Total War: Arena
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Internetem 30mb/s a gépem elméletileg viszi a játékot simán
Várni kell addig, ameddig nem lesz hivatalos, hogy nem lesz több reset.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Ez alapján tényleg inkább csak visszafelé haladtak a dolgok 😞
oké, a teszt alatt az volt a kifogás, azért nincsenek nagy változások mert a bugokat javították amiket a játékosok találtak. De akkor mégis mit csináltak az elmúlt fél évben? Minden képre rá photoshoppolták a WG logot?
Én csak 500 csatáig jutottam, olyan T6 körülig. Eddig még nem hívtak be 😞
Nekem 900+ csatám volt, de facen ment a sírás, hogy 1000+-os csávók miért nem kaptak e-mailt, hát azért, mert hullámokban hívják be az embereket. 😊 Vagy nemtom, ezt olvastam valamelyik dev-től. De majd leírom a véleményemet, ha gondoljátok. Az előző verzióban 9-es szintig jutottam az egységekkel, kár, hogy újra kell kezdeni a grindet maajd egyszer, de ha oly sok mindent változtatnak rajta, megértem... aztán ki tudja.
Csak visszás egy kicsit, így hogy a WG besegít nekik (mennyire cseszik el a koncepciót és viszik el a tankos iránybe=ergo vegyél sok sok prémium cuccot), meg az is, ahogy a playerekkel bántak... de a potenciál megvan benne (korábban is meg lett volna szerintem, csak a CA-nak ez új dolog volt gondolom), csak kérdés, hogy milyen lesz a fogadtatás meg a többi. 😊 Holnap többet fogunk tudni.
De ha valakinek más infoja van,akkor mondja. Főleg ha valaki kapott kódot 😊
Commanders, the very first Alpha Weekend is tomorrow from 8:00 to 21:00 UTC. For those who already played Total War: Arena, check your e-mail to see if you are one of the lucky few who received an e-mail invitation!
If you haven’t received an invitation, don’t worry and stay tuned for the next Alpha sessions!
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Viszont Facebookon kint van egy kép amin a holnapi dátumot lehet felfedezni, szóval lehet hogy kapunk végre valami infot.
A háttérben áttolták az egész katyvaszt kb. WG szupervízuó alá?
vagy szép lassan megölik a játékot a sok ide-oda tologatással. Ez már a harmadik "hivatalos" fórum idén:
Fórum
Hogy lehet kipróbálni a játékot? Azt olvastam, hogy béta
https://blog.totalwararena.com/2015/09/07/patch-11-no-more-account-resets/
Görög Leonidas Tier 2-3
bár nem tudom, hogy éri mégéri-e sok időt beleölni vagy úgy is törli kaz egészet induláskor.
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
Rómánál a principesnél, a helléneknél a thorax hoplitánál és az első lovasságnál járok. Barbárokkal nem játszom, nem tetszenek.
Van aki tolja rajtam kívül?
Tier 4-5 körül járok
görögöknél kéne egy hadvezér amelyik az íjászoknak való képessége van.
rómaiaknál Germanicus volt, de az új patch óta nem nagyon játszottam velük
Armenius-nak meg a 4. képességére vagyok kíváncsi (álcázás), nekem az még nincs meg,eddig csak 1szer láttam csatában hogy használták volna, de aki használta elég bénán csinálta....de azzal szerintem csúnya dolgokat lehet majd művelni...
Nekem a rómaiaknál Germanicus, 2 közelharci és 1 távolsági egységgel, a helléneknél meg Leonidasz, szintén 2 hoplita 1 íjász. Illetve most hogy meglettek a görög lovasok gondolkozom Alexandrosz megvételén.
Előbbi szerintem megéri a lovasok miatt, utóbbi annyira már nem.
amúgy én a barbár lovasságnak eddig nem sok értelmét találtam (T1-2), rohamozni nem tudnak tisztességesen és gyorsan meghalnak. Max felderítése jók,meg ha gyorsan körbe lopakodsz a pályán és foglalsz velük.
Ez a Rubicon elég jó kis pálya lett. Csak kár hogy bárhol át lehet menni a folyón.
A barbárok meg így elsőre elég gyengének tűnnek, még 1v1-ben is esélytelenek.
Azt sajnálom hogy Germanicusnál nerfelték a Vengeance képességet, régen nagyon lehetett aratni vele, most már kicsit visszavettek belőle.
A barbárok ilyen üss és fuss egységek lesznek. Gyorsak, mozgékonyak, sokat sebeznek, de páncél híján hamar ledarálják őket. A lovasságra kíváncsi leszek, remélem tényleg visszaszorítja kicsit az íjász/peltast egyeduralmat.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.09.24. 16:22:40
Szóval nyasgem SG ti meg olvassatok patch noteot. 😄
Valszeg jönni fog még commander a barbárokhoz és talán új egységeket is kap. Új népnek egyiptomot simán el tudnám képzelni. Behoznák vele a lovasszekeret.
Az, hogy alacsony tierben is van már lovas nagy változást fog hozni szerintem. Sokat balanceolták a ranged egységeket, de még mindig tier 1-3ban nagyon erősek. Ma szerintem mindenki Arminiussal fogja tolni. 😄
Kardos ikonnal ellátott egységek tudnak dobálni alt lenyomása után amúgy.