5
  • Szefmester
    #5
    Fizetek épp eleget az adatokkal amiket begyűjt. Mert ugye minek is az ingyenes fingós appnak (nincs ilyenem) a névjegy, meg a kamera, meg a netelérés?

    Ha egy app arra jó amire használom, és nem garázdálkodik a készüléken, valmanit reklámot sem tol a képembe, akkor bizony fizetnék is érte.
  • wraithLord
    #4
    Ha a fizetés megszünteti a reklámokat meg a korlátozásokat, akkor miért ne. Addig örülök, amíg pénzt is elfogadnak az end-usertől... :D
  • Andrevv
    #3
    Soha nem vettem semmit és nem is fogok. Egyáltalán hogy működik? A telefon számlámon jelenne meg az összeg? Vagy esetleg bankon keresztül? Ha igen akkor pech, mert egy banknak sem vagyok ügyfele, hála a jó égnek :)
    Igazából ingyenes appokat sem használok, mind fölösleges és csak lassítják a telefont mert minden fejlesztő futtatni akarja a háttérben. Nem igazán értem az emberek mit látnak bennük. Facebook kell? Ott a böngésző, és ráadásul sokkal gyorsabb is.
  • SaGaIn
    #2
    Pedig előbb utóbb mindenben lesz határtalan a kiadók kapzsisága... (az indie fejlesztőket megértem)
    Az korrekt rég elfeledett shareware rendszer volt. Ha tetszik megveszem ha korrekt az ár és nem kapok utána is a pofámba reklámot. (lásd Total Commander)
    <OFF> A Mozit is egyre jobban utálom a kötelező negyed órás reklámblokk miatt (nem az előzetesekre gondolok hanem ami azok előtt és után van.) Elvárnám ha már fizetek érte nem keveset akkor ne kelljen ugyanazt a reklámot huszonhatodszor is megnéznem amit a tvben is az arcomba tolnak. </OFF>
    Utoljára szerkesztette: SaGaIn, 2017.02.01. 13:33:07
  • arty
    #1
    IAP van benne = foslé, gagyi, értelmetlen grind. meg se nézem.