12
  • asgh
    #12
    A referencia hardver megoldhat néhány problémát, mint ahogy a drágább androidos brandek is jól működnek, de ettől még a droid teljes ökoszisztémája széttöredezett és ellenőrizetlen marad.
  • tomboy013
    #11
    Ezért kell Nexus-t venni.
  • asgh
    #10
    Miben zárkózott fel?
    Továbbra is ahány gyártó, annyi gányolt android, os frissités kb. nincs (új droid = vegyél új telefont), a google store-ban elérhető alkalmazások ellenőrizetlenek, bugosak, esetenként virusosak.
    Az egy dolog, hogy a Samsung, LG, Sony próbál kihozni valami épkézláb rendszert a droidból, de kb. annyit érnek el, hogy telepakolják a telefont letörölhetetlen, parasztvakitásra is alig jó alkalmazásokkal.
    A médiafogyasztás meg kb. sehogy sem áll, gyártónként eltérő megoldások vannak zene, film vagy könyv vásárlásra.
    Az a helyzet, hogy külön-külön lehet persze marketing célú összehasonlitásokkal bizonygatni, hogy a droidos fejlesztések beérték az apple-t, de összességében a teljes ökoszisztéma fényévekkel van lemaradva a droid széttöredezett fejlesztési szisztémája miatt.
    (Mondom ezt úgy, hogy 2 éves kinai noname droidos telefonom van.)
  • M2 #9
    Nincs igaza, a gagyi szarokat mindig megpakolják hangzatos értékeket mutató vackokkal, amiket aztán nagy betűkkel rá lehet írni a dobozára. A fogalmatlan sznob meg az alapján meg is veszi.

    Minőségi gyártó ezekbe az amatőr játszmákba bele se megy.
  • RaidenHUN
    #8
    Konkurencia már évekkel ezelőtt felzárkozott.
  • Glutamin
    #7
    Semmi baj a 640p-vel. Ebben a méretben így sem látszanak a pixelek. Nagyon sikeres lesz ez a telefon. Amig a konkurens rendszerek nem zárkóznak fel az ioshez, addig az apple rongyosra keresi magat.
  • zola2000
    #6
    Pedig igaza van, ha például a 20ezer forintos (magyarországon 38) homtom ht7ben 720p van, akkor szinte komikus ötször annyiért adni 640p-t, még akkor is ha 4collon bőven jó az, meg másba talán bele se lehet kötni.

    (pedig jó dolog belerakni a százezer + forintos telefont a kartonpapírba : )
    Utoljára szerkesztette: zola2000, 2016.03.22. 14:30:59
  • M2 #5
    Vagy az is lehet, hogy a felméréseikben a "VR miatt lecserélem a telefonomat" válaszok aránya alulról ütötte a 0.001 százalékot, ezért nem foglalkoznak vele.

    Semmi baj nincs ebben a méretben ezzel a felbontással. Még nagyképernyős tévéknél sem általános a 4K, akkor maradjunk annyiban, hogy mobiltelefonon meg erősen a parasztvakítás kategória.
  • Magnum PI
    #4
    Hülye ötlet lenne a 'low-end" telefonjukkal új designt bevezetni. Az majd az iPhone 7 lesz.
  • NEXUS6
    #3
    Baxus, nem tudtam, hogy a kínai gyártók miért használnak viszonylag alacsony felbontású kijelzőket. Ja ha a nagy Apple is megteheti!?

    4k videó, meg tv appok?
    Szólt valaki a Applenak, hogy más cégek most jönnek ki a szélesebb közönségnek szánt VR eszközökkel?
    Na ez lehetett volna az a nagy durranás, amit sokan az Appletől vártak. Oups, erről lemaradtak.
  • mgenya911
    #2
    iPhone5SS
  • M2 #1
    A designerek az elmúlt fél évben szabin voltak az Apple-nél?