5
Vámpíros akció-RPG
  • wedge31
    #5
    Kijött steamen a játék...
  • wedge31
    #4


    Pc-re Nov 13-án jön.
  • Metalmilitiakid
    #3
    Így a trailer alapján (ami általában még túlozni is szokott) valahol 2009 re vártam volna ezt a játékot nem most.
  • Piszkos  Fred
    #2
    Kicsit érdekes a szivacsvesszőket lövő vertikális nyílpuska.
  • grebber
    #1
    A dtp Entertainment bejelentette, hogy remek akció-szerepjátékot készít Blood Knights címmel, mely már idén nyáron napvilágot lát PC-n és konzolokon. A produktumban Jeremy, a vámpírvadász történetét ismerhetjük meg, de pechjére maga is vészívóvá válik. Videóval és képekkel szolgálhatunk.

    A Deck 13 bejelentése váratlanul ért minket, a sztori kétségtelenül nem egy nagy durranás, de a médiaanyagokból származó hangulat mellett már nem mehetünk el szó nélkül. A Blood Knights tényleg jól néz ki. A sztori szerint egy Jeremy nevű vámpírvadászt irányítunk, akik az egyik misszió során megharapott egy vérszívó, így most köti a vére a szexi és titokzatos vámpírhölgyhöz, Alysa-hoz. Az egykori ellenségével kénytelen együttműködni, hogy megszabaduljon az átoktól, mely nem is annyira átok...

    A letölthető címben főként vámpírok ellen harcolunk, rengeteg fegyvert és egyéb tárgyat zsákmányolhatunk, s lesznek speciális vámpírképességeink is. A kooperatív játékmódban egyaránt irányíthatjuk Jeremy-t és Alysát. A sötét középkorban veszedelmes rémségek lesnek ránk, de küldetésünk az üdvösség felé visz. A főellenségek lenyűgözőek és olykor szexik, akik ellen csak egyedi stratégia válhat be.
    A Blood Knights még a nyár folyamán napvilágot lát PC-n, XBLA-n és PSN-en. Véleményünk szerint dobozos címként is megállná a helyét.

    A forrásképekkel és Trailerrel :Gamekapocs