127
A Mars: War Logs fejlesztőinek új játéka
  • steweee
    #127
    játszik még vele valaki ?

    harcossal vagyok, úgy a felénél járok. kérdés, hogy érdemes e egy női rouge-val is végigvinni, úgy hogy végig rossz vagyok ? (mert most hős harcos lovagszerűen válaszolgatok, nem engedek a démonnak : )
  • totya4
    #126
    Ez egy baromi jó játék, nagyon hangulatos és érdekes, régi gépen is nagyon jól fut, a grafika is kiváló. Vannak benne hibák, de miben nincsenek! Valamit valamiért. És van egy remek magyarítás (kösz Teomus!), ami meglepően hibamentes :) De kell is a magyarítás, nagyon sok szöveg van benne, de a sok szövegnek mind értelme van, végig érdekes az egész. Engem a Gothic 2 hitelességére emlékeztet az egész játék, annak az volt a legfőbb előnye hogy baromira életszerű volt. A cég előző játékai is bejöttek nekem, aminek a magyarítását szintén Teomus készítette el. Itt a nehézség normálisan van belőve, tehát végig meg kell izzadni a csatákban, nem úgy mint az idóta "Kingdoms of Amalur - Reckoning"-ban, ami inkább óvodásoknak lett kitalálva.

    Csak vigyorgok az "értékeléseken", pénzért nyilván fájdalmas egy játékkal játszani, aminek az eredménye a színtiszta hülyeség értékelésként tálalva.

    Mondjuk elküldtem a kurva anyjába aki a végső(?) boss harcot kitalálta, azért hogy vagy 10x támad nekem sárkánnyal az azért durva... (normál nehézség mellett) ennek neki kell ugrani még egyszer...
  • NiGhTM4R3
    #125
    Van valakinek ötlete, hogy az első faluban Randvallal miért nem indul el a párbaj? kint vagyunk az utcán, elindul egy "csata dal" de baszik előhúzni a kardját, vagy valami. Betöltöttem újra de semmi...pedig ott vagyunk a kijelölt helyen

    Ha ilyen ócska szar bugos lesz végig akkor nem csodálom a pocsék értékeléseket
    Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2014.12.04. 07:31:05
  • Solid Snake
    #124
  • Teomus
    #123
    Sziasztok!

    Elkészültem a magyarítással, tölthető az oldalamról:
    http://www.teomus.com/letoltesek.html
    Vagy a Magyarítások Portálról:
    http://magyaritasok.hu/hirek/4430/bound-by-flame

    Üdv,
    Teomus
  • Teomus
    #122
    Bár lehet korai még (25%), de nem bírtam magammal és készítettem egy előzetes videót a Bound By Flame fordításából, amit meg is tekinthettek a következő linken. :)
    https://www.youtube.com/watch?v=LbEkpKhY83c
    Ha hibákat észleltek, nyugodtan jelezzétek, köszönöm!
    Üdv,
    Teomus
  • Teomus
    #121
    Sziasztok!
    Ha valakit érdekel, megtekinthet néhány képek a készülő magyarításból (jelenleg 20%), ha ellátogat a weboldalam galéria szekciójába (www.teomus.tk). Fontos: hibák még előfordulhatnak, egyes kifejezések is változhatnak még, és egyelőre nincs ő/ű karakter (csak a kalapos/hullámos "megfelelőik"), de erre is lesz elvileg megoldás. :)
  • Myselor
    #120
    szerintem töltsd le és próbáld ki először,és az alapján döntsd el.én sokat nem toltam.nekem nagyon nem jött be.harcban semmi kihívás,egy vicc az egész komolyan egyhelyben álnak a szörnyek semmi sebzés érzet amikor csapkodod őket,és túl könnyű unalmasak a párbeszédek hát nemtom nekem nem tetszett.csak így hogy nem próbáltad ne vedd meg :)
  • berci73
    #119
    Üdv. Myselor, meg a többiek, tudjátok DaS fan vagyok, szemezgetek a Bound by Flamemel, elkezdjem, nem kezdjem el, megvegyem, ne vegyem meg? Segítsetek légyszi, kb. hány órát tudok vele játszani, van e PvP, ill. mennyire nehéz, mekkora kihívás?

    Köszi. üdv.: B.
  • steweee
    #118
    nehéz ezt elmagyarázni. én anno amikor megjelent, iszonyat jókat olvastam róla. erre amikor feltettem, egy nagy büdös rakás szar volt az irányítása és a grafikája is, meg főleg szaggatott. szóval elküldtem mindekit a sunyiba a topicba, főleg aki dicsérte.

    egy pár hónappal később benéztem a topicjába, és láttam videókat Tinman*től. nagyon hangulatos volt a komment, és jól ment a játék, nem szaggatott, szép volt a graf és az irányítás is tökéletes. na akkor elkezdtem érdeklődni hogy lehet ezt kihozni belőle. szerencsére régebben elég nagy buhera voltam, így jól beállítgattam az init és persze dsfix és dsmfix nélkülözhetetlen.

    utána alig bírtam abbahagyni, annyira jól kitalált a harcrendszere, az egész játék felépítése, és a zene meg über alles

    szóval a második részben ha már minden igaz ezeket elsőre készen kapjuk, "csak" a sztorira kell koncentrálni elejétől fogva. valószínűleg azért ennyire jó sokak szerint

    aki meg úgy érzi, hogy neki ez túl dark fantasy, az játszon nyugodtan a teletabival.....
  • Teomus
    #117
    Sziasztok!

    Bár tudom, hogy nagyon megosztóak a vélemények a Bound By Flame-mel kapcsolatban, remélem, azért lesznek egy kevesen, akik örülnek a hírnek: hozzákezdtem a magyarítás elkészítéséhez, bár sok infóval még nem szolgálhatok, akit érdekel a dolog bővebben, az nyugodtan látogasson el a weboldalamra (később pedig, ha feltámad hamvaiból a Magyarítások Portál, a játék ottani topikjába): www.teomus.tk
    Egyébként én készítettem fordítást a fejlesztőcsapat előző 2 játékához is (of Orcs and Men és Mars: War Logs).

    Üdv,
    Teomus
  • Myselor
    #116
    hát megértelek,ne aggodj nekem is volt pár rage játék közben alt+f4 meg rage uninstall is volt xd de azóta is játszok.2x végigvittem több mind 100 órám van már benne:) megkell tanulni játszani,más kategória lehet szarozni hogy béne ez béna az,de legalább van kihívás és a siker élmény nagyon ott van:) de persze ez is egy másik dolog és abban igazad van játszani azért kell hogy kikapcsolodj élvezd,itt is megvan de a felbaszós dolog is:))
  • mindero
    #115
    Pl én :)
    Biztos jó, csak sajnos nekem nincs annyi időm + azért játszok hogy kikapcsolódjak, nem azért hogy felb@sszam magam.

    de ezt lehet kipróbálom.
  • Myselor
    #114
    nagy része sajnos már az első szörnyeken meghal egy csomot és feladja xd
  • tomsolo
    #113
  • enlightened
    #112
    Lehet hogy csak én vagyok ilyen audiofil, de nekem egy játékban a zene hihetetlenül képes befolyásolni az egész hangulatomat. Egy szar zenével ellehet cseszni egy nagyon jó játékot is. Egy nagyon jó zenével meg iszonyatosan hangulatosság lehet tenni egy rosszabb játékot is. Én a zenétől kapok egy bizonyos hangulatot és ez átragad rám, és ettől egész más lesz a játék.

    Ezért volt számomra nagyon szomorú amikor az AC3-ban kitalálták hogy nem kell zene, a free roaming alatt és bandukoltam a néma csöndben iszonyat nem jött be.

    A zene hangulatot teremt! És szeretem ezt a hangulatot amit itt a zene kihoz.
  • Ra1n
    #111
    Régi vàgàsú jàték,szerteàgazò pàlyàkkal,valòs kihìvàssal,és a làtvànyhoz képest mégis hangulattal telt helyszìneken. A Ds 1-et sajnos csak nyomokban éri fel. Ezt leszàmìtva minden tekintetben (ideértve a làtvànyt is degosato moddal) felülmúlja ezt a jàtékot mosolyogva. A zene az egyetlen ami kiemelhetö ebben...
    // ez szép??? Hazaérek lövök képet minden maxolva 1080p-ben...szerintem ebben semmi szép nincs a mozgàson kìvül.
  • tomsolo
    #110
    Bizony. A kastélyos pályán az a vonyítós zene mikor megszólalt megállt bennem az ütő.
  • enlightened
    #109
    Hát igen, csak a review-ok is mind 99/100-asok a dark souls 2 nél, és ha rétegjáték, akkor az összes reviewoló rétegjátékos volt??? Én ezt nem értem! A review-kat a dark souls2-nél, mert én úgy éreztem miközben játszottam, hogy valami nincs rendben velem, hogy egy ilyen egekbe emelt játék, engem annyira nem hoz lázba.
  • enlightened
    #108
    Itt a zene csillagos ötös, nagyon odatették és a grafika is szép, jó én PS4-en nyomom, lehet a többi konzolon fos, azt nem tudom. A zene miatt a hangulat nagyon ott van.

    Szinkron, én nem érzem gagyinak a főszereplő hangja például elég híres, nagyon sok játékban hallhattuk már, biztosan sokan felismerik.

    A játéknak csak a rövidségével van bajom. Hangulatilag grafikailag PS4-en eléggé élvezhető kategória számomra a zene meg egyenesen fenomenális (Olivier Deriviere) nézzétek meg a Music trailert, elmondja hogy hozta össze, meg kit vett fel énekesnek.
  • wedge31
    #107
    Rétegjáték és az a réteg amelyiknek bejön azt olyan szinten beszippantja a játék, hogy ezért isteniti.
    A gamerek többsége rá se bír nézni...
  • enlightened
    #106
    Valaki magyarázza már el mitől olyan rohadt a dark souls 2, mert mindenhol az egekbe emelték. Elolvastam 50 reviewt mindenhol arról szólt, hogy milyen sokszor lehet meghalni benne és ettől milyen jó. A sztorira, grafikára, meg ezer másra ki se tértek, mert az a dark soulsban nulla. Egész dark soulsban fos sötét katakombákban bolyongsz, ronda helyszíneken, néha van egy két szép rész de a játék nagy része azzal telt a dark soulsban hogy mentem a rohadt ronda pályán és henteltem aki elém került, meg jó sokszor megöltek, ezzel nincs bajom.

    De a harcon kívül a sztori, meg a grafika ugyanúgy egy nagy kalap ..., szóval nem tudom mitől olyan hihetetlen izgalmas a játék. A karakter mozgása is tök gagyi.

    Nem mondom hogy olyan jó ez a game, de a dark souls 2 se olyan isteni azért, nagyon el van csúszva valami a kritikákban.
  • Myselor
    #105
    nekem a graf volt a legkevesebb ami miatt töröltem :D a többi egyszerűen élvezhetetlen
  • Skyline
    #104
    A DS2 modolva hangulatosabb (ne azt mondom hogy szebb, bár az is kijelenthető lenne szvsz)... Hangulatosabb mert nem ez a rajzos kótvány....
    Darkness 1 annó az egyik kedvenc játékom volt a hangulata miatt..A második rész 1 óra után uninstall, egyszeráen ez a rajzols szemét nem adja vissza az ilyen játékok hangulatát. Ennek se és ahogy írtam sok másnak se.
    De ez lenne a legkevesebb, ha legalább a játékmenet megközelítené a nagy neveket úgymint Witcher, Risen, DS....De a közelében sincs....
  • Skyline
    #103
    Nope
  • tomsolo
    #102
    Csak tipp: AMD kártyád van?
  • Shep
    #101
    Nekem a grafikával nem volt bajom, Dark souls 2 után igazi felüdülés, de a többi.
  • Skyline
    #100
    Hasonlíthatjuk ezt az elmúlt címek bármelyikéhez akkor is gyenge lesz....
    Legalább a látvány kárpótolna vagy a helyszínek hangulata de nem, mert ebbe is bele kellett erőltetni ezt a fosadék cellshaded szerű szart mint a Darkness2-be és sokminden másba...
  • Shep
    #99
    Hát legyőztem a favérfarkast vagy mi volt az, de annyira béna benne a harc, hogy ez számomra nem az élvezhető kategória, vannak ebben a műfajban sokkal jobb játékok. Az mondjuk tetszik, hogy van választási lehetőség, bár azt nem tudom mennyire valósak ezek a döntések de, hogy őszinte legyek a párbeszédeket csak elnyomkodtam gyors végigolvasás után, mert gyenge minőséget képviselnek a szinkronhangok és inkább zavaróak, mintsem érdekesek, ilyen felolvasás szintűek szoktak lenni a magyar játékszinkronok is, 1-2 kivételtől eltekintve.
  • tomsolo
    #98
    Kéne még két ember a DaS2 topikból aki elmondja a véleményét :D
  • Myselor
    #97
    én is így éreztem.nálam nem sokat volt fent a játék.sajnos tényleg annyira buta és semmilyen a játék.nehézség meg hát a dark souls 2után ne mondjam mennyire van jelen. xd
  • grebber
    #96
    Ilyenkor irigy vagyok rátok ki....ott prokra :(

    Nekem még sokszor easy-n is nehéz.
  • Shep
    #95
    Na akkor nem csak én érzem így.
  • Skyline
    #94
    Pár hét Dark Souls 1-2-zés után ez a játék így pár órát belenyomva egy tucatközép játék nem több....
    Kihívás nincs, hacsak rá nem mennek az emberre 10-en, de még akkor is nehézkesen döglök meg, holott majdnem a legnehezebb szinten kezdtem. A látvány egyszerűen a mozgásanimációt leszámítva gagyi. Nem tudom minek erőltetik ezt a cell shaded szerű rajzos fost, egyszerűen NEM illik bele szinte egy játékba sem, ebbe főleg, a helyszínek hangulata szinte nulla tőle. A játékmenet rendszerint nagyobb csőpályázás némi elágazással, henteléssel, ellenfelenként vagy 12542db kardcsapással hogy feküdjenek. Egyszerűen unalmas. Dark Souls...Witcher...Risen...Ezekhez képest ez a játék sehol sincs....
    1 végigtolást megér, azt a 7 pontot meg amit adnak rá pár helyen duzzogva ha megérdemli...
  • Shep
    #93
    Na jó akkor megnézem, de ha átversz :)
  • tomsolo
    #92
    Na majd ha megtalálod onnantól lesz érdekes a game :P
  • Shep
    #91
    Na jó, nem az :) Az amiről a falu vezetője hadovált, hogy a mocsárban él.
  • tomsolo
    #90
    "nőstényördög" ? :D
  • Shep
    #89
    Még az elején, valami nőstényördögöt kell levágni valahol.
  • tomsolo
    #88
    Hol jársz most?