3
  • Zombee
    #3
    Ha egyszer a Fantasztikus Négyes nem egy darkos lélektani dráma, nincs mit tenni, könnyed filmet kell belőle készíteni. A régi sem volt jó, főleg a 2. része az Ultimate F4-ből átemelt felhős Galactus-al. Fátum ugyanennyire volt rossz az újban.
  • nkmedve
    #2
    "nagyon kevés tartotta pocséknak a filmet (szemben az két régi epizóddal, amik botrányosak lettek), inkább csak abban értettek egyet, hogy nagy csalódás volt, a közepesnél gyengébb produkció."

    öööö, nem, az új rész abszolút pocsék, mig a régiek valamilyen szinten élvezhetőek voltak, és a kritikusok véleménye is ezt tükrözi (RT-n új film 9%, régiek pedig 27% és 37%)
  • tibisan
    #1
    "a folytatás sokkal inkább igazodnak a képregény szellemiségéhez, ami távolabb áll az X-Men-filmek hangulatától, annál poénosabb, könnyedebb, optimistább. "
    ez így nyelvtanilag rendben van kedves cikkíró ?
    de mindegy is , ha azt mondta a ürge , amit ki lehet venni a mondat végéből már az is marhaság , az lenne a megoldás hogy vissza kell térni a poénvirágos másik két rész világához ? akkor folytathatták volna inkább azt a sztorit , nem kellett volna belekezdeni egy másikba , ezekkel a szereplőkkel amúgy is megeszi a fene az egészet