6
  • gregoryan
    #6
    Valakienek nincs kedve Coop-ban kipróbálni ezt agamet velem közben voice?

    Nekem csak esténként jó de PVE-t szivesen tolnék coop-ban.
    dobjob egy Privit pls
  • Ironman2
    #5
    Pedig hatalmas siker,nekem nagyon bejön ez a rabszolgatartósdi,hatalmas klánokat lehet alkotni npc-kből is,Van történet is,vannak mesélő npc-k is,meg kell őket keresni,vannak elrejtett barlangok,törzsek közti háború,singlében is van akkora élmény,hát még multiban.A hátasokat hiányolom egyedül,avval az indokkal nem rakták be,hogy elég kicsi a világ.Igaz lehetett volna nagyobb is,ha nem sivataggal töltik ki az üres részt,amúgy meg akkora a terület mint az ARK pályái (mivel ugyanaz az editorral készült).Nagyon sok potenciál van a játékban,kiváncsi vagyok merre fejlődik,akarom az én kis falumat a rabszolgákkal!!!
  • wraithLord
    #4
    Az évezred égése már megvolt. No Man's Sky. Az sem volt annyira rossz, csak a hype-hoz és az árához képest.

    Nekem mondjuk nem jön be annyira ez a sok félig-meddig realisztikus, bugyuta túlélő játék. De a Conan világával keresztezve szerintem bukta nem lehet. Ugyanolyan, mint a többi + a hibákat talán javítják az Early Access fázisban + mivel EA, ennél még jobb is lesz + Conan. Mitől lenne ez bukta? Az Age of Conan MMO, az azért kicsit más, és kicsit más elvárások vonatkoznak rá.
    A Steam értékelések már most 66 %-nál vannak, és leginkább könnyen módosítható játékmechanikai és technikai problémák miatt húzzák le.

    (Nem vettem meg vagy torrenteztem le, csak követem Steamen, és néztem 1-2 óra gameplayt belőle.)
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2017.02.05. 11:00:44
  • grebber
    #3
    Meg is érdemled akkora egy rakás szar ,hogy én égek. Age of Conan ehhez képest az univerzum legjobb játéka volt de az is bukta lett.. akkor ez az évezred égése lesz...ja nem mert már MOST AZ!
  • zsozso29
    #2
    Kösz hogy szóltál már töltöm is
  • Lapajka
    #1
    Hát ezt bebukták az extraprofittal dolgozó kiadók ismét... ;) XD
    Eddig úgy tudtam, az SG nem támogatja a warez-t.... :D