4
  • gforce9
    #4
    A sakálfalkák is marakodhatnak... csak lehet megjön az oroszlán.....
  • Skylake
    #3
    Snowden mondott egy olyat, hogy terrorpista szervezetekre tulajdonképpen a természetes szelekció és az evolucionizmus érvényes teljes mértékig. Azaz egy lépéssel a kommunikációjukat tekintve mindig a titkosszolgálatok, és más különböző állami szervek előtt kell járniuk. Ha ez nem sikerül, akkor kihalnak – szó szerint (bumm a fejbe), vagy olyan Guantánamo és egyéb black site stílusú üdültetés eredményt érnek el, kerülnek leállításra. Miről is van szó akkor a politikusok részéről?

    (És e megállapítás kapcsán nem tartom lényegesnek, hogy E.S. valóban azért van a ruszkiknál, amit állított, vagy pedig azért, mert amúgy esetleg a ruszkik embere.)
  • syn7h37ic
    #2
    Így van. Ez akkor lesz csak nekik jó, ha az egységsugarú terrorista a whattsapp-on szervezkedik. De nem ott fognak, ők sem olyan hülyék.
  • Skylake
    #1
    Semmi baj, drága politikusbarmaim, legyen nektek hozzáférésetek valamilyen módon a WhatsApp-hoz! Ezen kívül N+1 titkosított chatprogram áll rendelkezésre, és N+1 a tizediken egyéb megoldás, amivel minimális IT tudással felhasználható olyan kommunikációra, amely titkosított a két végpont között. Nyugodtan m*szturbáljatok ezen, r-1 agyiszintű szavazóitok majd x-elnek, nektek, amikor kell. Ez a fontos, ugye.

    Mit szóltok például egy ilyen igazi, már huszonéves megoldáshoz, ami bárki számára elérhető: PGP? Hát ehhez: Enigmail?

    Idióták.