4
  • Elmin
    #4
    A ismerősömnél meg a wp haldoklik állandóan, már többször volt szervizben és még mindig fagy időnként. Ellenben a többiek S3-a mind stabilan megy egyetlen fagyás nélkül.
  • T2k
    #3
    Figyi, Te saját magadtól vagy ennyire hülye vagy segít valaki benne?
  • Swarczi
    #2
    A symbian maga sokkal nagyobb kárt okozott szerintem. Utána már látszott hogy elmaradtak az android vonatról, és egy sokadik androidos telefonnal beugorni az egyre inkább samu és alma által uralt mezőnybe nem lett volna túl szerencsés. Végeredményben mind a microsoft mind a nokia megkésett a piacról, pedig sem a nokia telók sem a win oprendszere nem rossz: az androiddal ellentétben egy wp évekig elvan stabilan, nem döglődik meg az oprendszer(lásd android, haver S3-masát 2x kellett már újrarootolni), megbízható, és az anyagminőség is teljesen rendben van a nokiánál.
  • CairoJack
    #1
    Ebben az egészben csak az a szörnyű, hogy igazából fordítva kéne történnie. A Nokiának kellene eltakarítani a készülékeiről a Microsoft minden létező nyomát. Hiszen az MS vitte csődbe az egész márkát a hihetetlenül gagyi WindowsPhone vacakkal.
    Megcsinálták a bajt, de persze, hogy nem ők jöttek ki belőle rosszul. Nincs igazság. Szegény Nokia, most jó pár évre kiesik a játékból.

    Tudomásom szerint viszont a cikkben szereplő 10 év csak a klasszikus telefonokra vonatkozik, az okostelefonokon max csak 3 évig használhatják a Nokia nevet. Szóval érthető, ha az MS minél előbb meg akar szabadulni tőle.

    Én várom vissza a Nokiát a telefon piacra 2017-re. Remélhetőleg már androiddal. Egy jól átgondolt üzletpolitikával, jó készülékekkel jókora hiánypótló lehet a piacon.