3
  • Banderas1990
    #3
    Valóban ott van a kérdőjel, csak gondoltam megosztok egy olyan - külföldi oldalakon megjelent - lehetőséget, amelyet a cikk nem említ.

    Egyébként teljesen igazad adok neked a nyilatkozatokkal kapcsolatban, de ugyebár a VII. epizód esetén elég nagy médiavisszhangja volt az író cserének, ezért - valamint az említett külföldi cikkben való említés miatt - gondoltam, hogy a nyilatkozatot is megemlítem.

    Szerk: Természetesen én sem vetem el a kirúgás vagy felmondás lehetőségét sem.
    Utoljára szerkesztette: Banderas1990, 2015.01.12. 12:49:59
  • kalapos01
    #2
    Gondolom, ezért van ott a kérdőjel, de nyilatkozatokkal ne foglalkozz, senki nem fogja azt mondani, hogy kirúgták vagy kikukázták a sztoriját, mindenki isteníteni fogja, hogy milyen jó munkát végzett, ez a minimum, mint ahogy az is, hogy az ember egy szót sem hisz el ezekből. Ha nem lett volna semmi, akkor végig ott marad.
  • Banderas1990
    #1
    Az még nem biztos, hogy kirúgták az úriembert. Egyes források szerint mindössze arról van szó, hogy Whitta befejezte a munka rá eső részét és a további írói feladatokat más fogja elvégezni. Természetesen ez még nem biztos, ugyanis kevés részlet derült ki az ügyről, de a nyilatkozatából sem arra lehet következtetni, hogy a stúdióval való nézeteltérés miatt hagyná ott a munkát.