  • Frekvency
    #4
    nem is tudom hogy írjam le, hogy ne legyen félreérthető...szóval nézi az ember az irányítóközpontban ülő embereket, a természetéből fakadó előítélettel, cigányasszonyok bőszoknyában, némelyik igénytelen kinézettel, másik meg mintha egy véda illusztráció lenne, ugyanakkor vélhetően mindegyik több ésszel, mint itt az összes kommentelőnek van, és közben az általuk megálmodott űrtechnikai eszköz meg leszáll a Holdra és teszi a dolgát. Annyira fura és disszonáns nekem ez a kép, van benne valami abszurd és félelmetesen idegenszerű de egyben csodálatos is, az egész mintha egy star trek sorozat egyik epizódja lenne : )
    Örülök a sikerüknek tiszta szívből!
  • HubaBuba
    #3
    Már az is csoda, hogy mosógép alkatrészekkel idáig eljutottak ;)
  • Irasidus
    #2
    Igen, meg nem hiányzott róla a leszálló radar, leszálló kamera, meg úgy amblok a leszállást segítő szenzorok, és persze egy normálisan megírt szoftvere volt. Sajnos nem itt, de az elején megmondtam, hogy a Luna 25 vagy becsapódik, vagy megszakad a kapcsolat vele és elszáll az űrbe. Annyi minden hiányzott, vagy félkész volt rajta, hogy csoda, hogy addig eljutott.
  • kvp
    #1
    Sokkal konzervativabb megkozelitest hasznaltak mint az oroszok, kisebb energiabefektetessel, tobb kisebb lepesben modositva a palyat, mint a Fold elhagyasakor mind a Hold megkozelitesekor. Nehezebb elrontani es tobb korrekcios lehetoseg van a tenyleges leszallas elott, bar emberes kuldeshez az indiaiak altal hasznalt palya nehezen hasznalhato. (tul sokaig tart)