15
  • krajcsovszkig
    #15
    Hát, én hallottam aggasztó híreket...
    Nagyon azt mondják most, hogy WP7 lesz az elsődleges platform, satöbbi...

    Remélem nem lesz igazam.
  • CybeRick
    #14
    Megsúgom: MeeGo gőzerővel fejlesztés alatt áll :) A jelenlegi hardvereken amin láttam futni, félelmetesen gyors és szép volt a 3d UI. Legkésőbb Májusra várható belőle publikus előzetes ;)
  • krajcsovszkig
    #13
    Szerintem igazuk volt, hogy win7-re mentek rá, viszont nem szabadna elhanyagolni a Symbiant és a MeeGo-t...
  • sanyicks
    #12
    A jövő legkeresettebb tolmácsai a jövőben tényleg Magyarról magyarra kell hogy fordítsanak...
  • CybeRick
    #11
    Még mindig ugyanaz a probléma. Azonos kategóriában a kínaiak az olcsóbbak. Csak idő kérdése és ott lesznek a top készülékek piacán is. Atrix az a fehér holló
  • Elemir
    #10
    Főleg, mivel olcsóbb alap telefonok esetében a symbian nagyon jó választás. Jobb, mint a többi azonos kategóriájú. Én szeretem a symbiant, nekem mindent megad most is, és eddig is megadott. Hiányosságot még nem fedeztem fel, ami valóban lényeges lenne. Én kifejezetten nem csípem a WP7 cuccait, remélem sikerült valami kompromisszumot kötniük.
  • Match
    #9
    Pedig már említetted is :)
  • Narxis
    #8
    Egy Motorola Atrix ugyanaz mint egy ZTE Blade, csak drágábban?

    Szerintem ezt a mondatot gondold át újra...

    Hogy a Tegra alapú mobilokat ne is említsem...
  • sanyicks
    #7
    Hát picivel jobb galaxi, nem kicsit drágábban :)
  • CybeRick
    #6
    Jól kiforgattad amit írtam, de meg lennél lepődve ha tudnád az igazságot :)Galaxy 3, LG Optimus One és társaira gondoltam.
    Galaxy S-be még egy nyamvadt led vaku se került egyébként. A kettő nem egy kategória, de egy laikust megvesznek ezzel (ZTE Blade):
    - Android 2.1 (hamarosan 2.2)
    - 3,5" 800x480 TFT LCD.
    - Wifi
    - GPS
    és még sorolhatnám. Igaz 3D-ben nem annyira ütős, de ennyiért, szinte ajándék.
  • Gerygrey
    #5
    Hogy a Samsung Galaxy S ugyanaz, mint egy ZTE Blade, csak drágábban?

    Szerintem ezt a mondatot gondold át újra...
  • CybeRick
    #4
    21. században vagyunk. Szerinted van még olyan gyár ami raktárra termel? Maradjunk annyiban: addig fognak Symbianos telefont eladni/gyártani amíg arra lesz megrendelés. És ez jól is van így. Amire a win7 mobil kinövi "a gyerekbetegségeit" addigra szépen kifut a Symbian. Esetleg meglepnek bennünket a MeeGo-val. Utóbbit jobban szeretném.
  • laziga
    #3
    Az az igazság nagyon sajnálom a symbiant gyors megbízható rendszer volt mindent meg lehetett oldani alatta. Jó az android már szokom de igazából semmi gond vele csak kiforratlan hiába fejlődik gyorsan de ha nem cseszik el jó lesz. A win7 ? 3hete van egy ilyen is eddig nem győzőt meg de nem sokat használtam még. Amire kíváncsi vagyok az a Nokia maemo opja abból még lehet valami bár csak ismerősömnek van nem sokat volt a kezembe de az érdeklődésem felkeltette rendesen.
  • kisedi
    #2
    EZ A MELLÉBESZÉLÉS ITT A LÉNYEG"Megemlítette továbbá, hogy számításba vették a Google Android felhasználását is, ám ezt végül elvetették, mondván, hogy ebben az esetben nem tudnák megkülönböztetni saját termékeiket a - többek között a Samsung és a HTC kínálatában - már jelenleg is kapható készülékektől, így nem lenne értelme egy ilyen lépésnek. "- a jelenleg is kapható WIN7-es HTC, SAMSUNG-októl hogy külöbönztetné meg..? A lényeg h mindent pénzért adtak korábban a symbiánon, ezt csak a WIN 7 MOBIlE-al tehetik meg, meg az MS nek is kell egyvalaki aki tényleg tud mobil oprendszert fejlelszteni. A sietség pedig csak duma, addig húzza a nokia ameddig tudja, annál több raktáron maradt vacak symbianos telót ad el a looser eknek.!
  • CybeRick
    #1
    Nem a meglévő hardverekre fog támaszkodni a Nokia, csupán a meglévő beszállítói láncot nem szívesen cserélné le. De ha szükséges, akkor megteszik.
    Androiddal kapcsolatban eddig úgy néz ki, jól döntöttek. Mivel az olcsó kínai konkurencia egyre érezhetőbben tör be a piacra az Android révén. A Nagyobb gyártók LG, Samsung hamarosan pórul járhatnak. Ugyanazt adják mint egy ZTE, csak drágábban. Igen, van azért minőségi különbség, de lehet nem sokáig. Minden Androidos telefonról el lehet majd mondani "egy a sok közül". Sajnos eddig a Win7mobil-os telók is hasonló cipőben járnak. Igaz ott az MS magasra tette a mércét. Nincs Win7mobil "Lite".