49
  • shamanist
    #49
    "Roppant egyszerű megszokni és használata után egy eddig jónak tartott másik készülékre ezek után már furán nézünk majd."
    :D
    Tetszett a cikk!


    @fergusonpapa!
    Skynetről meg: házigazda egy oldalon, ahol tuti nem egy telefon fordult már meg.
  • fergusonpapa
    #48
    magyarázd meg nekem hogy szagat :DDD istenem... általad emlitett telefont ismerem és röhejes hozzá hasonlítani,de sebaj :) rád hagyom.
  • arthurius
    #47
    HTC One X-et használok már 1 ideje, de kezemben járt egy S3 is.
    Amiben jobb a HTC: fényerő és képminőség. Tűző napfényben tökéletesen olvasható a HOX kijelzője, az S3 alig kivehető. A színhűség is jobb, bár mindkettő az IPS kijelző jellemzője.
    GUI: SENSE. Ez verhetetlen.
    A HOx rootolva és custom kernellel (franco) az akku üzemideje jelentősen javítható. (direkt kipróbáltam a hétvégén, standbyban, és nem használva egyáltalán, - net kikapcsolva - az akkú 2 nap alatt 7 %ot esett.)
    Amiben jobb az S3: Az amoled mélyfeketéje. Verhetetlen sötétben.
    OTG. A HOX nem tud ilyesmit, de ha minden jól megy a jövő hónapban igért 4.0.4 taetalmazza a 3.xx kernelt ami már otg-z.
    Kamera. Árnyalatnyival jobb, a HOX viszunt tud lassított felvételt.
    Akinekk HOX-a van annak ajánlom a Pokemon romot, őrület, vagy a MiuiRD romot, eddig a leggyorsabb. Quadrantban 5970 pont.
  • Grandpenge
    #46
    Teljesen igazad van. Ráadásul az iphone is lejutott arra a színvonalra, hogy a makkoscipő és a merci tartozéka lett.
  • fade2black
    #45
    "Csúcskészülékhez méltón nagyon nehéz hibát találni benne."

    lagol és bugzik...

    pl http://www.youtube.com/watch?v=v3XaVVlHN1k
  • caius marius
    #44
    Tele van a kukim azzal, hogy bármilyen telefon megjelenik az első az, hogy bezzeg az ájfon...
    De sokszor már a cikkíró is ezzel kezdi. Unalmas! Szánalmas ez az állandó, mi vagyunk a mindenekfelettiek, az ájfos az alfája és az omegája mindennek. Aztán mikor kifigurázzák a kakifont, akkor meg jön a sértődés.
  • Skynet
    #43
    Na persze,ihpne 3gs-en minden megy. Ne röhögtess már.
    Még a GTA3 is szarráakad rajta és recés mint a barom. Az Xperia Mini Pro-n tökéletesen fut szebb graf mellett....
    Miről beszélünk....
    Iphone 3GS ereje épphogy meghaladja egy Galaxy Ace erejét. A menü lehet nem akad,de teljesítményben,alkalmazásokban már jócskán le van maradva.

    Miben marad el? Anyaghasználat,akku,kamera,3D teljesítmény,programok teljesítménye.
    Miben nem marad el? Menü böngészés,net böngészés..Vhoaaa...:)
    Ergo a 3X ezres Xperia Mini Pro továbbra is kettégúgyozza a 3GS-t...:)
  • caius marius
    #42
    Hol olvastad, hogy rossz? A válaszom jelképezi a legtöbb fanatikus ifonos viselkedését. A legtöbb ember aki ezt a terméket használja, úgy tudja, hogy efölött már csak az ég van. Pedig kurvára nem.
  • TomFace
    #41
    Gratulálok rendkívül gyerekes hozzászólásaidhoz! Az odáig rendben van, hogy van véleményed, de ez nem jelenti azt, hogy egyúttal igazad is van. Az is rendben van, hogy ennyire Android párti vagy, de ettől még lehetne benned annyi tisztelet, hogy elismered a konkurencia munkáját. Ugyanis egy iPhone 4 pl. minden, csak nem rossz.
    Üdv.
  • tomboy013
    #40
    Azért az erős hogy a 3GS a Galaxy Ace szintjén van. Ezen nevettem egy jót Látszik hogy sok 3GS-t fogott a kezében az illető...
  • caius marius
    #39
    Bekapcsolhatnád a helyesírás ellenőrzést.

  • sanyicks
    #38
    "Alkamazások mind gördülékenyek és ha kijön valami egyböl viszi és nem csak a gyerekes szarok, még nem láttam hátrányát annak hogy nem legujabb iphone-om van alkamazások terén.. "

    Persze mert nem is látod az appstore-ban ami nem menne a tiéden :DDD

    "Anyaghasználat, és vakú hiány ,na meg egy jobb kamera kéne. Semmi más.."

    csak cpu, meg gpu, meg memória, meg kijelző felbontás :D

    "számomr aidegesitö volt a rendszer szagatás és fagyás" fura, én ilyet egy 20 ezres vodafone 845-ön sem láttam, nem hogy jobb telefonon...

    "egy szutyok 50megás alkamazás.. enyémen meg 2 gigások vannak :S"

    te miről beszélsz? Ha arról, hogy attól függ milyen számítási igénye van egy akalmazás hogy mekkora a mérete, akkor nagyon el vagy tévedve nem csak telefon, de az egész számtech témában...
  • llax
    #37
    Ez már nem telefon. Minden téren túl sok ahhoz...
  • fergusonpapa
    #36
    nem vagyok irigy mert köv telom az uj iphone lesz.. de már ez van 1éve és nagyon elégedett vagyok..

    Miben nincs sehol az xpériához képest? árban? hja lehet..

    - Sose akad semilyen alapfunkcio,akor se ha 32gigát telepakolom alkamazással..(volt rá példa)

    - Alkamazások mind gördülékenyek és ha kijön valami egyböl viszi és nem csak a gyerekes szarok, még nem láttam hátrányát annak hogy nem legujabb iphone-om van alkamazások terén.. Androidnál mivan? leszedem örülök erre akad pont felsorolt telefonokon..

    Akkor miben marad el?

    Én elmondom

    Anyaghasználat, és vakú hiány ,na meg egy jobb kamera kéne. Semmi más..

    az aksija h már telo 3éves sokat nyuzom ,és elötem lévő srác is sokat nyuzta még gyári aksival!!! semmi baja 2napot kibir állandó net kapcsolattal ha játszok vagy filmet nézek akkor meg 10 órákat.(de ez folytonos pl legutobb Gta-ztam)


    Akkor most mondjátok már el mi hiányérzetem lenne? kezemben voltak a felsorolt telefonok és hidjátek el hogy nem elvakultság de számomr aidegesitö volt a rendszer szagatás és fagyás,meg mikor mondom uhh hd game milyen jó lesz és akad.. egy szutyok 50megás alkamazás.. enyémen meg 2 gigások vannak :S

    Akkor meg? Én tényleg nem értem..

    és itt az alma lényege hogy mennyire optimizált és normális telefont adnak ki. Én is szidtam amig nem volt nálam 2napig egy ismerösömé,adig csak android.. de engem totál kiszolgál.

    Aki meg elenne van mondja már meg mi hiányom lehet?

    hdmi csatlakozó? 102324323 megapixeles kamera? vagy mi? :D mert ez kétmag 8 mag hajurászás kb semit nem ér
  • Hd3478
    #35
    A Magyarok már csak ilyenek. Azt nem értem ,hogy aki ilyen őskövület telefont használ az vajon miért olvas ilyen drága készülékről tesztet? Na vajon ?
    Mert irigy vagy rosszindulatú .Valoszínűleg nincs rá pénze vagy nem érdekli a felső kategoria . Akkor minek van itt?
  • Bagoly81
    #34
    neked nemigen kéne ide írogatni, gondolom a 3. aksidat vetted bele, vegyél egy nagypapa font és használd egészséggel esetleg ezek a telefonok más kategóriába tartoznak.
    amugy nekem s3 am van volt s2 öm meg s1 em is meg még másik androidom 3gs em is, szóval van mit hasonlítani, de amit írnak egyesek..

    aki nem akar 30e nél többet adni egy telora az ne fikázodjon már..(egyértelmű enyid van vagy akarsz rá , sosem lesz csucs telod kész..) az iphonenak is van egyfajta világa de mégsem jó teljesen összehasonlítani.
    de az hogy egy igen jó telefon a sgs3 az biztos, ha tehetném újravennem. :D
  • Zoliz
    #33
    Lesz olyan sikeres mint 3210-es amit használok?
    Szerintem a Samsung terméke feledhető. Nulla.
  • Skynet
    #32
    Még hogy 60-70 ropis telefonok ellen a 3GS...Szakadok...
    Hol van a 3GS egy Galaxy 1-hez képest vagy egy Xperia Neo/ray/pro-hoz képest...Sehol..És akkor még nagyon az 50-60ezres kategóriából néztem telefonokat...
  • Skynet
    #31
    Lol, a legtöbb cím (ideértve a GTA3-at és Unreal motoros játékokat) fossá van butítva az androidos változatokhoz képest I3GS-re...
    Hasonlítsd össze az Androidos GTA3-at mondjuk a 35ezres Xperia Mini Pro-n az agyonrecehegy,foslowpoly I3GS változattal...:)
    Lámlám...:)
    I3GS fölött eljárt az idő,nem mondom hogy szar volt,mert nem volt,de túlzásokba ne essünk.
    Persze a Galaxy Ace túlzás volt,annál valamivel többet tud,de hogy az Xperia Mini pro és annál erősebb telefonokhoz köze sincs azt borítékolhatod,még Apple fanatikus szemüveg mögül is.:)
  • Thrawn
    #30
    No de ez nem telefon, csak a neve maradt meg merő megszokásból. Valami izé ez, amivel leges legutolsósorban telefonálni is lehet. Nekem majd a Galaxy VIII kell, min 52"-es és a hátamra kötve viselhetem, akár a reklámemberek a törtarany vételt hirdető tábláikat az aluljárókban.
  • fergusonpapa
    #29
    3GS-ről beszélek.. na megnézném azt a szintet.. épp galaxy ace van 2 ismerősömnek valahogy nem ugyanaz a szint.. alkalmazások terén legföképpen. Az ace kiváncsi lennék hogy vinne unreal motoros játékokat meg gta3-at stb..
  • Skynet
    #28
    Iphone 3GS-ről beszélek. Egy Galaxy Ace szintjét hozza kb,nem többet.
    60-70ezres androidos telefont ne hasonlítgassunk már Iphone 3GS-hez, hacsak nem akarsz közröhej tárgya lenni..:D
    Egy 35.000Ft-os Xperia Mini Pro szintjét semmilyen formában nem képes hozni az I3GS,nemhogy egy 60-70ezresét...

  • John Wayne #27
    Hát, még a Note-om is elég friss, pár napig használtam Gingerbread-el, aztán már jött is ki az Android 4.0 (direkt így időzítettem), összességében vagy 2 hete van meg, és nem nagyon játszok vele, az a két játék amit 2 percre kipróbáltam nagyon gyors volt. De nyilván hosszú órák alatt jönnének ki a problémák.
    A Note kicsit lassabb lett 4.0-val egyébként, de még mindig nagyon jó a válaszidő, lagot nem nagyon tapasztalok (De eddig csak böngészés, gmail, facebook, meg e-book olvasók, szóval annyira azért nem hajszolom túl). Meg ami nem kell, azt kikapcsolom, szóval nem fut ezer progi a háttérben, ha nem használom, akkor bluetooth, wifi is kikapcsolva. Apropó, a wifi elég gyorsan szívja az aksit, ha be van kapcsolva, inkább mobilnettel használom.
    Összességében én imádom a Note-omat, de telefonnak nagyon bumfordi, én főleg internetezésre meg ebook olvasónak használom, én stylus párti is vagyok, szóval ezt nekem találták ki. Egyelőre az Android mint oprendszer is nagyon bejön, nyilván nyúznom kellene pár hétig/hónapig egy Iphone-t meg Ipad-ot, hogy jobban lássam a különbségeket, nekem a flash is szempont volt pl.
  • G22
    #26
    Láttam élőben és csalódva láttam, hogy TÚL NAGY, 4,8-es méret nagy telefonnak.
  • fergusonpapa
    #25
    Erre felkaptam a fejem.. miről beszélsz?? hja h hardverben érteted okés..

    De azért kiváncsi lennék azon a 30e androidon mien gördülékeny e minden és alkamazások terén sincs semilyen akadás stb. :D

    Csak ismeröseim közt akiknek 60-70e ftos androidos teloik vannak,máig meglepödnek hogy "ahh enyém is bírja.. ha te szarod is" aztán rájönnek hogy mégsem.

    Ahogy előtem is elmondták már.. NE A HARDVERT NÉZÜK.. attól hogy mondjuk 200mhz-val gyorsabb a proci nem biztos hogy a telefon is gyorsabb lesz ,sőt..
  • Hoho
    #24
    Egy szamtech eszkoz sebessege elsosorban a szoftvertol, es nem a hardvertol fugg.
    A PC korszak verte az emberek fejebe, hogy a hardver a lenyeg, ami PC-n igaz is, mivel mindegyiken ugyanaz a windows van.
  • Skynet
    #23
    A 4S 800mhz-en ketyeg, a Note 1400mhz-en. Itt ott biztosan lassabbnak hat a 4S,viszont ha multitasking vagy komoly alkalmazások (például komoly játékok) kerülnek előtérbe, a Note elvérzik a 4S ellen (sőt jópár dologban a sima I4 ellen is),hiába az erősebb proci.
  • narumon
    #22
    "A saját Galaxy Note-omhoz képest bevallom az Iphone 4S kicsit gagyinak és lassúnak tűnt, de nyilván egy tabletet hasonlítottam egy telefon méretű és gyengébb hardverrel szerelt készülékhez,"

    Ezért szép, hogy ennyi félék az emberek. Nekem síma iphone4 után a haver Galaxy Note-ja tűnt lassúnak, néhány helyen be-be lagolt szépen, főleg a telefonkönyvnél. Persze nem zavaróan de láthatóan lagolt míg az i4-nél ilyet én soha nem tapasztaltam. Persze én is csak tíz percig nyomkodtam a note-ot, de az alapján én soha nem vennék olyan cuccot!
  • John Wayne #21
    Biztos nagyon ütős ez a telefon, bár ez a cikk egy icipicit leszólja. Szerintem egy Galaxy S sorozat egy hatalmas dobás. Nemrég volt a kezemben egy Iphone 4S, és valahogy nekem nem hozta azt a minőségérzetet, dacára hogy jó kis telefon. Azt a sebességet sem. Persze ízlések és pofonok, van akinek nem jön be a Galaxy, van aki meg értetlenül nézi mit esznek ezen az Iphone-on.
    Nekem egy Galaxy Note van, az már nem nevezhető telefonnak, inkább egy minitablet, amin lehet telefonálni is, az gyengébb, "csak 2 magos" 1.4-es procival és nagyobb kijelzővel is elég meggyőző teljesítményt nyújt. Ha az árat nézzük, hogy a Galaxy S3 az Iphone 4S-el van nagyjából egy szinten. A használhatóság tekintetében meg az már egyéni preferencia, hogy ki mire akarja használni, és mekkora kijelzőt mer bevállalni, az S3 sebességben nyilván könnyedén lehagyja a 4S-t, de a különbség nem zavaró szerintem, a 4S is elég "reszponzív" a 800 MHz-s procijával. Ha választanom kellene a két teló között én az S3-ra tenném egyébként a voksomat, igaz olyan még nem volt a kezemben, de nem hinném, hogy gyenge minőségű volna. A saját Galaxy Note-omhoz képest bevallom az Iphone 4S kicsit gagyinak és lassúnak tűnt, de nyilván egy tabletet hasonlítottam egy telefon méretű és gyengébb hardverrel szerelt készülékhez, amit csak futólag volt alkalmam használni, tényleg csak pár alap szoftver (böngésző, térkép), erejéig. Meg nagy lapát kezeim vannak, tehát az S3 mérete még bevállalható. Szoftverileg meg szerintem nagyon hasonló élményt nyújt egy 4.0-s Android, mint az iOS.
  • Skynet
    #20
    Iphone 3gs bestbuy lol... Amikor minden tekintetben keresztbehúgyozza egy 30ezres Androidos Sony készülék...:D
    Galaxy S3 lehet gyors,lehet szép. De kihasználatlan és az is marad hosszú ideig. Még az S2 sincs rendesen kihasználva. Szinte semmivel sem tudsz többet csinálni az S2-n mint egy közel feleannyiba kerülő Sony modellen...
    Jó lesz ez az S3 mire 50-60 gurigáért az ember után hajigálják.
    A kijelzőméret egyébként inkább vicc kategória... Visszatért a pingpongütő korszak..:)
  • gulyasandras
    #19
    "Szeretek autóteszteket olvasni, de mindig elcsodálkozom, hogy mennyi cikk születik az emberek 99%-a által megfizethetetlen német felsőkategóriás autókról."

    Akkor már ketten vagyunk.

    Részemről ez mindig úgy merűl fel, hogy vegyek-é telefont 180-ért vagy a gyerekek menjek el fejenként 3 tábórba.

    Aztán mindig a gyerekek győznek.

    (Igaz, mutogatni sincs kinek az új telefont + az internetnek hála van vagy 200 Ft a költésem havonta.)
  • tomboy013
    #18
    Nagyon drága, ennek ellenére műanyag, nem túl szép, fele ilyen hardver elég az iOS-nek meg a WP-nek hogy ilyen gördülékeny legyen, android, ár. Most hirtelen ennyi negatívum jut eszembe. Lehet hogy papíron a legjobb, de attól még nem lesz ténylegesen az. Bár az óriási kijelző az tetszik.
  • caius marius
    #17
    Egy haverom vett 3gs-t. Két hét múlva tóparti csobbantós lett. Azt mondta, azért jó mert tartja az árát és így legalább, bukta nélkül el tudja adni. Inkább vett egy androidot. Ja és így megúszta, hogy, "más" legyen! :-)
  • caius marius
    #16
    Persze, persze éjjel a ájfon annál jobb nincsis. Akimeg aszhiszi, hogy mégis az meg hüje.
    Ahh... de jó is, hogy lehet kapni ájfost. A kedvenc programom az, amelyiken pattanás lehet kinyomni. Nem elég, hogy szép volt a grafikája, emellett még szinvonalas is. Ezé nekem is kéne egy ilyen.
  • Ferrer
    #15
    Ez a telefon egy parasztvakítás. Az Androidhoz meg annak a szoftverkínálatához nincs igazán szükség ilyen hw-re :) Ilyen szempontból a Samsung mellett egy iPhone 3GS még ma is best buy.
  • caius marius
    #14
    Steve halott, nemsokára az ifos is hehe. :)
  • Armagedown
    #13
    dehogynem , ha i betüvel kezdődik a neve :)
  • a_n_d_r_e_w
    #12
    #3: most mit csodalkozol, mint egy ujszulott? A kisebb S2-hoz a kezdetek ota van gyari 2A-es akksi, a Razer Maxx 3.3A-es akksijarol mar nem is beszelve

    #4: 9k volt a 2A-es akksi hologrammal, uj hatlappal, nem kellene hogy ez tetel legyen ~170-200k-s keszulekeknel

    #6: "samsungnal 2k kezdődik" azaz kkezdődik? :P

    #8: Ugyanaz az anyag alkotja az S3 es a One X hazat is, szoval mar ez sem kifogas

    #10: az o baja szerintem egyedul, hogy nem az imadott WP fut rajta. Akkor ez lenne a vilag legjobb telefonja

    #11: annyit er, amennyiert el tudjak adni. Szerintem a gyemant es az arany is erosen tulertekelt :D
  • Nyiri
    #11
    200.000 ft-t semmilyen telefon nem ér
  • caius marius
    #10
    Mi a kifogás? Gagyi a hardware? Csúnya a kijelző? Utálod a szinét? Persze a kijelző az nem kicsi de szerintem bőven kezelhető akár egy kézzel is.