8
  • zola2000
    #8
    http://www.origo.hu/nagyvilag/20160823-75-embert-vettek-orizetbe-pedofil-kepek-birtoklasa-terjesztese-miatt.html

    ugyan, ők a tort használták, mégis lebuktak (oké hogy más téma, de technológiailag ugyanaz mint egy diktatúrában a vezér ellen beszélni)
  • Tetsuo
    #7
    Van más csatorna is kémkedni rendesen. Ha mindig rejtőzködni próbálsz, már attól gyanús leszel. Ha erőforrást rádobnak, a proxykat simán visszafejtik online is.
  • Cat #6
    az adatforgalmi korlát miatt esélytelen.
  • nandoxxl
    #5
    https://www.youtube.com/watch?v=WNFhTeYnYhM
    Ehhez hasonló anyagokat kellene letölteni átkonvertálni blu ray-re, titkosítani, és torrenten oda vissza töltögetni őket, kulcs nélkül, itt nem csak a tárolás de a titkosítás feloldása is vinné az erőforrást. Rámozdulna egy nagyobb közösség, össze fosnák magukat hogy migráncs van minden hol.
  • duke
    #4
    Kellenne egy program, ami folyamatossan gigabyte szamra hamis adatokat general,a felhasznalo es a szerver kozt. Lenyegeben belefullasztani az hatosagokat a rengeteg adatba. Olyan mennyisegu adatot kene generalni, hogy se tarolni, se elemezni ne tudjak.
  • Skylake
    #3
    Bulk adatok olyan jellegű és terjedelmű hozzáféréséről, amit ez a jogszabály kimondana, nincs szó. Ez a fő probléma, nem a weboldallátogatások tárolása IP címenként. Ez utóbbi kijátszható, hiszen pl. proxy alatt az ISP, és a szervek csak azt tudhatják, hogy meghívtam a b*szomf*szomproxy.com-ot, de hogy rajta keresztül mit nézek ,azt nem.
  • Nivea
    #2
    Magyarországon ugyanez van annyi külömbséggel, hogy itt öt évig örzik meg az adataidat.
  • Skylake
    #1
    Ja, a vén hülye k*rvája áttolta, amiről korábban volt szó. NSA megoldások a briteknél.
    Semmi baj, akkor majd az userek megismerkednek megfelelő titkosítási technológiákkal, VPN-el, proxy-val, hogy rendszernek nem tetsző dolgokat Tails alól nézzük, hogy hogyan kell saját tűzfalgépet építeni és bekonfigurálni. Kiváló technológiai képzés ez, pont erre van szükség! Általában élni mindazokkal a megoldásokkal, amelyek a különböző kőolaj és egyéb diktatúrákban szó szerint létszükségletek.

    Javasolt ezen kívül egy igazán nagy következményekkel járó tiltakozó akció, rendes, odab*szós, tartós ddos a kormányzati oldalak felé, ha elfogadják. Ma nem a fészen csevegek Mérivel az új ruciról és a hozzá passzoló körömlakkról, hanem bedurrantom a LOIC-ot, aztán pár millió másik userrel együtt megbombázzuk a parlament meg May nyanya weboldalát, hagy érezze a törődést.

    Lehet ezenkívül tüntetéseket szervezni. Szerintem érdekérvényesítés terén elég tökös brit fiatalok, az itthon látható internetadós tüntetés létszámának minimum ötszörösét képesek a City-be bemozgatni, és ettől még egy ilyen mini Teatcher is összesz*rja magát. Vagy mindjárt a GCHQ-hoz, egy kis blokád, se ki, se be. Lehetőségek számtalanok.