7
PDF kép kovertálás Word doc formátumba!
  • PrasCo
    #7
    Lehet, hogy ingyenes volt... :D
  • Dzsini
    #6
    Még szerencse, hogy ingyenes programot kerestél :)
  • Scooter
    #5
    Sikerült megoldani Adobe Acrobat XI Pro-val
  • gforce9
    #4
    Ha 50 oldalas a doksi de csak 2-3 oldalon lesz benne módosítás akkor csak azokat konvertáld, ott az ékezethibákat is hamar javítani lehet.
  • pxxl
    #3
    Ha a pdf-ben egy szkennelt kép van, akkor felejtsd el, amúgy meg acrobat pro-ból is simán lehet menteni word-öt, vagy textet, meg amit akarsz.

    Egyébként, az is járható út, hogy behúzod a pdf-et pl egy illustratorba, és szerkeszted. (ha nem szkennelt kép van benne...)
  • Dzsini
    #2
    Ingyenes, online változatot nem nagyon fogsz találni, letölthetőt se - főleg olyat nem, ami biztosan nem igényel sok utómunkát.
    A jó minőségű, betűtípus, ékezet, központozás és minden egyéb szempontból helyes OCR a fizetős szoftverek világa. Nuance OmniPage, Abbyy Finereader és ilyesmik tudnak neked szkennelt, fotózott forrást jól feldolgozni, és ismerik a különféle nyelvek ékezeteit is.

    Ingyenesen kipróbálható változat van talán mindkettőből, a weboldalukon.
  • Scooter
    #1
    Egy PDF képet szeretnék úgy konvertálni Word doc formátumba, hogy lehessen szerkeszteni. Magyarul a PDF-ben csak egy kép, amiben szöveg van. Ezt lenne jó úgy átkonvertálni, hogy a wordben lehessen módosítani a szöveget. Pl. egy alapító okiratot kicsit meg kell változtatni, de csak pár helyen kéne módosítani. Tud valaki olyan ingyenes online programot ami ha lehet, a magyar ékezetes betűknél nem hibázik? Olyat már sikerült találnom ami átkonvertálja és szerkeszthető is, csak az ékezetes betűknél tele van hibákkal. Viszont 55 oldalnál kicsit érdekes megcsinálni wordben egy "keres" - "csere" helyettesítéssel átírogatni az ékezetes betűket.
    Örülnék ha valaki tudna segíteni!