10
  • Cyberdog
    #10
    A 7-8 egy minimalista SW univerzumot tárt elénk. B*szott nagy az a galaxis, de megint visszatértünk az emberközpontúsághoz és néhány gagyi bolygóhoz. Semmi egyénisége a planétáknak. Akár játszódhatna egy angliai mezőn is ahová leszúrtak néhány fém bizbaszt...

    Legalább az 1-3 elrugaszkodott ettől és igyekezett kitágítani azt a galaxist, amilyen tényleg valójában. Ha valamilyen valós SW élményhez akarunk jutni, minden reményünk csak a fan filmesekben van, ahogy látom, sem mint a Disney fapados SW univerzumában...

    Ez Legends... mivel ez a fajta csillagromboló típus a Legends SW univerzum regényeiben szerepelt csak. Már láttam Mara Jade filmet is, meg Jaina Solo filmet is.

    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2019.12.06. 04:01:52
  • Macropus Rufus
    #9
    Jar-Jar egy pöcs volt. De valahogy nekem még mindig jobban bejön az 1-3 mint 7-8... Valami van számomra az 1-3-ban amit a 7-8 nem ad meg. 1-3 valami újat hozott. Kitágította a SW univerzumát. De a 7-8-ban simán felismerhető a 4-5 sőt 6 is. (amikor a Solo meg a hülye gyereke találkoznak = Vader és a Luke találkozása. Csak Luke esetében ő érezte a vívódást az apjában a Solo esetében meg az apa a fiában. Hú de nagy csavar)
    A régi karakterekkel is elégé gázosan bánnak. (egy olyan karaktert mint Solo nem lehet úgy kiiktatni mint ahogy a filmben volt. Ilyen nincs. Legalább egy kis pity-puty lett volna, de nem... Luke meg kecskéket fejő idióta lesz egy elhagyott szigeten?)
    És ez a kardozós bemutat sem hozta közelebb hozzám ezt az új trilogiát.
  • bunny
    #8
    Azért a JarJar-os lukácsfilmes korszakhoz képest nem sokat romlott a színvonal szvsz.Sőt, volt pár igen jólsikerült jelenet, de a zsivány 1 pl egész jó volt. Én kellemesen csalódtam a Disney-ben, nem classic de teljesen vállalható a mostani mezőnyben, amit összehoztak.
  • wraithLord
    #6
    Nem kizárt, de vicces is. :D
  • Zombee
    #5
    Szerintem simán csak egy pöcs. :)
  • wraithLord
    #4
    Persze, tudom... :D Rossz szót használtam. Amit kerestem, az a szarkazmus.
  • Zombee
    #3
    Ez nem irónia, mivel minden cikk ilyen hangvételű. :)
  • wraithLord
    #2
    Gondolom, irónia volt. Ha jobban megfigyeled, a cikk szubjektív véleményben egyáltalán nem szűkölködik. :D :D
  • Zombee
    #1
    Most őszintén... komoly oldalon cikkben rajongókra azt leírni, hogy hű fogyasztó? Ez a retardáltság még egy Szürke 50 árnyalata minőségű filmnél is megengedhetetlen. A cikkíró meg egy nyomorult élet nélküli kretén.