9
The Park - rettegés a vidámparkban
  • grebber
    #9
    Elkészült a magyarítása! Részt vehettem a tesztelésében ez által még 2x végigvittem. Ezúton is köszönöm
  • grebber
    #8
    Készül a magyarítása...
  • MerlinW
    #7
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    Nehéz leírni, mert van benne némi szimbolizmus, de a nagyon dióhéj annyi, hogy egy egyedülálló problémás anya keresi a parkban eltűnt fiát, küzd a fals és valós emlékekkel, belső démonjaival és a végén kiderül hogy ő maga ölte meg/szúrta le.

    A játék stílusa és sok utalás a The Secret World MMO-ból származik, ami hasonló hangvételű de alapvetően független történet. A Park amolyan pszichológiai "rövid művészfilm"


    Itt és wikin ki van fejtve bővebben, google translate talán segít jobban megérteni. Megjegyzem úgy hogy beszélek angolul, nekem is kétszer kellett végigjátszanom, hogy tiszta(ább) legyen a sztori.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.03.22. 13:24:02
  • grebber
    #6
    Aki esetleg végigjátszotta össze tudná foglalni mit is láttunk?
    Végig"sétáltam" a játékot ,de nem nagyon értem :(

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez a Park amolyan Silent Hill szerűséget akar szimbolizálni? Megöltük a saját gyermekünket ezért bűnhődünk itt? Miért öltük meg? Depisek lettünk és lemondtunk róla? Mire szedtük a gyógyszert és miért volt sokkterápia is a dologban?
  • grebber
    #5
    "Az anyag október 27-én landol a Steamen, ráadásul az előrendelők egy Killer Chipmunk ruhával vértezhetik fel a The Secret World-karakterünket, pluszban három legendary talizmán is üti a markukat."

    info: Gamekapocs
  • grebber
    #4
    Fejlesztői videón a The Park
  • grebber
    #3
    3 új kép
  • MerlinW
    #2
    A játék alapvetően a The Secret World (MMO) egyjátékos spinoff-ja lesz, ami kiegészíti a lore-t.
  • grebber
    #1
    The Park - rettegés a vidámparkban!

    Nagyon régóta nem láttunk már single playerre szabott játékot a norvég Funcomtól, a minap azonban bejelentett egyet a csapat: a The Park egy vidámparkban játszódó horrorjáték lesz.
    A Funcom az elmúlt tizenöt évben főleg MMO-kkal próbálkozott, ők készítették az Anarchy Online-t, az Age of Conant, a The Secret Worldöt és a LEGO Minifigures Online-t is - egyedül a 2006-os Dreamfall: The Longest Journey jelentett egy kis kitérőt.



    Valószínűleg a csapat nem túl rózsás anyagi helyzete is hozzájárult ahhoz, hogy kisebb, egyjátékos módra belőtt projektekkel kísérletezzenek: a minap bejelentették a The Park című horrorjátékot, amely októberben fog megjelenni PC-re.
    A The Park a Funcom szerint egy rövid, de annál intenzívebb anyag lesz, főszereplője pedig Lorraine, aki az eltűnt fia, Callum után kutat egy vidámparkban. Ennél több részletet nem is árultak el a játékról a készítők, de azt azért megjegyezték, hogy rendkívül izgalmas visszatérni nekik az egyjátékos címekhez.

    info: Gamekapocs