2
  • fade2black
    #2
    "viszont a többi gyártó majd okulhat a "béta" verziós Motorola-Google hibákból."

    Nem jellemző rájuk az okulás, am blokk androidos fronton alig lehet bugmentes készülékekeket mondani, az egy ami van azok a google mobilok, mindegy hogy épp ki gyártja őket. És el is érkeztünk a lényeghez, ha ezt megkapja a motorola onnan bár soha nem volt motom, de onnan csak motom lesz.
  • Looooser
    #1
    saját tapasztalatból mondva, a legnagyobb előnyt az jelentené a Motorolának, ha elfelejtené a MotoBlurt, persze alá írom kellemes, és tényleg a hülye is tudja kezelni, viszont erőteljesen bugos és bugos lesz ha egyéb droid alkalmazások kerülnek rá (itt a személyre szabó alkalmazásokra gondolok).
    Az hogy piacilag milyen lépéseket tesz a Google annak fényében, hogy végül is vett magának egy hatalmas múlttal rendelkező telefon gyárat, kiszámíthatatlan. Főleg, hogy. Telefon operációs rendszerben eléggé monopol helyzetben van.
    BTW, én azt mondom, hogy nem fog annyira kics*szni a többi gyártóval, viszont továbbra is megfogja érni hogy Motorola telefont vegyen az ember magával, hisz persze nincs olyan "szülő" aki ne kivételezne kicsit a gyermekével, még ha az örökbe fogadott is. Persze lehet, hogy majd az új lehetőségeket először a Motorola kapja, viszont a többi gyártó majd okulhat a "béta" verziós Motorola-Google hibákból. A licensz háború, meg a kisembereket olyan mértékben nem érinti, hogy aggódni kelljen érte, hisz az árakban mindig versenyeznek, a fejlesztések meg csak nekünk jók, így legalább mindig jobbat, és jobbat kapunk. Mesterséges "evolúció". RuLz :D