6
  • halgatyó
    #6
    A valagunkat semmi se törli ki? Pfff.. akkor nem is kell.
    Sőt, még ha sz@rni kell, akkor föl kell kelni a fotelból, és személyesen... aaa...van még mit fejleszteni
    De a mosógépet már a fotelból ülve is be tudjuk kapcsolni. Rremek! (csak az a kérdés, hogy ki pakolja be és szedi ki a végén)
    Ja, meg az orrunkat nem kell kidugni az ablakon, ha el kell döntenünk, hogy melyik ruhát vegyük föl.... hát, nem tudtam, hogy mi hiányzik az életünkből.
    De persze a munkábamenetelt azt a tömegnyomor-közlekedéssel kell majd megcsinálni, mert az autó az egy nagy luxus ugye... akkor is, ha 20 km-ről jár valaki munkába... ördög érti ezt
  • bunny
    #5
    Én agyaltam ezen már sokat, meg is tudnám valósítani ... aztán rájöttem, hogy baromira nem hiányzik. Na majd jön az apple, és megmutatja, hogy mit akarok :D (sarcazm off)
  • barret
    #4
    Evvel is sok új kényelmes munkahelyet lehet teremteni az öltönyös uraknak!
    Ez senkit nem motivál? :D
  • Ender Wiggin #3
    Mondjuk a távolról sms-sel állítható kazán az jó dolog (nem kell okosteló hozzá), de más nem nagyon hiányzik.
  • Macropus Rufus
    #2
    aztán majd valaki jól feltöri és aztán pokol lesz ám az életünk. Jelenleg egyetlen intelligens háztartási eszköz sincs megfelelően levédve. De amíg csak a tévénk szarozik az még nem olyan gond. De amikor a hűtőnk berendel 30 liter tejet,a vízmelegítőnk meg a fenéért sem akar meleg vizet előállítani, az ajtó meg simán b@szik kinyílni egy jó kis vírus miatt, egyből megváltozik mindenki véleménye arról, hogy mi az a kényelem. :p
    Sajnos amíg egy telefont nem tudnak biztonságossá tenni, addig hanyagolják az un. intelligens lakások fejlesztését.
  • Whysper
    #1
    Hjaja nagyon állat és amikor egy 22 m2-es lakásért Bp-n elkérnek 10-12 milliót, akkor egy intelligens mennyibe fog kerülni 20 millió? Good luck!!!

    off. ez nem pesszimizmus csak reálistan elképzeltem. ;)
    Utoljára szerkesztette: Whysper, 2016.04.13. 15:17:09