10
  • errorista
    #10
    Hát a win 95-98-xp-vista-7-8 vonalért felőlem akármennyit adakozhat és vehet kopogtatócédülákat, akkor is a pokolra kerül az emberiség legnagyobb ellenségei mellé.
  • KopaszIsten
    #9
    "Legutóbb éppen a Kite nevű programot mutatták be. Ennek lényege, hogy egy különleges eszköz viselőjét - ártalmatlan anyagok segítségével - 48 órán át láthatatlanná tesznek a moszkitók számára;"

    Ilyen jöhetne nekem is, mert este egy rohadt szúnyog összecsipkedte a bokám rendesen. ;)
  • DonC
    #8
    talán azért, mert egyedül nem adományozhat ő mindenre. nyilván a 75e dollár jelzésértékű maximum, mellette sok millió dollárt öl bele különböző kutatásokba. sokat kövezték ezt a faszit de az igazság az, hogy minden milliárdosnál többet tesz azért, hogy másoknak, illetve egy nála sokkalta szegényebb rétegnek jobb legyen.
  • bunny
    #7
    Mondja már meg valaki, hogy egy olyan ember mint BG miért gyűjt adományként 75.000 dollárt, amikor az kb. akkor össze neki, mint nekünk 5 forint?
  • Linkout
    #6
    Gates, baromi sokat adományoz és az az igazság, hogy az iylen embereknek valóban azért van ekkora vagyona, mert nem a pénz hajtja már őket, hanem az álmaik.
  • ntex
    #5
    Jól van azért ne kövezzetek már meg :D Én csak azt akartam írni hogy ha már ennyi pénzem lenne mint neki valszeg nem érdekelne már hogy mi van a céggel ha úgyis jó kezekben van (tehát már megvan aki a helyére fog lépni), hanem olyan dolgokkal foglalkoznék amikkel az ember foglalkozna akkor ha tengernyi szabadideje lenne. Család, utazgatnék, ellennék a nagyvilágban.
  • Sajátvéleményem
    #4
    Kedves "ntex" a pénznek nem célnak kellene lennie, hanem eszköznek, hogy elérd a célt.
  • asgh
    #3
    Gates vagyonának nagy része MS részvényekben van, így számára sem teljesen mindegy, hogy mi van a céggel. Amúgy már a huszas éveiben is keresett annyit, hogy az élete hátralévő részében csak lógassa a lábát és mégsem tette, így nem hiszem, hogy ez lenne a motivációja. Szvsz talált magának más missziót, ami jobban érdekli. Az MS problémáit pedig Gates sem tudná egyik napról a másikra megoldani, ezért kb. úgy kellene visszatérnie az MS-hez, mint anno Jobs-nak az Apple-hez: hosszú távú tervekkel és teli bizonyítási vággyal, márpedig Gates nyilván nem azért vonult nyugdíjba, hogy pár évre rá megint teljes mellszélességgel belevesse magát a munkába.
  • fade2black
    #2
    Szerencse, hogy egyes emberek, ő is nem olyan mint te.
  • ntex
    #1
    Már minek? Megszedte magát úgy hogy teljes generációkon át ki fog tartani a vagyona... Én is ülnék csak a tengerparti vityillóban azt lógatnám a lábam a vízbe miközben dől a pénz a zsebembe.