1976
Dead Space 3
  • Scooter
    #1976
    Pont azért kérdezem, mert nekem nincs meg steam-en.
  • Evin
    #1975
    Ha nem működik, szólsz, és megnézzük.
  • Scooter
    #1974
    Valakinek van tapasztalata, hogy a Dead Space 3 + Awakened DLC magyarítása működik-e a steam-es verzióval? Ugyanis eddig csak Origin-en volt a játék. Ott megvettem, és természetes, hogy működik, mivel máshol nem létezett.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.10.08. 14:40:38
  • remego_ajak
    #1973
    Sziasztok!
    A biztonsági kódos minijátékban billentyűvel hogy lehet mozgatni azt a kis kört? Csak az egyik kört engedi egérrel mozgatni, a másiknál csak a wasd működik, de ebből meg hogy lesz átlós mozgás? Köszi a válaszokat! :)
  • barana
    #1972
    Hali Nekem is nagyon bejön a 3 ik rész. Be is rendeltem hozzá minden kieget. Mármint az olcsókat a nagyot nem mert az nagyon le lett szavazva. Csak ugy fegyvereket. Szerintem a shotgun nem hiányozhat... :)
  • Pares
    #1971
    Sokszor végigjátszottam a trilógiát, és nem tudom, hogy miről beszélsz. A fegyver fejlesztős rendszeren kívül a harcrendszer és játékmenet gyakorlatilag alig változott. Az egyedüli dolog, amit szerintem a harmadik részben nagyon elbasztak, az a mentés rendszer.
  • endorphinz
    #1970
    valaki tudja, hogy miért fejlődött vissza a 3. rész az 1. rész szintjére technikailag? a grafika piszok jó volt a 2. részben, itt fullra tolva minden úgy kb. az első rész szintjén mozog. a sebzési rendszer még az első rész szintjét sem üti meg, alig van fizika, a csonkolás messze elmarad a 2. résztől. az első fegyver meg olyan mintha vizipisztollyal lőném az ellent, az előző részben volt ereje a lövésnek. igaz csak 5%-nál vagyok de nagyon szembetűnő a visszaesés
  • Pares
    #1969
    Elméletileg valamikor idén jön a folytatás.
  • Ironman2
    #1968
    Most ingyenes az első rész az Originen!

    https://www.origin.com/en-us/store/buy/dead-space-ANW.html
  • gerey
    #1967
    Kezdtem egy hardcore game-t, de a suit kiosk-ba nem adta meg az engineer suit-t, valaki valami ötlet?
  • Toby0501
    #1966
    Sziasztok!
    Még egy nyári Humble Bundle-ből maradt meg Dead Space, illetve Dead Space 3 Origin kódom. Videók alapján nem nyerte el a tetszésem, így nem is használtam fel a kódokat, de hátha valakinek innen kelleni fog.
    Aki kapja marja alapon:
    Dead Space: AGS2-PA6Y-8YJC-KL9F-AEY3
    Dead Space 3: 4V77-4D5P-F8TA-J222-PQCR
  • koschwarz
    #1965
    Én csak most hétvégén kezdtem el hardon, már a Tau Volantison is bóklászom egy ideje.

    Először engem is iszonyat módon idegesített ez a fegyverépítés-modolás, főleg, hogy totál semmilyen segítséget nem ad hozzá a játék. Sajnos a korábbi két rész ikonikus plazmavágója - önmagában legalábbis - szinte semmit nem ér. Aztán néztem Youtube videókat fegyverekről, meg rájöttem, hogy van külön opcióként egy fegyverépítő aréna, ahol a kampányban éppen rendelkezésre álló inventory alapján büntetlenül (értsd: nem veszik el semmid, ha valami nem jön be, amit megvettél/fejlesztettél) lehet fegyvereket összerakni és kipróbálni (és ha valami jól sikerül, akkor azt a kapmányra is meg lehet tartani), plusz lehet hívni szörnyeket is, hogy kipróbáld a fegyvert.

    Most meg már kifejezetten tetszik ez a lehetőség. Iszonyat über fegyvereket össze lehet hozni, pedig még mindig eléggé alap dolgokkal/nyersanyagokkal rendelkezem, de sokszor már olyanokat, hogy a korábbi kis géppisztollyal meg alig használható plazmavágóval bóklászós "rettegésből" a játék átváltott kacsavadászattá. Akkor tudnak meglepni a szörnyek, ha konkrétan a hátam mögül ugranak rám, de egyébként nincs esélyük.

    Szóval, ha valaki rááldoz egy kis plusz játékidőt a fegyverek építésére, modolására, akkor azért rendesen oda lehet pörkölni a szörnyeknek. Mondjuk kell a tűzerő, mert ebben a részben úgy tűnik, szeretnek tömegben lerohanni.

    Kétségtelen, hogy - legalábbis veterán DS játékosként - minden rettegős elem eltűnt a játékból, megmaradt pusztán gusztustalan kinézetű szörnyeket felvonultató akció-horrornak. De ettől függetlenül tetszik, pedig az első 1 óra után majdnem töröltem...

    Nem tudom, miért kell a fejlesztőknek pont a legjobb, legemlékezetesebb tulajdonságokat kigyomlálni egy sorozatból, és mindent egyszerű akció szintjére butítani.
  • Seth
    #1964
    19 fejezet, és itt is könnyen hullanak a végtagok ha erősebb fegyóval odapörkölsz
  • Empty
    #1963
    Nekem az a furcsa a harmadik résznél, hogy a lövés nem okoz akkora sérülést. Például a másik két részben egy lövéssel ugrott a láb vagy a kar például. De ebben a végtagok nem ugranak elsőre. Fejlesztés után jobb lesz a helyzet? Vagy valami okosság? Ez hány chapteres? Kösz!
  • Prof William
    #1962
    Akkor kapják be. Csak azért nem fogom telepíteni.
  • gerey
    #1961
    Origin only, az EA így próbálja erőltetni a saját rendszerét...
  • Prof William
    #1960
    A Dead SPace 3 miért nincs fent a Steamon? Vajon felkerül majd valamikor? Remélem mert az 1-2 is ott van meg.
  • dominik77
    #1959
    Á nem, nem eredeti. Reloaded es fajta :) A játékot már újra telepítettem tegnap, de ugyan az. Igaz volt egy olyan érdekesség benne, hogy egyik jelenetben elhagytam az épületet, minden működött rendben, majd megyek vissza az épületbe és várom hogy menetrend szerint gajra megy a dolog, bóklászhatok megint vakon, de nem! Bementem az épületbe és jó maradt, láttam az ajtón a panelek világítását, a munkapadon hogy épp mit csinálok, szóval minden ok-s maradt. Majd bementem összeillesztgetni annak az aliennek a darabkáit, megcsináltam. Majd jött a főellenség, az a muki, kis párbeszéd, majd egy robbanás és minden lángba borult a teremben. Persze a lángok kinyírtak elsőre, és mikor újra tölt hogy na akkor a lángok között meneküljek ki, nincsenek látható lángok :) Pont ahogy fények nincsenek, amik egyébként vannak csak Én nem látom Őket. Mert bizony a lángok ott voltak, csak Én nem láttam, és úgy kellett kihúzni a teremből hogy vagy 60 szor szarrá égtem a számomra láthatatlan lángok miatt mire valahogy kibotorkáltam :) Gondolkodtam másik VGA driveren. Amúgy full grafikán fut, radeon HD 70 es seria a video kártya.
  • Fpocok
    #1958
    Hadd kérdezzem meg, hogy eredeti? Mert ha nem, akkor lehet azért. Ha igen... akkor esetleg próbáld a telepítést kijavítani, esetleg egy másik VGA drivert feltenni.
  • dominik77
    #1957
    Helo. Akadt egy kis problémám, nem tudom valaki tapasztalt e már hasonlót? Szóval megcsináltam a játék kb 52% -t, egy olyan résznél járok amikor valami lény darabjait kell összeszednem egy épület különböző részlegein, biológiai, geológiai meg még valamilyen. Az a jelenség nálam játék közben hogy elhalnak a fények. Vagyis a játék megy simán, a story zajlik, de ahogy bóklászok bent az épületben minden fény halott-. A hátamon az életjelző csík, az ajtókon, a használatra vágyó paneleken a kék fények stb. Pl a munkapad olyan mintha teljesen halott lenne, áramtalan. De közben oda megyek és betudom indítani, de mikor beindul bent is a dolgok felét sem látom, ábrákon nem látom mit csinálok épp, csak a feliratokat. Ahogy elhagyom az épületet és kimegyek a levegőre azonnal helyreáll minden, látszik minden, és bilágít minden aminek világítania kell. Mikor megyek vissza az épületbe, és rányomok az első lift paneljére, azonnal vissza az egész és gyakorlatilag "vakon" kell csinálnom mindent- Azt sem látom melyik szekrényben van számomra valami kis csomag, lőszer meg ilyenek. Nem látom melyik lift ok-s, csak vakon nyomkodok mindent aminek olyan formája van, hátha valami lesz belőle. Ez baromi zavaró. Mi lehet a baj? Eddig nem tapasztaltam hasonlót, csak most mióta bent megy a buli ebben az épületben. Valaki valami ötlet? köszi!
  • Frekvency
    #1956
    ellenfelek kaphattak volna több frémet, mert elég gagyi darabos a mozgásuk.
  • Steve Q
    #1955
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem, mert a DS3-ban nincs LAN mód, amit ez a két kliens használ - szóval nem, csak eredetivel megy a coop.
  • Fox44
    #1954
    Tunngle-val vagy hamachi-val lehet online játszani?
  • Steve Q
    #1953
    Nekem is ez a bajom. Érdekelne a coop, főleg Carver sztorija, de nincs kivel tolni.
  • grebber
    #1952
    Neked legalább vannak haverjaid ....ez igen
  • Fpocok
    #1951
    Haverral toljuk a coopot :D
  • sanya200
    #1950
    nemtudom esetleg rakd újra,mondjuk lehet az origin szarakodik az is szokott rendesen.Engem pl állandóan ledobál,nem tud menteni a felhőbe...stb
  • majonur
    #1949
  • majonur
    #1948
    Sziasztok!
    Megvettem a Dead Space 3 at, felraktam az Origin nel, de mikor inditom, akkor kilep app crash hibauzenettel.
    esetleg mas is talalkozott mar ezzel a problemaval?

  • sanya200
    #1947
    Nem lassú a gép annyira csak most épp nincs rendes vga-m.Érdekes hogy megy rendesen,eddig semmi gond nem volt szinte,de akkor miért nem adnak ki egy rohadt patchet? Phenom II x4,2gb corsair XMS 3(DDR3),meg integrált hd3000-es vga,van most.Jelenleg nem tudok vga-t venni de az ilyenektől agyf*szt tudok kapni.
  • sanya200
    #1946
    Menjen az anyjába de most már az irányítást is keveri a jobb egérgomb helyett ami a célzásra van, a fegyver második módhát használja,vagy van mikor a space-t nyomnám akkor is ahelyett hogy taposna elkezd épp csapkodni vagy gránátot lőni mikor melyik fegyver van a kezemben,gondoltam újrarakom erre most közli az origin hogy töltsem le újra mind a 10 gb-ot
  • wedge31
    #1945
    Ja, régen volt már erröl szó itt a lassú gépeket szivatja a játék.
  • sanya200
    #1944
    Na közbe rájöttem mibaja és tényleg bugos szóval rakhatom újra vagy nem tudom.
    Nálam ugyanez a probléme dettó nem jelenití meg az "e" gombot mikor kéne és így nem tudom kilőkni az ajtót.Köszönöm ea csak mert lowon tolom nem enged tovább??


    Amúgy már a lvl9-en meg lehet szerezni a kutatópuskát amit elvileg a játék végén kapsz csak meg.Össze kell szerelni igaz hogy nincs meg hozzá a legfőbb alkatrész a preciziós cső azt úgy kell nyersanyagból létrehozni.Új eszközök készítése alatt meglehet építeni bizonyos mennyiségű nyersanyagból,ha meg közel kerül valaki ott van rajta a hidraulikus mag kettévág majdnem bármilyen ellenfelet :D
  • sanya200
    #1943
    Nálatok nem bugos én lassan kibobom a gépet az ablakon.Eredeti a játék és jobban szívatja az embert mint a tört.Nem működnek a scriptek.Mikor a hajón kellett pl a dobozokat összeilleszteni,ilyen puzzle rész ott is szivatott,hiába raktam össze jól nem engedte,megnéztem youtube-n hátha én vagyok béna de nem,amúgy se lennék az törtön simán megcsináltam,most meg azt se engedte összeilleszteni ami jó volt,nyomkodtam a space-t mint a hülyék és 3-4x-re talán összeillesztette.De most meg a chapter 9-nél szivat szintén scriptes rész mikor a markoló zuhan le a helyről be kell mászni majd az ajtón kiugrani.De nem ugrik ki nem csinál semmit bemászok a képembe magyarázza hogy nyomjam a w-t de hiába nyomom folyamatosan csak bámulja az ajtót majd lezuhan,és már a halálba idegesít.Szedtem le másik mentést azt meg nem kezeli mindegyikre azt írja hogy sérült.Most hogy menjek tovább???Egyszerűen a hibás script miatt nem tudok továbbmenni.
  • gerey
    #1942
    A kettőben is belelehetett lökni valami ventilátor szerűségbe ha jól emlékszem.
  • Evin
    #1941
    Igen, lehet, hogy azért nem rémlik. Mert ugye a második végén már menekülni kell előle.
  • Steve Q
    #1940
    Na igen, bár a többi mini-DLC szerintem még nagyobb lehúzás - a legtöbbjük ráadásul olyan, aminél jobbat kreál az ember a szervízpadon. A sztori vége meg Carver története viszont érdekelne.
  • Hecker007
    #1939
    Külön meg kell venni 10€-ért.... írd be a keresőbe hogy Awakened és akkor kidobja, a DeadSpace 3 alatt csak azok a kis hülyeségek vannak 3 ojrókért....
    Elég nagy lehúzásnak tartom egyébként, még nem vettem meg a DLC-t, de amiket olvastam róla 10€ nem ér.
  • Steve Q
    #1938
    Amúgy egy kérdés: a humblebundle-ön szerzett DS3-ban benne van az Awakened, vagy külön meg kell venni? Az Origin nem kínálja fel megvételre, csak a többi apróbb DLC-t.

    Még valami: kipróbálnám a coop módot, de a vadidegen külföldi hangok helyett valami magyart hallanék inkább. :) Ha valakinek volna kedve, szólhat nekem.
  • Steve Q
    #1937
    Pedig volt, Evin, csak ott még volt lehetőség rövidebb úton elbánni vele.