19
  • Zombee
    #19
    Jó, de mi nem csak vesztesek vagyunk, de jelentéktelenek is, mi hagyjuk magunkat 500 éve folyamatosan elnyomni.
  • jackoneill90
    #18
    nem emlékszem,hogy piszkálnák őket. ellenben Magyarországot állandóan.
    Áthárítják másokra. lásd franciaország nem tűrik meg a cigánytelepeket, kitoloncolják őket, még akkor ha már a franciaföldön születnek az új cigánygyerekek. Elűzik őket. Indít valaki eljárást ellenük? Senki. Magyarországon megcsinálná valaki is mi történne: ? azonnali eljárás, büdös rasszista Magyarok, kivelük Európából, világválság okozói.

    HÁRÍTÁS HÁRÍTÁS FIGYELEMELTERELÉS a saját rasszizmusukról. Áldemokráciában élnek, akik nem követik őket mint egy kiskutya azok kommunisták fasiszták közben meg ők azok . 3 majom anglia németország franciaország.
  • Sippie
    #17
    vagyis egyesek szeretnék betiltatni, mert rettegnek tőle
  • Sippie
    #16
    nálunk meg az árpádsáv tiltott, mert 44-45-ben valakik lóbálták.
  • Sippie
    #15
    Zombee:
    érdekes, mi magyarok pedig lépten nyomon felelősségre vagyunk vonva azóta is
  • Evoluti0N
    #14
    @Tinman
    Jugoszlávia nem volt Németország szövetségese. A "jó" oldalon harcolt. Szerbiai vagyok, az egyik dédapám a németek ellen harcolva halt meg.
  • Serutekin
    #13
    Mindig vannak vesztesek és győztesek. A cenzúra mindig is a terror eszköze volt. Annyi az egész hogy a 2 V.H. óta a győztesek terrorizálják a veszteseket rendszeresen...
  • Magiszter
    #12
    "Akkor a saját fejedben is tegyél egy kis rendet, mert a horogkereszt éppen FORDÍTVA van náci szimbólumként, a hindi vallásban használthoz képest"
    AA mocskos kis náci... várj csak!

    Használják mind a két irányban, csak nem fordítják el 45 fokban. "Talpas" kereszt. Gondolom rengeteg hindu vallásúval dolgozol együtt.

    "És azt tudod, hogy mit jelképez vagy csak jó egy picit mocskolódni? "
    Ha hiszed, ha nem, vallásos családból származom és nekem még a Bibliát is kötelező volt elolvasni.

    "Nem gond, ha nem jártál még templomban"
    12 éves koromig minden vasárnapot templomban töltöttem. És mivel elég élénk gyerek voltam ezért sokszor kellett "vezekelnem a bűneimért". Szerencsére ez megváltozott később.

    Egyéb kérdés, észrevétel? Folytathatod a személyeskedő stílust, kimondottan élvezettel olvasom :)
  • asgh
    #11
    A kereszténység nem irtotta ki a fél emberiséget, legfeljebb a kereszténység nevében követtek el tömeggyilkosságokat egyes korokban.
    Ezzel kb. minden nagyobb tömegvallás így van, ahogy az iszlám jelképeket sem lehet a tálibok és a szélsőségesek miatt en bloc betiltani.
    A nácizmus annyiban más, hogy a tanai ideológiai alapon tartalmazzák a genetikai alapú népirtást.
  • Tinman #10
    Németország szövetségesei a 2. vh.-ban:

    - Olaszország
    - Japán
    - Románia
    - Magyarország
    - Finnország
    - Bulgária
    - Szlovák Köztársaság
    - Jugoszlávia
    - Horvátország
    - Thaiföld
    - Iraq

    Szemét németek mi? ^^
  • Zombee
    #9
    A ma élő németek közül viszonylag kevesen tehetők felelőssé a történtekért. Az a kevés meg már nem is mind emlékszik rá, mi volt 70 éve. Nem tagadják a múltat, de nem is büszkék rá.
  • Tinman #8
    Akkor a saját fejedben is tegyél egy kis rendet, mert a horogkereszt éppen FORDÍTVA van náci szimbólumként, a hindi vallásban használthoz képest

    "jelenleg a kereszténység "van hatalmon" így az ő jelképük szent és sérthetetlen."

    És azt tudod, hogy mit jelképez vagy csak jó egy picit mocskolódni?

    "Menj be egy indiai sálban(szvasztikával megspékelve) egy katolikus templomba... már hozzák is a gyújtóst meg a benzint."

    Nem gond, ha nem jártál még templomban, csak a demagógiát kéne befejezni...
  • jackoneill90
    #7
    pont a németek. micsoda kétszínűség. a legnagyobb múlttagadó, hamisító népség. úgy csinálják mintha nem is ők csinálták volna a balhét. szegény ártatlan németország
  • Zombee
    #6
    Az a baj, hogy sok embernek, cenzoroknak, átlagembereknek, de sokszor a célközönségnek sem jön át a South Park lényege.
  • vision5
    #5
    Amúgy teljesen egyértelmű miért van ott. Az összeesküvés-elméletek kifigurázása miatt. Tehát a geg része, így nem kéne betiltani egyáltalán.
  • badsector
    #4
    Csak a konzolos verzió lesz cenzúrázva mindenhol, a PC-s cenzúrázott verzió az eddigi infók alapján Németország, UK, és Ausztrália lesz csak.
  • SupraMKIII
    #3
    +1
    Arról nem is beszélve, hogy a mostani generációknak igazából fogalmuk sincs, miért tiltották be a horogkeresztet, de mivel tilos, ezért érdekes - tehát pont az ellenkező hatást érik el vele.
    Egyébként ilyen alapon tiltsuk be a kések/dárdák,kardok ábrázolását is, mert azok sokkal több ember haláláért felelősek
    Sőt, tiltsuk be az életet, mert az 100%-ban halált okoz :-)

    Szerintem nem tiltani kellene, hanem elmagyarázni - de az ugye gondolkozást feltételez, ami ugye minden hatalmi szerv alapvető ellensége.
  • Magiszter
    #2
    Kezdjük akkor egy kicsit más témával:
    A horogkereszt a hindi vallásban (szvasztika) a jószerencse szimbóluma, pozitív jelentéstartalmú ábra. Kínában pedig egyenesen a halhatatlanságot társítják vele. Innentől fogva ha meglátok egy "tekerőlevelet" akkor nem a kis bajszos, jólfésült fickó jut eszembe.
    卍 卍 卍 卍 卍

    A piros alapon, fehér körben, fekete horogkereszt pedig nem vallási szimbólum, hanem egy párt emblémája. Mint mondjuk a szegfű vagy a piros-fehér-zöld galambok nálunk. Az oké hogy sokaknak rossz emlékük fűződik hozzá, de csupán arra hivatkozva betiltani hogy az NSDAP (Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei - Nemzetiszocialista Német Munkáspárt) párt élén jelként használta valaki 1933 és 1945 között... ostobaság.

    Hozzáfűzöm hogy nem tudom milyen formában jelent meg a horogkereszt a South Park-ban, csak gondoltam rendet teszek kicsit a fejekben :)

    Amúgy egyetértek veled Achatius csak jelenleg a kereszténység "van hatalmon" így az ő jelképük szent és sérthetetlen. A használata nem csak ajánlott, de már-már kötelező is. Menj be egy indiai sálban(szvasztikával megspékelve) egy katolikus templomba... már hozzák is a gyújtóst meg a benzint. Vagy hat pap ugrik a nyakadba és próbál megtéríteni az "egy és igaz hitre".
    Ráadásul nem is egyféle van belőle, hisz ott a Katolicizmus, Protestantizmus, Ortodox, Ókeleti, Arianizmus, Antitrinitarizmus, Unitarizmus, Mormonizmus, Milleriták, Adcentisták, Jehova tanúi. Tehát elmondhatjuk hogy még ők se tudják eldönteni hogy mi most miben is akarnak hinni. :)
  • Achatius
    #1
    Értem én ezt a jelképes dolgot, de akkor kicsit beszélgessünk a keresztények keresztjéről is keveset. Ők véletlenül nem irtották ki a fél emberiséget? Nem ők voltak azok akik felégettek minden nőt és gyereket, aki annyit mondott, hogy nem hisz a hazugságaiknak? Azon az alapon amin kicenzúrázzák a horogkeresztet, követelem a kereszt betiltását, mert bennem rossz érzéseket gerjeszt.