5
  • lipovics
    #5
    Én úgy emlékszem, hogy ez csak vissza ütés, a jogvédők kezdtek dosolni először.
  • bakagaijin
    #4
    Ez volt egyébként a svédek választási vereségének egyik oka: pénzhiány. De ha már itt tartunk vesd össze a Fidesz és az LMP választási költségvetését és látható ténykedését (hozzátéve azt, hogy papíron a költhető maximum _megegyezik_).
  • hangulati
    #3
    eleve: mi az, hogy kalozpart? tipikus wikileaks szindroma. szo nem igaz az egeszbol, de ez kizarolag a sajat velemenyem. probaljon csak meg valaki alapitani egy (mukodo) partot, aztan majd rajon. ahhoz mas is szukseges. ugy hivjak: penz. aki a penzt adja, nyilvan fugg valakitol. es itt bele is harap a kigyo a sajat farkaba, es cirkulal benne a mereg. kalozpart. bruhaha.
  • B0nFire
    #2
    Szerintem meg mindenki dolgozzon a saját módszereivel. Egy bejegyzett párt csak legális módszerekkel dolgozhat, az meg ma már nem elég. Túlságosan eldurvult a harc. Ez háború, ahol minden résztvevő fél azzal harcol, amije van. Miért? Mit tudtak eddig a kalózpártok kiharcolni hosszú évek alatt? Vagy mondhatnánk: Mit adtak nekünk a rómaiak?

    Miért ülne bármilyen fájlcserélő csoport a babérjain nyugodtan? Mi rá a garancia, hogy a kalózpártok törvényesen elfogadható egyezményt tudnak kötni? Semmi. Van egy olyan jóslatom, hogy a kalózpártokat pár év múlva már jegyezni sem fogják. Könnyű volt a TPB perét meglovagolva bekerülni a parlamentbe, de ez a támogatottság olyan, mint a szalmaláng. Ellobban és nincs többé.

    Akkor meg csak a fájlcserélők maradnak a maguk gerillaakcióival. Nem etikus? A szerzői jogi törvény az?
  • FoodLFG
    #1
    Túlságosan felfújták már ezt a témát. Helyén kellene kezelni a helyzetet.
    Meghekkeltek pár oldalt és hetente levisznek egyet. Nem nagy dolog, minimális károkat okoznak. A kalózpártok túlreagálják, hülyék. Inkább a tiltakozók mellé kéne állniuk.
    (a cikket nem olvastam, unom már a témát)

    Lenyomták az EU torkán a szerzői jogi szigorítást
    http://itcafe.hu/hir/eu_ep_acta.html