8
  • kvp
    #8
    "mert a CD bizony nem hazudik, nem soványít"

    Majd lesz hozza moddolt tojasalaku cd es specialis webkamera lencse, ami vekonyabbnak es magasabbnak mutat. :-)

    "Mi a probléma kvp? Nem tetszik, hogy ő rájött? :)"

    Nagyon alacsony lesz a detektalasi pontossag, mivel normal eletben az ilyen szolgaltatast igenybe vevo emberek jo resze nem erti miert nem lehet rozsaszin hatter elott rozsaszin ruhaban meretni magat. Arrol nem beszelve, hogy ha valakinek a borszine nem eleg vilagos, akkor megint mas ruha kell a megfelelo kontraszthoz. A celkozonseg jo reszehez nem eleg robosztus a technologia. (egy kinect mar jobb erre a feladatra, mivel a sztereo kepek es a hokep korrelacioja mar sokkal pontosabb eredmenyt hoz)

    Egyebkent meg a ruhaknal altalaban nem az a gond, hogy a vasarlo nem tudja a mereteit, hanem az, hogy a termekek a valosagban nem a feltuntetett meretuek. Igy lehet talalni olyan markas farmert egy markas boltban, amibol a ket szammal kisebb a valosagban nagyobb. Innentol meg hiaba ismeri az ember a mereteit, a kinai beszallitok miatt marad a meroszallag meg a probalgatas.

    ps: Labmeretre van olyan minta, amit 1:1-ben ki kell nyomtatni, raallni es leolvashato a meret. Utanna persze itt is kiderul, hogy a bolti meretek messze nincsennek koszonoviszonyban a hivatalos adatokkal. Nekem pl. 43 es 46 kozotti cipoim vannak es belso meretre mind azonos.
  • vision5
    #7
    Hölgyek részéről lesz nagy sértődés a közösségi oldalakra szánt változatnál, mert a CD bizony nem hazudik, nem soványít :D
  • vision5
    #6
    Jaja kicsit körülményes és lassú eljárás.
  • Tetsuo
    #5
    Egy meroszalag szerintem egyszerubb. ;)
  • endrev
    #4
    Mi a probléma kvp? Nem tetszik, hogy ő rájött? :)

    Ahhoz hogy a méreteim online alkalmazhatóak legyenek, bármikor felöltözöm így egy webkamerás fotó kedvéért. CD-t előkapok hozzá.
  • Szefmester
    #3
    Ezt vetítsék ki lábméretre is mert néha szenvedés megfelelő kinézetű és méretű cipőt találni. Vagy bakancsot, kinek mi. :P Amúgy az ötlet díjazandó. Sajnos volt már pár pólóm ami egyik méretben jó, a másik meg egyel nagyobban volt jó. :) Félcipőben meg.. 44-45 kell nekem, de az ünneplő csukám 41es és vastag zokni kell mert kicsit lötyögős. XD
  • kvp
    #2
    Azert a feher hatter, feher cd, vilagos bor, fekete/sotetkek ruha sokat elarul a rendszer mukodesi elverol es a hetkoznapi megbizhatosagarol. :-)
  • noland
    #1
    ja, hogy a cd a viszonyítási alap! Mi ebből a tanulság? mindenki tudja a saját méretét! A nőci nem rossz, bár a popsija kicsit fura formájú, de a cd korrigálja picit.
    Ja, és éljenek a Zamio-pálmák, a jó nagyok!