12
Dawn of Man
  • Piko888
    #12
    Igen, még EA, grafika gyönyörű, lassabb a játékmenet, jóval nehezebb, mint a DoM
  • Daermon
    #11
    Az még nem early? Milyen lett?
  • Piko888
    #10
    Ancient Cities magyarításához toborzok embereket, írj rám, ha besegítenél.
  • Piko888
    #9
    Pár napja már EA az Ancient Cities, picit nehezebb, bonyolultabb a kezelőfelület, de a grafika gyönyörű.
  • Daermon
    #8
    Én is így tudom.
    Viszont lesz majd egy hasonló játék (ha valaha elkészül), ott elvileg lehet több város is: Ancient Cities
  • zorrobomber
    #7
    Egy központi településre van tervezve a játék tudtommal. Ha építesz egy másodikat, akkor keresztbe-kasba fognak mászkálni a lakosok, ami nem biztos hogy jót fog tenni a gazdaságnak :) Amúgy jó lenne, kikerülhető lenne ha tudnál valami városközpont szerűséget építeni.
  • undY1ng #6
    Van egy HC nehézség a játékban, de remélhetőleg majd még adnak jó pár dolgot hozzá! Végre egy kellemes RTS... pont egy hasonló vágyakoztam.
    Ui.: Hasonló címben és picit a Settlers sorozatra hajaz, ajánlom figyelmetekbe The First Men-t, nagyon várós az is! :)
  • lonvard
    #5
    Igen hát a Banished sokkal nehezebb. Ebben gyakorlatilag nem lehet nagyot hibázni, el kell menni vadászni, és akkor minden lesz. És ez a legnehezebb szakasz, az eleje, mert aztán később annyiféleképpen lehet élelmiszert és alapanyagot összeszedni, hogy az a része már csak fanolás. Jelenleg rézkorszakban járok, és tele vagyok állattal, zöldséggel, gyümölccsel, mindenkinek van ruházata, mindenből túltermelés van, és ezt semmi nem veszélyezteti. De így is szórakoztató. Most az a tervem, hogy ha ugrok még egy kort, és tudok kőfalat építeni, akkor építek egy másik települést, amiben a bányászatra fogok rámenni. A mostani településből meg csinálok egy kifejezetten élelmiszertermelőt.
  • MarkBlade
    #4
    Tényleg kellemes kis játék. Jó grafika és a játékmenet nyugis kikapcsolós típus mint kolléga is írta..
  • Daermon
    #3
    Én is tök jól elvahyok vele, kikapcsol (de még csak az elején járok). Amúgy biztos sokat adtak el belőle, mert egy darabig a Steamen első volt és rengeteg az értékelés. Szóval esélyesen bővülni és fejlődni fog még.
    Nekem ilyesmiben még a Frostpunk tetszett.
  • Árnyvadász
    #2
    Kedvenc településmenedzselős játékom lett. Megjelenéskor kezdtem el (március 1) és a héten fogok az utolsó korba a vaskorba elérni, de utána még ki kell fejleszteni az újdonságokat. Szóval egyetlen kampány, az elejétől a végéig lesz vagy 3 hét. Hibával nem találkoztam eddig, grafika kellemes, játékélmény jó, amúgy nem is túl stresszes, csak oda kell figyelni legyen megfelelő ellátás és akkor komolyabb probléma nem lesz. Nem csodálom a nagyon pozitív megítélést. Megéri az árát, de GOG-os verzió is van, így "w" verzió is, érdemes vele próbát tenni bárkinek, aztán eldöntheti elfárad e a pénztárhoz. :)
  • Daermon
    #1
    Kicsit meglepett, hogy nincs topicja.
    Ez egy Survival-RTS, ami kellemes meglepetés szerintem (főleg, hogy indie).
    Őskortól a vaskorig kell managelni kis településünket és lakóit. Nagyon jó kikapcsolódás, és elég pozitiv a fogadtatása. És csak 21€.
    Steam adatlap