4
  • ostoros
    #4
    Rád, te majom...
  • zetortraktor
    #3
    Ööö, LOL? Egyrészt ezzel most kábé azt írod, hogy te a clickbaitekre vagy fogékony, másrészt mi ebben a clickbait? Éppen az ellenkezője, csak a hülye kattint egy olyan cikkre, amiben tudja, hogy nem lesz semmi infó, mert minden, ami hír, elolvasható kattintás nélkül a címben. Ha az lenne a cím, hogy "valami infó a Batmanről" vagy "szuper képek a Batman forgatásáról", vagy "az első forgatási kép a Batmanről" vagy "nem hiszed el, hogy mi történt a Batman forgatásán", vagy "valami, valami, Batman, valami"., vagy kábé akármi clickbait lehetne. De ez...?

    Oké, aláírom, van, akinek minden spoiler, és van, akinek minden clickbait, de a kommentednek tényleg csak annyi a lényege, hogy "beszoptam és most haragszom". A kérdés, hogy kire.
  • Sequoyah
    #2
    Raadasul kb szoszerint ugyanez a cikk jelent meg alig par napja, csak a film cimet cserelte le:D


    Egyebkent a forgatas kezdete igenis fontos hir. Sokkal tobb filmet terveznek mint amit vegul le is forgatnak, szoval gyakorlatilag eppen ez az az esemeny ami fordulopontot jelent, es ez utan bizhatunk benne hogy valoban lathatjuk is ezt a filmet.
  • KoLaMan
    #1
    A pofátlanság csúcsa.
    Egy tudatos clickbait cím után van képe arról írni hosszan, hogy "...még aggasztóbb, hogy egy ideje már az is érdeklődést kelthet fel, ha elcsattan az első csapó..." - miközben az alattomos címmel, éppen ezt az érdektelen eseményt próbálja eladni.
    Grat, a mai semmitmondó cikk is megvolt.