7
  • Angelus1991ster
    #7
    Te most miről hablatyolsz kedves sg.hun-n élő?
    Ezeket a kártékony kertévéket kiebrudalni, mert nem fognak megváltozni.
    Te egybe mosod az ipart a szolgáltatással. Inkább te vagy "sötét". Nembaj , ezek szerint ha nekem nem tetszik egy egészségre ártalmas étel, ami roncsolhatja a belső szerveket stb. az neked még megfelelő.
    De te csak nézd ahogy tovább kártékonykodnak, biztos örömmel tölt el.
  • paby88
    #6
    hát 20-30 évvel ezelőtt is el volt az ország mindenféle multi nélkül ugye akkor még alap volt hogy amit veszel a boltba az magyar az számított furcsának ha nem az...
  • zetortraktor
    #5
    Ja. Vonuljon ki minden cég Magyarországról. Ne gyártsanak kaját, amit neked nem tetszik, ne gyártsanak ruhát, amit nem veszel fel, ne adjanak ki zenét, amit nem hallgatsz. Létezik, hogy vannak ennyire sötét emberek? Nem elég neked a saját életed, hogy azzal törődj? Kit izgat egy random vállalkozás?

    Egyébként Simon Zsolt, és Yvonne Dederick a TV2 tulajdonosa. Utóbbinak nem magyar a keze.
  • Angelus1991ster
    #4
    Ilyen nem lehet a bérenc tv2 az ukáznak megfelelően jól öltözött "bűnözőket" fog mutatni, és mindig magyart fognak bűnösnek beállítani. A kettő nagy kertévé lehető legmélyebbre mélyre süllyedt. Vagy van még lejjebb?
    Bárcsak kivonult volna az rtl és a tv2, bár utóbbi "magyar" kézben van.
  • paby88
    #3
    na akkor jöhetnek az olyan bűnesetek mint gazsi ellopott 2 tyúkot, rostásék megverték szomszédot mert az nem adot nekik cigit és lakatosék 200-al mentek a városba a legújabb audival persze jogosítvány nélkül és mivel ugye magyar rendőrök szarnak az egészre, ja hogy ez így már túl valóságos...?
  • Angelus1991ster
    #2
    Zsaruk bevetésen Reno 911-et adnák inkább ezek az alkalmatlan hülyék. Az legalább vicces , nem mint ez az új minősíthetetlen ..........
  • Zombee
    #1
    Úristen....