26
  • caius marius
    #26
    Igen, igazad lenne ha a telefontöltőt nem tudnàm magammal vinni, de mivel tudom így nem köll 5 akku. Ha meg gps akkor alapból tõltőre teszed...
    Játszani nem nagyon jàtszok egyiken sem, bàr időnkènt a lányom angry madarazik.
    A telefont napi 2-3 alkalommal töltöm, a tab az bírja egèsz nap este meg amúgy is eszik mindenki.
  • dyra
    #25
    És mennyi pótaksid van? Amit csak így lazán levezettél minimum 3 aksi / nap. Ha még neked lenne egy 5" vagy nagyobb kijelzős akkor meg 4 aksi / nap :D

    Okos parasztvakítás az egész okostelefon biznisz. Én tudod mit csinálok rajta leggyakrabban? Játszom! :D

    Nem levelet olvasok, nem netezek, nem fosbokozok, nem a navigációt használom, ha nem én vagy a családból valaki épp játszik rajta. Ráadásnak azt gondolom az emberek 90% valamilyen szinten csak "játszik" az okostelefonnal. Tehát egyáltalán nem arról van szó, hogy annyira fontos ember, hogy neki a budin is olvasnia kell az emailezését.
  • Cat #24
    Keress rá arra, hogy samsung beam.
  • opeca
    #23
    get life
  • opeca
    #22
    Videózás, okostelefonon, istenkém...., rohadt alacsony volt az a kerítés...
  • caius marius
    #21
    A fosbukot annyira nem szeretem, amit tabon és telefonon használok az pl. szótár (nekem nagyon kell) emil, gps, hírolvasó, teamviewer, hangrögzítő, bkv járatok, gugli útvonaltervező, skype internet rádió, etc etc... Elindulok reggel 5:30–kor és este 9,kor érek haza. Vinne a tököm egész napra magával egy laptopot vagy notbukot.
    Minek? Van okos telefonom, és tabom. Imádom, hogy a zsebemben elfér minden. Ennyi.
  • wadnari
    #20
    nekem a mostani 3,5 colos is bőven elég. Viszont szívesen kötnék kompromisszumot abban ,hogy legyen 3x ilyen vastag a telefon meg 5x ilyen nehéz és mindezt akkumulátorral töltsék ki. Akár egy 10essel is fizetek érte többet ,ha tudom ,hogy nem merül le 1 nap nagyon intenzív használattól sem és nem változik át vezetékes telefonná 10 óra után.
  • shenmuedc #19
  • Szefmester
    #18
    Ahogy sejtem te az a fajta ember lehetsz aki csak azért vesz notebookot hogy heti egy alkalommal kivigye a szobából a konyhába hogy főzés közben is tudjon fészbúkozni... vagy legyen napi egy alkalom... Vagy netán számítógéped sincs, és minden neten töltött perced a telefonról töltöd? Mert akkor elhiszem hogy kényelmetlen a kis képernyő. Az okostelefonok leginkább arra valók hogy hogy ha nagyon szükséges akkor onnan tudj netre kapcsolódni, nem pedig hogy folytonosan ott lebzselj... persze a fosbúk nagy úr oda minden pillanatban be kell tudni lépni, és nem árt ha nagyobb kijelzőn láthatod ahogy az ismerőseid krumplihámozóval pózolnak a wc előtt.
  • peetfire
    #17
    Sziasztok!
    Én Nokia 5230-ról(3.2") váltottam Note-ra.Azt hittem hogy túl nagy lesz az 5.3".
    De hamar megszoktam,pedig átlagos kezem van.
    Most már minden más mobil csak gyerekjátéknak tűnik(méretre)
  • Balintos
    #16
    Projektort a mobilokba, csak egy világos felület kéne és lenne nagy "kijelző" könnyen tárolhatóan. Meglepődnék, ha gyakorlatban életképes ötlet lenne, de remek lenne egy A4-es lapot előkapni, és azon nézni filmet egy zsebben elférő telefonról.
  • caius marius
    #15
    Persze persze de ennyi erővel otthonra is teljesen felesleges. Sokkal jobb lenne barlangokban élni és tigrisekkel meg oroszlánokkal hadakozni...
  • Zero 7th
    #14
    Mert aztán kurvanagy szükség van úgy egyébként a zsebszámítógépekre...
  • caius marius
    #13
    #12
    +1
  • Cat #12
    Csak akkor már megint ott vagyunk, hogy két eszközt kell magadnál tartani, azaz az egyik épp nem lesz nálad. Általában az, amelyik kell.
  • feri79
    #11
    Szerintem is lassan annyi funkciót zsúfolnak bele a telefonba, hogy már a telefon funkció háttérbe szorul. Két eszközre kellene szétválasztani a dolgot, kellene egy telefon nagyon alap funkciókkal és kellene egy "számítógép" mint annó a PDA. Persze úgy hogy a kettő kommunikáljon egymással, a telefon tulajdonképpen egy okos headset lenne.
    Ha ez megvalósulna akkor a telefonoknál újra visszajöhetne a napokban/hetekben számítható üzemidő, a "PDA" meg simán lehetne 5" felett.
  • Kryon
    #10
    Beszédes a kép, lassan eljutunk oda, hogy újra fel kell találni a "mobil" telefont...
  • galocza
    #9
    én szerettem a nagy kijelzőt a pda-s korból, könyvet olvasni, filmet nézni a vonaton stb. de már nem utazom annyit, s még htc touch hd-m is nagyobb, mint egy telefonnak illene lennie (3,8 hüvelyk), kényelmesen webezni, munkára meg kicsi.
    most már praktikusabb lenne nekem egy kisebb telefon (olvasni) + netbook.
  • Szefmester
    #8
    jaja.. akkorlazán kihúzható lenne egy hengerből kis távtartó oszlopocskák meg merevítenék a rendszert hogy ne úgy kelljen tartani mintha pergamen tekercset olvasna az illető. Az egész telefon egy henger lenne.. perverzebb előlapcserések meg vibrátorként is használhatnák.. szóval kettő az egyben XD persze kérdés kiben?
  • Mardekár
    #7
    Lehet OLEDdel megoldható, hogy még az a vékony csík se legyen...
  • Szefmester
    #6
    Hát igen... 37"os kijelzőn jó filmet nézni, nem 3,7"-en. :D De lehet hogy a nyers növelés helyett egy kihajtható kettős képernyős készülék lenne amit ha teljesen kinyitsz akkor -a speciális káva kialakítás miatt- csak egy vékony csíkot látnál a két kijelző felezőjénél, és a kis telefon máris 2x akkora kijelzővel bír és ehhez mindössze a vastagságát növelték meg. Ami szerintem mostanában már betegesen vékony... félek hogy eltörik egy egy komolyabb erőhatás következtében.
  • caius marius
    #5
    Most egy 4,3 htc-m van nem rossz de szerintem a samu notenak van lètjogosùltsàga. Pròbàltam, a zsebemben elfèr nyomkodni kènyelmes. Asszem az lesz a kövi.
  • quentit
    #4
    A Talány helyett a Galaxy szót potyogtem be, de az autocorrect elrontasat nem vettem észre... Mindig azon mesterkedik hogy hulyesegre javítsa amit írok... :D
  • quentit
    #3
    Kellemes tendencia. Én most 4.3 inchnél járok, és ez már tűrhető méret, de 4.7-5.3 körül meg bőven beleferne talán. Minden esetre meg fogok próbálkozni vele... 4.7 feletti meretről már nem vagyok meggyőződve, de ez akkor derülne ki ha hasznalnam egy ideig a Talány Note-ot...
  • asysoft
    #2
    Sony mintha rájött volna arra, hogy nem csak a hatalmas méretű eszközök esetében lehet igény versenyképes hardverekre.
  • Pinyó
    #1
    Én sokkal jobban szeretném ha max. 4-es kijelzőméretű készülékek is lennének csúcs hardverrel. Az én kezemnek és zsebemnek túl nagy az a fölötti méret.