1
  • Skylake
    #1
    Dagger Complex - az NSA legszebb fiókszervezete Németországban. "Szövetségesük" részére nyilván adnak szolgáltatást, főleg ha annak tartalma, a megfigyelési cél az USA számára is releváns.

    "The Dagger Complex is a US military base in Darmstadt (Germany), close to Griesheim. It is located on the Eberstädter Weg, south of the August-Euler-Airfield.

    The complex is operated by the United States Army Intelligence and Security Command (INSCOM) on behalf of the U.S. National Security Agency (NSA).[1] Building 4373 within the complex houses the NSA's European Cryptologic Center (ECC), the agency's principal SIGINT processing, analysis and reporting center in Germany."

    https://en.wikipedia.org/wiki/Dagger_Complex

    Állítólag a Microsoft úgy akarja kitrükközni, az európai felhasználók NSA alapú megfigyelését, hogy Németországban hoz létre adatközpontokat. Nyehehehe, ez mekkora parasztvakítás!

    Csak szólok, hogy az NSA-nak ellenőrzése van komplett IP tartományok felett, más IP tartományokra meg gond nélkül rálát. Így például hiába tiltod le az Akamai felé történő elérést saját rendszereid felől, ha akar, "némi kerülővel", be tudhat nézni hozzád. (Akamai: na az is egy szép történet, fogunk még róluk hallani a jövőben.) Még olyan, kifejezetten nem USA barát országokban is, mint Kína, ruszkik, banán és drogköztársaságok, Afganisztán, Pakisztán és társai.